Audio Physic Scorpio Γνώμες

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

οχι δεν εκανα λαθος !
ΣΤΕΚΙ ειναι οχι μαγαζι .
δεν ειναι τυχαιο που η γυναικα του του λεει συνεχεια να ανοιξει καφε!:D

ετσι ακριβως.και εσυ εχεις παρει απουσιες.....:flipout:

Ρε εσεις σταματηστε γαμωτο. Με διαλυσατε βραδιατικα.
Λοιπον τα scorpio σκοτωνουν τελος. Καλοριζικα και καλοακουστα στο φιλαρακι μας.

Ρε εσεις σταματηστε γαμωτο. Με διαλυσατε βραδιατικα.
Λοιπον τα scorpio σκοτωνουν τελος. Καλοριζικα και καλοακουστα στο φιλαρακι μας.

Να ειστε καλα. Μολις τα παρω θα επανελθω..:2thumb22sup:

Μιας και περι Audio Physic o λογος, (και περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων) υπαρχουν ακουστικες διαφορες μεταξυ των Tempo VI και των επετειακων Tempo 25; Εχω ακουσει μονο τα πρωτα, και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν αλλα δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα την δεδομενη χρονικη στιγμη για να ακουσω και τα 2α. Επισης, θα ηθελα να ρωτησω ποιες οι διαφορες με τα Scorpio και αν αξιζει κανεις να ανεβει κατηγορια και σε τι τομεις θα κερδισει... Danke. Ο χωρος μου ειναι γυρω στα 4χ6 αλλα θα αλλαξω κατοικια συντομα.

Μιας και περι Audio Physic o λογος, (και περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων) υπαρχουν ακουστικες διαφορες μεταξυ των Tempo VI και των επετειακων Tempo 25; Εχω ακουσει μονο τα πρωτα, και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν αλλα δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα την δεδομενη χρονικη στιγμη για να ακουσω και τα 2α. Επισης, θα ηθελα να ρωτησω ποιες οι διαφορες με τα Scorpio και αν αξιζει κανεις να ανεβει κατηγορια και σε τι τομεις θα κερδισει... Danke. Ο χωρος μου ειναι γυρω στα 4χ6 αλλα θα αλλαξω κατοικια συντομα.

Καλημερα. Διαφορες φυσικα και υπαρχουν αλλα μην φανταστειτε την μερα με την νυχτα! Περισσοτερος αερας και ογκος στα μεσουψηλα θα ελεγα και πιο στιβαρο μπασσο. Μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο το νεο tweeter η αλλαγη, αλλα και το χ και η δομη της καμπινας εσωτερικα, αλλωστε γι'αυτο δεν μπορει να γινει η αναβαθμιση και στο υπαρχον tempo VI.
Το scorpio ειναι συνολικα καλυτερο, και στα μεσαια και στην δυναμικη και στις σταθμες, αλλα το 25αρι πλεον ειναι αρκετα κοντα του.

Last edited:
Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Eμενα με καθηλωσε το γαγονος οτι μπορουσα να ''διακρινω'' (ακουστικα) τους μουσικους που βρισκοτουσαν στο χωρο! Οπως επισης επιασα τον εαυτο μου να παρασειρεται εντονα απο τη μουσικη. Μου διμιουργησαν τρομερη ορεξη και καλη διαθεση να ακουσω μουσικη!:guitarist:
Aχ τι μου κανεις με την απαντηση σου. Ψηνομουν για τα tempo 25 λογω τουιτερ. Aυτο που εγραψες με εκφραζει απολυτα. μπορεις να μου πεις με τι ενισχυτικα τα ακουσες;

Ολα ηταν symphonic line. Ηταν ο ολοκληρωμενος νομιζω ο 9αρης και το cd player της εταιριας με καλωδια nordost valhala. Ηταν καθηλωτικο το αποτελεσμα......:bawling:

Που να τα ακουσεις και με τον RG 10.Τρομερη αναλυση,λεπτομερεια και πολυ καλο μπασσο.Σου μιλαω εκ πειρας..

Που να τα ακουσεις και με τον RG 10.Τρομερη αναλυση,λεπτομερεια και πολυ καλο μπασσο.Σου μιλαω εκ πειρας..

Φιλε Δημητρη ηταν οντως καταπληκτικο ηχειο! Και ετσι οπως παει η πουλεια βλεπω να τα παιρνω και να τα αφηνω στα κουτια τους... Σε 10 μερες φευγω για σεζον και μαλλον θα αναβαλω την αγορα για μετα βτο καλοκαιρι αλλιως θα σκονιζονται τζαμπα ολο το καλοκαιρι..... κι εγω να μενω με το παραπονο...Τωρα ειμαι Αθηνα για δουλειες και μετα παω Θεσσαλονικη και μετα για δουλεια....
Ανυπομονω να τα παρω!:violent-smiley-030:

με καλωδια nordost valhala. Ηταν καθηλωτικο το αποτελεσμα......:bawling:
Με τα valhala ισως να ηταν ''καθηλωτικο'' το αποτελεσμα. ΕΣΥ ομως στο χωρο σου θα τα ξανακουσεις ετσι; Kαι βεβαια οχι. Σκεψου λοιπον οτι ο αντιπροσωπος σου εβαλε ηχεια και καλωδια της ιδιας τιμης περιπου. Κι αν ηταν interconect και ηχειων τα valhala τοτε.......χαιρετε. Αν ειναι σοβαρος πεστε μου. Παντως να ξερεις οτι ο ενισχυτης μου ειναι ο sl rg9mkiii και τα ηχεια μου τα audio physic spark mkiii(;) με το ring radiator τουιτερ. Ως αναφορα τα nordost ευτυχως που τα πεταξα και ακουσα μουσικη (SPM-RED DAWN-HEIMDAL).

Με τα valhala ισως να ηταν ''καθηλωτικο'' το αποτελεσμα. ΕΣΥ ομως στο χωρο σου θα τα ξανακουσεις ετσι; Kαι βεβαια οχι. Σκεψου λοιπον οτι ο αντιπροσωπος σου εβαλε ηχεια και καλωδια της ιδιας τιμης περιπου. Κι αν ηταν interconect και ηχειων τα valhala τοτε.......χαιρετε. Αν ειναι σοβαρος πεστε μου. Παντως να ξερεις οτι ο ενισχυτης μου ειναι ο sl rg9mkiii και τα ηχεια μου τα audio physic spark mkiii(;) με το ring radiator τουιτερ. Ως αναφορα τα nordost ευτυχως που τα πεταξα και ακουσα μουσικη (SPM-RED DAWN-HEIMDAL).
Φιλε Νικο τα περι συνοδων και καλωδιων τα εχουμε πει στις προηγουμενες σελιδες... μη λεμε παλι τα ιδια...Τα ηχεια θα παιξουν με οτι χριαζεται. Οσο για τα spark δε μου λεει κατι. αλλη κατηγορια τιμης αλλες μοναδες συν το οτι δεν το εχω ακουσει. Για κατι που δεν εχω ακουσει δε μιλαω....
Δεν μας ειπες ομως με τι καλωδια αντικατεστησες τα nordost που ειχες τα οποια ειναι πολυ καλα;

Ασχετο... Παντως ρε μαγκες θα μου λειψει η παρεα σας με τις συζητησεις το καλοκαιρι που θα δουλευω ολη μερα.... Ευχομαι να βρισκω λιγο χρονο...

Παντως symphonic line και audio physic πανε γαντι.:ernaehrung004:

Aγαπητε Πανο μαλλον παρεξηγηθηκα. Τα μηχανηματα τα εγραψα για να σου δειξω οτι ειμαι οπαδος των δυο αυτων εταιριων και οτι δεν μιλαω στον αερα. Βεβαια αν τα οικονομικα μου το επετρεπαν θα ειχα ανεβει κατηγορια παντα σε sl και ap. Oσο για τα καλωδια σαν interconect εχω το nexus biwire gold 3000 (τραμπα με το spm) και ηχειων το ΒΑΤ1800 biwire της nexus. Το biwire δεν σημαινει διπλοκαλωδιωση στην παρουσα περιπτωση.

Aγαπητε Πανο μαλλον παρεξηγηθηκα. Τα μηχανηματα τα εγραψα για να σου δειξω οτι ειμαι οπαδος των δυο αυτων εταιριων και οτι δεν μιλαω στον αερα. Βεβαια αν τα οικονομικα μου το επετρεπαν θα ειχα ανεβει κατηγορια παντα σε sl και ap. Oσο για τα καλωδια σαν interconect εχω το nexus biwire gold 3000 (τραμπα με το spm) και ηχειων το ΒΑΤ1800 biwire της nexus. Το biwire δεν σημαινει διπλοκαλωδιωση στην παρουσα περιπτωση.

Το καταλαβα φιλε νικο και δεν το ειπα για τις κατηγοριες τιμης αλλα για να τονισω οτι δεν εχω γνωση του τι ακους απο το δικο σου set up το οποιο ειναι εξαιρετικο. Αλιμονο. εχεις κι εσυ αυτον τον υπεροχο εστιασμο απο τα ηχεια σου; :worshippy:

Εχω εστιασμο και διαχωρισμους οργανων και αερατα πριμα και στακατο μπασο. Τα scorpio ομως ειναι αλλη κατηγορια απο μονα τους. Παντως θα χρειαστεις αναβαθμηση των ενισχυτικων σου. Για συμβουλες αν θελεις εδω ειμαι.