Audiophile Grade Ethernet Switch - Εντυπώσεις

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Με ποιο utp καλώδιο πραγματοποιούνται οι ακροάσεις?
Απο το νεο σουιτς στο Τ8 με το κοκκινο wireworld, απο το ενα σουιτς στο αλλο με θωρακισμενο της παντουιτ μπλε χρωματος,
δεν ξερω ποιο ειναι, απο το μοντεμ στο ρουτερ ενα γκρι μισο μετρο θωρακισμενο της παντουιτ, παλι δεν ξερω ποιο ειναι
Και απο τον τοιχο στο μοντεμ ενα πλακε 7Α της ugreen.
Μεσα στον τοιχο ''τρεχει'' νεξανς 6αρι μεχρι τον μετατροπεα της οπτικης ινας.
Ουφ, κουραστηκα να γραφω!

• Like
Reactions: vadergr
Παρέλαβα,σύνδεσα, απόλαυσα.
Να πω ότι το switch μπήκε σε σύστημα με streamer το ifi zen stream,το οποίο ήδη έπαιζε στο όριο των δυνατοτήτων του μιας και είχε και καλό γραμμικό τροφοδοτικό από πίσω (Salas L-adapter).
Σκεφτόμουν σοβαρά την αναβάθμιση του streamer ίσως με ένα Τ8 eversolo.
Η προσθήκη του switch μου έδιωξε αυτή την επιθυμία και είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να του κάνω.
Υπήρχε συνολική βελτίωση (στο δικό μου σύστημα,με τα δικά μου αυτιά ).
Άκουσα πιο σφιχτό μπάσο , καλύτερη εστίαση και υψηλά λεπτομέρεια και ανάλυση (ειδικά στις υψηλές εγώ είδα την μεγαλύτερη βελτίωση).
Με δύο λόγια σαν να ανέβηκα κατηγορία σε streamer.
Χαλάλι η αναμονή ! Ήρθε για να μείνει.1000006610.jpg

Οχι. Κάποια στιγμη θα πρεπει να ταπεινωθω και να ξανασυνδεσω το vodafone tv box. Κι αυτη assigned ειναι.

Εσύ τώρα προσπαθείς να το σαμποτάρεις, έτσι; :P

Last edited:
Ότι θέλετε να λέτε εσείς. Εγω μια χαρά ακούω τη βελτίωση. Και με ολα πανω. Ησυχία, καθαρότητα και μεγαλύτερα σώματα. Και πιο καλός "ρυθμος". Το ρεύματος που φοράει ειναι πολύ μεσαιοκεντρικο, αλλα αυτο ειχα πρόχειρο και το περιμενα να δωσει αντιστοιχο effect στο αποτελεσμα. Ούτε καν μαύρο να βαλω δεν ειχα. Και ενα supra δεν έφτανε σε μήκος. Τα μαύρα ειναι στο υπόγειο.
Απο qobuz ακούω.
Παίζει το bubbles απο yosi horikawa και αναρωτιέμαι με τέτοιο 3d effect και μέγεθος "εικονας" αν χρειάζεται το πολυκαναλο immersive αφου το δικαναλο μπορει να στησει τετοιο πανηγυρι. Αντε να σε φτιάξω και λίγο.

Last edited: