Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες
Καλησπερα
Ετυχε και εγω να ακουσω τα εν λογω ηχεια με τους παρακατω συνδυασμους. Να σημειωσω οτι μου αρεσαν παρα πολυ με οτι επαιξαν, και κατα την γνωμη μου ειναι ενα απο τα ηχεια (απο οσα εχω ακουσει) που αποδιδουν εξαιρετικα (ή αν θελετε παρα πολυ καλα) σε ολο το φασμα συχνοτητων και προσφερουν πολυ καλη σκηνικη παρουσια (εξαρτομενα και απο τα ενυσχυτικα).
1.Clearaudio Champion Level II/Unify/Concerto V2
Προενισχυτης Symphonic Line (δεν θυμαμαι τυπο)
Τελικος Burmester (τυπος???)
Καλωδια Nordost (μαλλον Frey)
2.Naim Unity με τα ιδια καλωδια
3.Νaim Unity (ως πηγη και προενισχυση)
Νaim NAP 250 και ιδια καλωδια
Να σημειωσω οτι επειδη ακουσα μαζι τους συνδυασμους σε σειρα 2 και 3, στον τελευταιο συνδυασμο ενιωσα τη σκηνη να αποκτα μεγαλυτερο βαθος και εκταση, με τον συνδυασμο του Unity να υστερει παραμενοντας ομως και αυτος σε καλα επιπεδα (εντυπωση εκανε σε συνακροατη-σε μενα λιγοτερο, γιατι ειμαι λιγο εξοικειωμενος στο τι μπορουν να οδηγησουν τα Naim-οτι το Unity οδηγουσε με ικανοτητα τα ηχεια τα οποια οπως εγραψα, γιατι αυτα ειναι το θεμα μας, επαιζαν εξαιρετικα)
τα ακουσα με προ-τελικο της burmester καπου στα 12.000 ευρο και πλευερ το naim5XS μαζι με το τροφοδοτικο που σταθηκε παληκαρι παρεα με τα τερατα ....ηταν η φορα που οχι μονο αναθεωρησα τον ηχο του ηχειου, αλλα εγινε και αναφορας ΜΟΥ.
καλωδια nordost frey...
Καλησπερα
Ετυχε και εγω να ακουσω τα εν λογω ηχεια με τους παρακατω συνδυασμους. Να σημειωσω οτι μου αρεσαν παρα πολυ με οτι επαιξαν, και κατα την γνωμη μου ειναι ενα απο τα ηχεια (απο οσα εχω ακουσει) που αποδιδουν εξαιρετικα (ή αν θελετε παρα πολυ καλα) σε ολο το φασμα συχνοτητων και προσφερουν πολυ καλη σκηνικη παρουσια (εξαρτομενα και απο τα ενυσχυτικα).
1.Clearaudio Champion Level II/Unify/Concerto V2
Προενισχυτης Symphonic Line (δεν θυμαμαι τυπο)
Τελικος Burmester (τυπος???)
Καλωδια Nordost (μαλλον Frey)
2.Naim Unity με τα ιδια καλωδια
3.Νaim Unity (ως πηγη και προενισχυση)
Νaim NAP 250 και ιδια καλωδια
Να σημειωσω οτι επειδη ακουσα μαζι τους συνδυασμους σε σειρα 2 και 3, στον τελευταιο συνδυασμο ενιωσα τη σκηνη να αποκτα μεγαλυτερο βαθος και εκταση, με τον συνδυασμο του Unity να υστερει παραμενοντας ομως και αυτος σε καλα επιπεδα (εντυπωση εκανε σε συνακροατη-σε μενα λιγοτερο, γιατι ειμαι λιγο εξοικειωμενος στο τι μπορουν να οδηγησουν τα Naim-οτι το Unity οδηγουσε με ικανοτητα τα ηχεια τα οποια οπως εγραψα, γιατι αυτα ειναι το θεμα μας, επαιζαν εξαιρετικα)