Δέν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι με αυτό τον τρόπο θα χάσεις και τα χρήματά σου,άρχισε με την αλλαγή των ηχείων σου,προσπάθησε να ακούσεις καινούργια ηχεία,τα μπαλώματα είναι μόνον για περίπτωση που δεν υπάρχει χρήμα,εάν ισχύει καλώς εάν όμως όχι μήν καθηστερείς!Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε, σκέφτομαι όμως ότι ίσως είναι καλύτερα να κρατήσω αυτά που έχω και να προχωρήσω σε ένα γενικότερο φρεσκάρισμα.
Πιστεύω ότι θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το επενδύσω αρκετά χρήματα (5.000 - 6.000) για την αγορά καινούργιου ηχείου.
Δε λέω καλός ο HERMES της Audio Spectrum (περίπου 5.000),αλλά συνιπολογίζοντας την αλυσίδα του όλου ηχητικού συστήματος φρόνιμο και λογικό είναι με λιγότερο από 1.000 ευρώ να τοποθετήσω καινούργια εσωτερικά ηχομονωτικά καινούργια εσωτερικά καλώδια crossover, πυκνωτές, μπόρνες, και όσο για τα μεγάφωνα ψάχνομαι ακόμα να δώ αν υπάρχει δυνατότητα για επαναμαγνητισμό των μεγαφώνων.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε, σκέφτομαι όμως ότι ίσως είναι καλύτερα να κρατήσω αυτά που έχω και να προχωρήσω σε ένα γενικότερο φρεσκάρισμα.
Πιστεύω ότι θα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το επενδύσω αρκετά χρήματα (5.000 - 6.000) για την αγορά καινούργιου ηχείου.
Δε λέω καλός ο HERMES της Audio Spectrum (περίπου 5.000),αλλά συνιπολογίζοντας την αλυσίδα του όλου ηχητικού συστήματος φρόνιμο και λογικό είναι με λιγότερο από 1.000 ευρώ να τοποθετήσω καινούργια εσωτερικά ηχομονωτικά καινούργια εσωτερικά καλώδια crossover, πυκνωτές, μπόρνες, και όσο για τα μεγάφωνα ψάχνομαι ακόμα να δώ αν υπάρχει δυνατότητα για επαναμαγνητισμό των μεγαφώνων.
Δεν ξέρω πόσα μπορείς να διαθέσεις ,αλλά θα σου πρότεινα ν' ακούσεις και κάποια άλλα εναλλακτικά ηχεία.
ATC SCM 50 ANIV
XAVIAN N360
ASCENDO C8
PROAC D28-38
AUDIO SPECTRUM AIOLOS(νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η ΑS)AUDIO PHYSIC SCORPIO(τώρα σε έκδοση ΜΚ ΙΙ).
SONUS FABER CREMONA M
Εχουν διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους,αλλά ανάμεσά τους σίγουρα θα βρείς κάτι που θα σε καλύπτει.
Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το διαχρονικό ηχείο της Audio Spectrum HERMES, δηλαδή πως ακούγεται στο χώρο, πόσο ευαίσθητο είναι και με ποια άλλα ηχεία συγκρίνεται.
Γιατί δεν πάς ν' ακούσεις μόνος σου και να συγκρίνεις;
Ασε εμάς τι λέμε.
Ετσι κι αλλιώς ηχεία με τόσα χρήματα,θα ήταν μεγάλο λάθος να τα πάρεις επειδή το λένε άλλοι(πολύ περισσότερο περιοδικά).
Ε εντάξει δεν γίνεται καμία αντιπαράθεση.Απόψεις λέμε
Απο εκεί και πέρα,είναι θέμα του πώς και τι ακούει ο καθένας.Αν σαν αναφορά τεθεί η ζωντανή μουσική κι υπάρχει σχετική εμπειρία,τότε υπάρχει και κοινό έδαφος συννενόησης.
Πολλοί νέοι ειδικά στο χόμπυ,δίνουν λάθος προτεραιότητες π.χ μπάσσο που ...σκοτώνει,άν και τις περισσότερες φορές θεωρούν αναφορά μπάσσου,το τι ακούν στα κλάμπ.
Καλά ο ΗΧΟΣ το έχει πάρει εργολαβία με τα AS...
Το HF μάλλον ακολουθεί κατά πόδας.
Κάποια στιγμή πρέπει να "αποφασίσουμε".Είναι αντικειμενικά τα τέστ τους(συνηθέστατα οι περισσότεροι τα σχολιάζουν αρνητικά) ή θα τα χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.