Audiophile Club of Athens (ACA)

Status
Not open for further replies.
Aγαπητέ Vaskal το μεγαλύτερο μέρος του Forum είναι στα Ελληνικά, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις ένα site και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά για ευνοήτους λόγους, οπότε προτιμήθηκε το site να είναι στα Αγγλικά και το Forum στα Ελληνικά.

Το site είναι υπέροχο
Σίγουρα θα ήταν καλό να ειχε και τις δυο γλώσσες αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας και θα ήταν μεγάλος μπελάς από πλευράς κατασκευής
Άλλωστε το forum είναι και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Καλοριζικο μας

Διαμάντη σε ευχαριστώ πολύ!

Κωστάκη τρελιάρη μου thanks! Το site είναι όλο φτιαγμένο από το μηδέν χωρίς το παραμικρό template με κώδικα του δημιουργού-zoglair. Θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε κάτι έτοιμο σε στυλ v-bulletin ή κάποιο άλλο software για δημιουργία σελίδων αλλά δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε τη "περπατημένη". Γενικά όσοι σχεδιαστές το είδαν, έτριβαν τα μάτια τους. Αυτά τα λίγα για το τεχνικό μέρος.

Ο Νικολας ειναι πραγματικος zoglair στο στησιμο ενος site. :singer:

Re: Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε κάτι έτοιμο σε στυλ v-bulletin ή κάποιο άλλο software για δημιουργία σελίδων αλλά δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε τη "περπατημένη". Γενικά όσοι σχεδιαστές το είδαν, έτριβαν τα μάτια τους. Αυτά τα λίγα για το τεχνικό μέρος.

Nice! -bye-
Σε τι πλατφόρμα είναι στημένο;

Βέβαια και εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι η "σφραγίδα", but that's life :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Nice! -bye-
Σε τι πλατφόρμα είναι στημένο;

Βέβαια και εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι η "σφραγίδα", but that's life :smile:

Δεν υπάρχει πλατφόρμα Μιχάλη, είναι κώδικας απο το μηδέν όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Δεν υπάρχει πλατφόρμα Μιχάλη, είναι κώδικας απο το μηδέν όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται! :music-smiley-005:

Ωραίος!
Πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να γράψει κώδικα για forum ε;

Για στείλε κανένα PM... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audiophile Club of Athens (ACA)

Ωραίος!
Πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να γράψει κώδικα για forum ε;

το εικαστικό μέρος έχει να κάνει με το ταλέντο και λιγότερο με το χρόνο.

Εάν είναι εκ του μηδενός πολλά respect ,,, κατά κανόνα όμως οι κωδικοφάγοι δεν κατέχουν από το εικαστικό της υπόθεσης ,, η δεν θέλουν η δεν προλαβαίνουν ,, ας το φτιάξει άλλος ,,, λεφτά έχετε χρυσή μου που έλεγε και η διαφήμιση ,,, ( χιούμορ είναι γιατί είστε και λιγάκι ευέξαπτοι )

γεια σας και πάλι ,, όταν βγάνουμε κάνα φράγκο όπως παλιά ,, θα τα ξαναπούμε

:afro:

το εικαστικό μέρος έχει να κάνει με το ταλέντο και λιγότερο με το χρόνο.

Για τον κώδικα λέω George...
Το εικαστικό είναι κατά 90% ταλέντο.
Ο κώδικας εκτός από ταλέντο είναι και άπειρες ώρες δουλειάς. :smile:

Εάν είναι εκ του μηδενός πολλά respect ,,, κατά κανόνα όμως οι κωδικοφάγοι δεν κατέχουν από το εικαστικό της υπόθεσης ,, η δεν θέλουν η δεν προλαβαίνουν ,, ας το φτιάξει άλλος ,,,

Άλλο πράγμα ο web designer, άλλο ο web developer...
Ο μηχανικός που μπορεί να φτιάξει μία ferrari από την αρχή, χωρίς τη βοήθεια του σχεδιαστή θα φτιάξει κάτι που μπορείς να οδηγήσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι άσχημο...
Ο σχεδιαστής από την άλλη, θα σου δώσει μία πολύ όμορφη μεν αλλά άχρηστη κατά τα άλλα ζωγραφιά μίας ferrari... :p

Η ποιο ωραια σελιδα ειναι αυτη με τις παρουσιασεις συστηματων.Εκει τα βλεπεις ολα,υπεροχα συστηματα,ναναι καλα οι ανθρωποι να τα χαιρονται.Αλλα μωρε αδερφε μου οταν εισαι κιτς φαινεται και στο ηχοσυστημα.

Θα προτιμούσα να μείνουμε στη πρόσκληση που απηύθυνα, αλλά και στο σχολιασμό της σελίδας αν θέλετε, και όχι του γενικότερου προσωπικού γούστου των μελών, πόσο μάλλον όταν τσουβαλιάζονται και δεν έχουν και τη δυνατότητα να απαντήσουν! Συμφωνείς φαντάζομαι ότι είναι λίγο unfair! Anyway πάμε παρακάτω...

Status
Not open for further replies.