Aγαπητέ Vaskal το μεγαλύτερο μέρος του Forum είναι στα Ελληνικά, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις ένα site και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά για ευνοήτους λόγους, οπότε προτιμήθηκε το site να είναι στα Αγγλικά και το Forum στα Ελληνικά.
Διαμάντη σε ευχαριστώ πολύ!
Κωστάκη τρελιάρη μου thanks! Το site είναι όλο φτιαγμένο από το μηδέν χωρίς το παραμικρό template με κώδικα του δημιουργού-zoglair. Θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε κάτι έτοιμο σε στυλ v-bulletin ή κάποιο άλλο software για δημιουργία σελίδων αλλά δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε τη "περπατημένη". Γενικά όσοι σχεδιαστές το είδαν, έτριβαν τα μάτια τους. Αυτά τα λίγα για το τεχνικό μέρος.
Ο Νικολας ειναι πραγματικος zoglair στο στησιμο ενος site. :singer:
μαλλον θα είδε το κινητό σου μου φαίνεται.....:idea:
Υπάρχουν σχέδια να μπεί στο tapatalk??
Θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε κάτι έτοιμο σε στυλ v-bulletin ή κάποιο άλλο software για δημιουργία σελίδων αλλά δεν θέλαμε να ακολουθήσουμε τη "περπατημένη". Γενικά όσοι σχεδιαστές το είδαν, έτριβαν τα μάτια τους. Αυτά τα λίγα για το τεχνικό μέρος.
Nice!
Σε τι πλατφόρμα είναι στημένο;
Βέβαια και εμένα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι η "σφραγίδα", but that's life :smile:
Δεν υπάρχει πλατφόρμα Μιχάλη, είναι κώδικας απο το μηδέν όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται! :music-smiley-005:
Ωραίος!
Πρέπει να έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να γράψει κώδικα για forum ε;
το εικαστικό μέρος έχει να κάνει με το ταλέντο και λιγότερο με το χρόνο.
Εάν είναι εκ του μηδενός πολλά respect ,,, κατά κανόνα όμως οι κωδικοφάγοι δεν κατέχουν από το εικαστικό της υπόθεσης ,, η δεν θέλουν η δεν προλαβαίνουν ,, ας το φτιάξει άλλος ,,,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.