Audio Physic Scorpio Γνώμες

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Εχω εστιασμο και διαχωρισμους οργανων και αερατα πριμα και στακατο μπασο. Τα scorpio ομως ειναι αλλη κατηγορια απο μονα τους. Παντως θα χρειαστεις αναβαθμηση των ενισχυτικων σου. Για συμβουλες αν θελεις εδω ειμαι.

Σε πρωτη φαση πρεπει να κανονοσω την αγορα των ηχειων μαλλον για μετα το καλοκαιρι γιατι σε 1 εβδομαδα θα πρεπαι να φυγω για εργασια και ειναι χαζο να τα παρω και να τα εχω στα κουτια. Οσον αφορα τα συνοδα θα αλλαξουν ολα. Για ενισχυτη σκεφτομαι τους primare i30 yba design y201 και symphonic line. Θελω ομως και να τους ακουσω...

Kαλημερα Πανο. Τον ΥΒΑ ξεχασε τον. Τα scorpio αξιζουν πολυυυ καλυτερα ενισχυτικα. Επειδη δεν ξερω ποσα χρηματα θα διαθεσεις απλα σου προτεινω σαν πρωτη επιλογη τον sl rg7 σαν τελικο με λαμπατο προενισχυτη και μετα παμε στους υβριδικους της Unison research τους Unico απο 100 watt και ανω και τελος παμε σε ACCUPHASE. Παντως μην ξεχνας και τον ολοκληρωμενο rg10. Oσο για densen ακουσε καλα πρωτα τ

ο ν συνδυασμο και αποριπτω τους primare τουλαχιστον για αυτα τα ηχεια.

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Σε πρωτη φαση πρεπει να κανονοσω την αγορα των ηχειων μαλλον για μετα το καλοκαιρι γιατι σε 1 εβδομαδα θα πρεπαι να φυγω για εργασια και ειναι χαζο να τα παρω και να τα εχω στα κουτια. Οσον αφορα τα συνοδα θα αλλαξουν ολα. Για ενισχυτη σκεφτομαι τους primare i30 yba design y201 και symphonic line. Θελω ομως και να τους ακουσω...
Πανο καλησπερα,σου το ειπα και πριν απο μερικες μερες,ο μηνας περναει γρηγορα αλλα εσυ δεν ακους..Να το αποτελεσμα λοιπον.Περασε ο καιρος.. Παντως εγω σου εχω τη λυση για ολα αυτα..Αγορασε τα ηχεια τωρα,αφου εχεις καταληξει σ´ αυτα, και παρτα μαζι σου με τα κουτια οπως θα ειναι..τουλαχιστον θα τα βλεπεις και θα παιρνεις κουραγιο!!!!! Φιλε οσον αφορα τους ενισχυτες τωρα,Primare no,τον εχω ακουσει και στην αντιπροσωπεια και σπιτι μου.YBA no ομοιως,Densen οχι κατι το ιδιαιτερο.Απο οσους ανεφερες ο S. Line
ειναι μονοδρομος,ταπεινη μου αποψη παντα.. Α ρε φιλε,εμεινες με τη χαρα..προσωρινα παντα!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Ναι φιλε μου ειδα εχθες οτι εβλεπες το νημα και ηθελα να σε χαιρετησω!

Χαίρεται λοιπόν. Αν θέλεις την άποψη μου μην πάρεις τα ηχεία και τα έχεις στα κουτιά τους. Είναι κρίμα. Δεν πρόκειται να σου τα πάρει κανένας!! Άλλωστε μετά το καλοκαίρι μπορεί να βγεί κανένα καινούργιο μοντέλο άλλης εταιρίας και να ξαναερωτευτείς:ADFADF1:

Δεν εχεις κι αδικο... Αυτο συζητουσα και με το ετερον ημιση σημερα... Βλεποντας και κανοντας.... Παντως ουτε κι εγω εχω την υπομονη για μετα το καλοκαιρι...αν και θα ηταν πιστευω το σοφοτερο ετσι.

Εχει δικιο ο savatage,χωρια την πλακα τωρα.Να τα παρεις να τα κανεις τι? Τι να λεει? Αστα για οταν γυρισεις,ουτως ωστε να εχεις και κατι να περιμενεις,αν δεν αλλαξεις γνωμη οσον αφορα τα ηχεια.Και που ξερεις,μπορει να εχεις κι αλλα ευρα διαθεσιμα οποτε παιρνεις κι ενα καλυτερο ενισχυτη...

Εχει δικιο ο savatage,χωρια την πλακα τωρα.Να τα παρεις να τα κανεις τι? Τι να λεει? Αστα για οταν γυρισεις,ουτως ωστε να εχεις και κατι να περιμενεις,αν δεν αλλαξεις γνωμη οσον αφορα τα ηχεια.Και που ξερεις,μπορει να εχεις κι αλλα ευρα διαθεσιμα οποτε παιρνεις κι ενα καλυτερο ενισχυτη...

Καλα εισαι! ετσι ειναι.. Για ενισχυτη εννοειται αργοτερα! Δεν ειναι και λιγο αυτο που κανω τωρα, να αλλαξω δηλαδη ολο μου το συστημα απο home cinema και να το κανω 2καναλο.. Θελει υπομονη και προσοχη...
Σιγα σιγα. Σκαλοπατι σκαλοπατι θα φτασω εκει που θελω.:driver:

Εκει που εισαι ημουν κι εγω πριν απο 2,5 χρονια,γι' αυτο και σε καταλαβαινω απολυτα.Μια μονο συμβουλη,κανε καλες επιλογες μηχανηματων,μονο οτι αρεσει σε σενα και μονο εσενα για να μην μπεις σε διαδικασια αλλαγων επι αλλαγων η οποια ειναι ιδιαιτερως δαπανηρη.Μηχανηματα για τα οποια εχει δοθει μια μικρη περιουσια,αποδομουνται πληρως,τιμολογιακα παντα,και πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες.Γι' αυτο,βαλε το στοχο σου και προχωρα...

Εκει που εισαι ημουν κι εγω πριν απο 2,5 χρονια,γι' αυτο και σε καταλαβαινω απολυτα.Μια μονο συμβουλη,κανε καλες επιλογες μηχανηματων,μονο οτι αρεσει σε σενα και μονο εσενα για να μην μπεις σε διαδικασια αλλαγων επι αλλαγων η οποια ειναι ιδιαιτερως δαπανηρη.Μηχανηματα για τα οποια εχει δοθει μια μικρη περιουσια,αποδομουνται πληρως,τιμολογιακα παντα,και πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες.Γι' αυτο,βαλε το στοχο σου και προχωρα...

Εχεις απολυτο δικιο. Δεν θελω να βιαστω. Θελω να στησω ενα καλο 2καναλο συστημα να ακουω τη μουσικη μου. Πριν λιγα χρονια εδωσα ενα σωρο λεφτα για να στησω το συστημα μου το οποιο ηταν πολυκαναλο για να καταλαβω λιγο αργοτερα οτι δεν επρεπε να στραφω εκει οντας επιρεαζομενος απο τον ωτωρο τοτε για τα πολυκαναλα συστηματα. Οποτε τωρα κοιταζω τι θελω ζηταω και κανα-δυο γνωμες και προχοραω.
Οποτε οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη και ευπροσδεκτη.:ernaehrung004:

Μετα απο ατελειωτη υπομονη και ταλαιπωρια 7 μηνων επιτελους τα παραγγειλα! Λιγες μερες ακομα αναμονη και θα τα εχω στο χωρο μου! :party:

Ευχαριστω πολυ τους φιλους που με βοηθησαν με τις συζητησεις μα πανω απο ολα το κυριο Μηχαηλο Γιαννη orpheus audio για τον επαγγελματισμο του και την αψογη εξυπηρετηση. Πανω απο ολα ειναι χομπιστας και φιλος και μετα εμπορος.