Οκ, τα παρατάω.
Δεν παίζει η φάση με τίποτα.
Ούτε με 64ρια ούτε με 32ρια.
Ότι οδηγό βρήκα τον εφάρμοσα αλλά τίποτα.
Πάντα κολλάει στο τέλος του install.
Σωκράτη στείλε μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω στικάκι.
Μόνο έτσι φίλε...
Αν φορτώσει τελικά χωρίς προβλήματα,πώς θα το χρησιμοποιώ μετά σε ένα άλλο υπολογιστή;
Θα το κοτσάρω όπου θέλω και πώς θα επιλέγω να ξεκινήσει με το linuxmint;
Σώπα,κατά τις 5 του μηνός μπορεί να περάσει από κει ο Αι Βασίλης αργοπορημένος,θα ειδοποιηθείς αν είναι να τον περιμένεις κάπου στην Αττική οδό.Σωκ δεν αστειευόμουν καθόλου.
Στείλε στοιχεία να σου στείλω στικάκι γιατί δεν θα ηρεμήσω λέμε... :twoguns:
Επίσης,καλές γιορτές.
Αν εκεί που έκανες τα partitions διάλεξες παράλληλα στο κάτω μέρος το στικάκι ως δίσκο εκκίνησης,ναι.
Λογικά τώρα θα έχεις τελειώσει,οπότε πρέπει να πας εκεί που λέει διαχειριστής λογισμικού (στα προγράμματα) ,ανοίγεις,και στην αναζήτηση βάζεις τα αντίστοιχα ονόματα.
Όταν στα εμφανίσει,κάνεις διπλό κλικ σε όποιο είναι το σωστό στην λίστα (QJackd,Audacious,Fluxbox),ανοίγουν και επιλέγεις "εγκατάσταση".
Οι ρυθμίσεις είναι στο πόστ #158,ότι άλλο θέλεις,πες μου.
ΟΧΙ pulse,το pulse είναι ήδη μέσα και προσπαθούμε να το ξεφορτωθούμε
Κάνε και μια επανεκκίνηση κι είσαι έτοιμος μόλις ρυθμίσεις.
Στην επανεκκίνηση όμως,δεν θα συνδεθείς κανονικά,θα πατήσεις το γρανάζι που έχει δίπλα εκεί που βάζεις τον κωδικό,και θα επιλέξεις το fluxbox για να παίξεις πια hardcore,χωρίς ούτε δίκτυα ούτε τίποτα.
Αλλά όλα αυτά αφού ρυθμίσεις πρώτα και δεις πως παίζει και στο κανονικό περιβάλλον.
Στο connect δεν υπάρχει συσκευή στο audio.
Αν έχεις το 6631a,σκούρα τα πράγματα...
Από ότι λένε οι χρήστες,δεν υποστηρίζει παρά μόνο μέχρι 24/96 ή και λιγότερο στο Linux προς το παρόν.Οπότε...
Για την τιμή των όπλων και μόνο όμως,δοκίμασε με 44100,48000 και 96000 στο sample rate,έτσι για το γαμώτο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.