Μακαρι αυριο να παν ολα καλα...κι εγω ο ανετος ακομα περιμενω, εφυγε ταξιδι στη κινα ο δικος μου και μετα που γυρισε μπλεξαμε με τα περι αναβαθμισης!!!
πιστευω μεχρι πεμπτη αντε παρασκευη...
αυριο λοιπον η μεγαλη σου μερα φιλε panos...
Μακαρι αυριο να παν ολα καλα...κι εγω ο ανετος ακομα περιμενω, εφυγε ταξιδι στη κινα ο δικος μου και μετα που γυρισε μπλεξαμε με τα περι αναβαθμισης!!!
πιστευω μεχρι πεμπτη αντε παρασκευη...
αυριο λοιπον η μεγαλη σου μερα φιλε panos...
:slapface:Θελω κι εγω λιγια κ@@ο@@@δια! Να εισαι καλα φιλε gort. Λυπαμαι μονο τον κυριο Μηχαηλο τον αντιπροσωπο που ετρεχε γυρω γυρω στην Αθηνα για να βρει τροπο να μου τα στειλει. Αυτος κι αν με νιωθει...Εγώ πάλι τι να πώ που παρηγκειλα B&W 803S και όχι μόνο τα παρέλαβα στην κυριολεξία την επόμενη ημέρα αλλα ήταν και το τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη όχι μόνο της σειράς S αλλα και ακριβώς στο χρώμμα που ήθελα, Μιλάμε για τεράστια κ@@ο@@@δια!!!
Καλά ντέ μη βαράτε!!! :BDBDG54: :ciao:
Με το καλό φίλε Panos άριστη επιλογή θα τα χαρείς!..
Καλημερα φιλε Gort!Υπομονή φίλε μου, εσύ αύριο μεθαύριο τα παραλαμβάνεις, άλλοι απλώς τα ονειρευόνται. Πρίν να το καταλάβεις θα τα έχεις μπροστά σου και θα τα στρώνεις (Περιμένουμε φωτό εε;..)
ΗΡΘΑΝ! Παω να παραλαβω!:star:
Καλημερα φιλε Gort!
Eχεις δικιο και μου εφτιαξες και τη διαθεση! Οπως τα λες ειναι. Οσο για φωτο εννοειται οτι θα ανεβασω οπως και σχολια!
Αφού έμπλεξαν με πορείες θα έχουν...ξεσηκωτικό ήχο! Καλορίζικα και αναμένουμε.
Υ.Γ. Φίλε Gort έβαλες μεγάλη δισκάρα στο Avatar σου! Αν και το Dimension Hatross είναι ακόμη καλύτερο. Εύγε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.