Γιάννη δεν ξέρω για τους άλλους συνδυασμούς αλλά ο ASR με τα Scorpio είναι εξαιρετικός. Στην έκθεση (δεν στάθηκε δυνατό να έρθω φέτος) έπαιζε με τα καινούργια Amazon. Ποιά είναι η γνώμη σου για τον συνδυασμό αυτό;
..... ο φιλος μου ο Κωστας απο το Αγρινιο παιζει με scorpio........
Σημερα η Audio Physic δημοσιευσε στην ιστοσελιδα της τα νεα μοντελα 25th anniversary τα οποια θα φορουν το καινουριο tweeter HHCT II. Σε επικινωνια με τον Ορφεα ενημερωθηκα οτι σε παλαιοτερα ακριβοτερα μοντελα οπως Virgo γινεται αναβαθμιση και πως συντομα θα εχουμε ενημερωση για το πως θα γινεται αναβαθμιση στα μοντελα Scorpio II για να γινουν ''25αρια''. Αναμενω μιας και ειναι σημαντικη αναβαθμιση...
http://audiophysic.de/index_e.html
θα θελει και κροσοβερ εχω ρωτησει το ιδιο και για τα τεμπο και δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να μπει κατσαβιδι στα ηχεια
εγω στο ειχα πει απο τα πρωτα post οτι ερχεται το 25αρι και καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο,αν και ταχω ακουσει τα απλα και τα 25αρια και δεν εχω διακρινει διαφορες, αλλα επειδη ειμαι και λιγο κουφος δεν τις πιανω ευκολα τις διαφορες γιαυτο εχω μια επιφυλαξη.
Για οτι καινουριο μαθω παντως θα μιλαμε. Ετσι κι αλλιως περιμενω ενημερωση απο τον αντιπροσωπο...
Για οτι καινουριο μαθω παντως θα μιλαμε. Ετσι κι αλλιως περιμενω ενημερωση απο τον αντιπροσωπο...
αμα κανεις modifia να ξερεις οτι δεν θα πωλειται μετα αμα αποφασισεις να τα αλαξεις καποια στιγμη
Eπειδή έχω χάσει επεισόδια.
Με το θέμα ενισχυτής έχεις καταλήξει κάπου;..
Kανεις λαθος. Δεν ειναι modification ειναι αναβαθμιση η οποια εγκρινεται απο την ιδια την εταιρια και γινεται με κιτ που παρεχει η εταιρια στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο κατι που γινοταν απο ανεκαθεν στον χωρο τπυ audio απο παρα πολλες εταιριες με σκοπο το προιον να παραμενει up to date κατι το οποιο ειναι παντοτε επιθυμιτο απο τους περισσοτερους που επενδυουν σε καλα μηχανηματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.