Audio Physic Scorpio Γνώμες

κι εγω ο ανετος ακομα περιμενω, εφυγε ταξιδι στη κινα ο δικος μου και μετα που γυρισε μπλεξαμε με τα περι αναβαθμισης!!!
πιστευω μεχρι πεμπτη αντε παρασκευη...
αυριο λοιπον η μεγαλη σου μερα φιλε panos...
Μακαρι αυριο να παν ολα καλα...

Εγώ πάλι τι να πώ που παρηγκειλα B&W 803S και όχι μόνο τα παρέλαβα στην κυριολεξία την επόμενη ημέρα αλλα ήταν και το τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη όχι μόνο της σειράς S αλλα και ακριβώς στο χρώμμα που ήθελα, Μιλάμε για τεράστια κ@@ο@@@δια!!!

Καλά ντέ μη βαράτε!!! :BDBDG54: :ciao:

Με το καλό φίλε Panos άριστη επιλογή θα τα χαρείς!..

Last edited:
Εγώ πάλι τι να πώ που παρηγκειλα B&W 803S και όχι μόνο τα παρέλαβα στην κυριολεξία την επόμενη ημέρα αλλα ήταν και το τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη όχι μόνο της σειράς S αλλα και ακριβώς στο χρώμμα που ήθελα, Μιλάμε για τεράστια κ@@ο@@@δια!!!

Καλά ντέ μη βαράτε!!! :BDBDG54: :ciao:

Με το καλό φίλε Panos άριστη επιλογή θα τα χαρείς!..
:slapface:Θελω κι εγω λιγια κ@@ο@@@δια! Να εισαι καλα φιλε gort. Λυπαμαι μονο τον κυριο Μηχαηλο τον αντιπροσωπο που ετρεχε γυρω γυρω στην Αθηνα για να βρει τροπο να μου τα στειλει. Αυτος κι αν με νιωθει...

Mην ανησυχείς, πέρα απο οτι τα παιδιά τον Orpheus είναι αστέρια η αναμονή θα σου αυξήσει και την χαρά όταν με το καλό τα παραλάβεις αύριο.
Κοιμήσου γλυκά λοιπόν και ονειρέψου ηχειάρες!, τσούπ θα ξυπνήσεις πρωί και το όμορφο όνειρο θα είναι πραγματικότητα καθόλου άσχημα εε;

Υ.Γ. Προσπάθησε να κοιμηθείς καλά γιατι απο αύριο θα έχεις ...αυπνίες...

Δεν εχω παραπονο απο τον Γιαννη ειναι παραπανο απο εξυπηρετικος. Αυριο θα μου τα στειλει σιγουρα αλλα μαλλον μεθαυριο θα τα παρω. Να δουμε. Μακαρι να τα παρω αυριο.

Υπομονή φίλε μου, εσύ αύριο μεθαύριο τα παραλαμβάνεις, άλλοι απλώς τα ονειρευόνται. Πρίν να το καταλάβεις θα τα έχεις μπροστά σου και θα τα στρώνεις (Περιμένουμε φωτό εε;..)

Υπομονή φίλε μου, εσύ αύριο μεθαύριο τα παραλαμβάνεις, άλλοι απλώς τα ονειρευόνται. Πρίν να το καταλάβεις θα τα έχεις μπροστά σου και θα τα στρώνεις (Περιμένουμε φωτό εε;..)
Καλημερα φιλε Gort!
Eχεις δικιο και μου εφτιαξες και τη διαθεση! Οπως τα λες ειναι. Οσο για φωτο εννοειται οτι θα ανεβασω οπως και σχολια!

Αφού έμπλεξαν με πορείες θα έχουν...ξεσηκωτικό ήχο! Καλορίζικα και αναμένουμε.

Υ.Γ. Φίλε Gort έβαλες μεγάλη δισκάρα στο Avatar σου! Αν και το Dimension Hatross είναι ακόμη καλύτερο. Εύγε!

Καλημερα φιλε Gort!
Eχεις δικιο και μου εφτιαξες και τη διαθεση! Οπως τα λες ειναι. Οσο για φωτο εννοειται οτι θα ανεβασω οπως και σχολια!

Τρέχω λίγο αυτές τις ημέρες και δεν είδα έγκαιρα το post σου. Άντε καλορίζικα λοιπόν! Φαντάζομαι θα πετάς ήδη στον έβδομο ουρανό, να τα χαρέις όσο πιο πολύ γίνεται σου εύχομαι πήρες ηχειάρες!!

Αφού έμπλεξαν με πορείες θα έχουν...ξεσηκωτικό ήχο! Καλορίζικα και αναμένουμε.

Υ.Γ. Φίλε Gort έβαλες μεγάλη δισκάρα στο Avatar σου! Αν και το Dimension Hatross είναι ακόμη καλύτερο. Εύγε!

Νάτος κιο πρώτος βοιβοντάς!..
Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Nothingface αλλα το Avatar το επέλεξα πιο πολύ σαν εξώφυλλο αν και είναι και μεγάλη δισκάρα.
Oι δε Voivod είναι σταθερή αξία στην ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια (αλήθεια πότε πέρασαν; ) την οποία ζωή μου έχουν κυριολεκτικά χαράξει..
Ούπς! sorry :offtopic:

Last edited:
Τί με τους VOIVOD; :4600:

Kαλές γιορτές φίλε μου θα τα θυμάσαι για πάντα αυτά τα χριστούγεννα!!:presents2:

χοχοχοοοο!... meery christmas!!! :116::4616: and a :happynewyearblue:

Last edited:
Να το μοιραστω μαζι σας!!!

Attachments

• DSC05605.JPG
    DSC05605.JPG
    27.1 KB · Views: 79
  • DSC05606.JPG
    DSC05606.JPG
    14.8 KB · Views: 75
  • DSC05607.JPG
    DSC05607.JPG
    18.7 KB · Views: 78
  • DSC05608.JPG
    DSC05608.JPG
    19 KB · Views: 82
  • DSC05609.JPG
    DSC05609.JPG
    59.3 KB · Views: 88
  • DSC05610.JPG
    DSC05610.JPG
    68.6 KB · Views: 74
  • DSC05611.JPG
    DSC05611.JPG
    21.6 KB · Views: 75
  • DSC05612.JPG
    DSC05612.JPG
    23.5 KB · Views: 97
Αν και αστρωτα παιζουν τρομερα καλα! Καμια σχεση με τα παλια που ειχα.
Αν και ο ενισχυτης μου δεν ειναι οτι καλλιτερο το ακουσμα ειναι πολυ καλο!