Audiophile Grade Ethernet Switch - Εντυπώσεις

Είχα καλύτερο αποτέλεσμα.
Μπορώ να το περιγράψω ως ότι άκουγα πιο καθαρά.
Μπορεί να λέμε το ίδιο απλώς δεν την γνωρίζω την ορολογία.
Στα ακουστικά μου δεν είδα μεγάλη διαφορά.
Στα ηχεία μεγαλύτερη και σε άλλο σύστημα ακόμη μεγαλύτερη.
Σε spotify ήταν πιο έντονη η βελτίωση από ότι σε flac.
Στο καλό σύστημα του γιατρού ακούσαμε μόνο spotify όπου το με και χωρίς switch είχε την μεγαλύτερη διαφορά.
Στα αυτιά μου πάντα.

Αξίζει μια αλλαγή της γυάλινης ασφάλειας με κεραμική - 5x20 mm - 500 mA (slow blow) είχε βελτίωση σε ησυχία
το εχω κανει, αγανακτησα μεχρι να στρωσει η ρουφιανα.

1 στους 10 την προτιμά.Οι υπόλοιποι 9 προτιμούν την ασημένια.Αυτοι ξέρουν!

Να σε δω μια φορά να κλαις με καμμένη τέτοια ασφάλεια...

Δηλαδή δεν θα σε δω... θα σε ακούσω όταν θα με πάρεις τηλέφωνο κλαίγοντας.... :ROFLMAO:

1 στους 10 την προτιμά.Οι υπόλοιποι 9 προτιμούν την ασημένια.Αυτοι ξέρουν!

Επειδή το εχω βάλει στο access point με δύο neotech 1008 (modem - 1008 - switch -1008 - access point) φοβομουνα ότι θα είναι too much η ασημενια ασφαλεια και προτιμησα τη χαλκινη να παρω λιγο ογκο

Επειδή το έχω βάλει στο σημείο πρόσβασης με δύο neotech 1008 (modem - 1008 - switch -1008 - access point) φοβόμουνα ότι είναι πάρα πολύ η ασημένια ασφαλεια και προτιμησα τη χαλκινη να παρω λιγο ογκο.
Καλά, δεν ισχύει αυτό που λέει ότι 9 στα 10 προτείνουν τις ασημένιες...
Σωστή η σκέψη σου να βάλεις αυτή που χρησιμοποιείς λόγο ότι έχεις και 2 τεμάχια 1008...
Βεβαια εξαρτάται και τι καλώδια ρεύματος στο Router και στο Switch...

Αν θυμάμαι καλά παίζεις και με οπτική ενδιάμεσα;
(Γιατί και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο)

Να σε δω μια φορά να κλαις με καμμένη τέτοια ασφάλεια...

Δηλαδή δεν θα σε δω... θα σε ακούσω όταν θα με πάρεις τηλέφωνο κλαίγοντας.... :ROFLMAO:
Για 60€;Μπαααααααααα!
Αν είχα SR Master ας έκλαιγα τουλάχιστον ένα πεντακοσαρικο!

Αλλάξατε ασφάλεια στο switch και ακούτε διαφορά?

Μα τα χίλια mikrotik, ευτυχώς είμαι "κουφός" και δε βασανίζομαι με τέτοια!!!

Έγραψα πως οι 9 στους 10 προτιμούν την ασημένια επειδή έχω γνώσιν των πωλήσεων στην Ελλάδα.
Η χάλκινη(Χαλκός Cardas)δεν έχει σημαντική διαφορά τιμής από την ασημένια.

Οι περισσότεροι δεν ψωνίζουν από την Ελλάδα διότι στο εξωτερικό υπάρχουν καλύτερες τιμές στις Hifi tuning, (είχε βρει ο Λέανδρος ένα site στην Ευρώπη) ο οποίος ειχε μεγάλο στοκ από ασημένιες και χάλκινες με 1 % ασήμι σε εξαιρετικές τιμές και τσιμπήσαμε πολλές..
Τώρα πια δεν έχει τίποτα, τέλος το stock του..
Εγώ προσωπικά επειδή έχω πολλά ξεχωριστά τροφοδοτικά συν ότι έχω πολλά μηχανήματα σχετικά "έντυσα" όλα μου τα πράγματα με πολύ καλό κόστος..
Ήμουν τυχερός!

Τωρα έχουμε παραγγείλει από περιέργεια περισσότερο κάποιες ασφάλειες που ανακάλυψα τυχαία οι οποίες είναι υβριδικές στα καπάκια τους, μόλις παραλάβω και στρώσω θα ενημερώσω αν αξίζουν..

• Like
Reactions: economides
Αυτή είναι σχεδόν πιο ακριβή από το switch.
Η περιγραφή του κατασκευαστή

The copper version of the audiophile microfuse Supreme 3 from HiFi-Tuning Berlin uses a special and extremely high-quality copper alloy for caps + fusible conductors. The caps are 24kt. gold-plated to prevent oxidation of the high-purity copper.
The fuse with black ceramic body is performed by HiFi-Tuning Cryogenized and a Quantum-Treatment. The HiFi-Tuning Supreme 3 Copper microfuse is only available in 5 x 20 mm, 250V and the response time fast or slow.

Mε λίγα λόγια χρησιμοποιεί κάποιο "θαυματουργό" μυστικό κράμα χαλκού ,και επιχρυσώνει τις επαφες με 24κ χρυσό ,χωρίς φυσικά να δίνει λεπτομέρειες για το πάχος της επιμετάλλωσης

Καλά, δεν ισχύει αυτό που λέει ότι 9 στα 10 προτείνουν τις ασημένιες...
Σωστή η σκέψη σου να βάλεις αυτή που χρησιμοποιείς λόγο ότι έχεις και 2 τεμάχια 1008...
Βεβαια εξαρτάται και τι καλώδια ρεύματος στο Router και στο Switch...

Αν θυμάμαι καλά παίζεις και με οπτική ενδιάμεσα;
(Γιατί και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο)
Καλά θυμάσαι μετα το modem υπάρχει ενα LHY FMC μεατροπέας σε οπτική και μετά δύο οπτικές στα 2 Melco switches στη σειρά