DomieMic65
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0
Λοιπόν την μπυρομεζεδομουσικοκατανυξη να την κάνουμε οπωσδήποτε...
Νομίζω πως έχουν διάφορα οι εκδόσεις του Α+ σε ήχο. Δλδ η 2.0.2 που λες με την τρέχουσα είναι ηχεί αλλιώς.. Νομίζω.. Βασικά από την 0.5 άλλαξε
Για άκου Α+ με direct mode off και Jr κανονικά σε bit perfect mode χωρίς καμία επεξεργασία κ πες μια γνώμη...
Νίκο το dsd το ανέφερα έτσι για την φάση του πράγματος. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να γίνουν συγκρίσεις έτσι! Αλήθεια γιατί 192; 176,4 θα ήταν το πιο σωστό από όσο ξέρω.. Ενιγουέι! Άλλο είναι το θέμα μας...Μιχάλη αντί να κουβεντιάσουμε να το οργανώσουμε με μεζέ και μπυρόνι. Δίπλα είμαστε.
Πληροφοριακά και μόνο, σε μια (πολύ πρόχειρη) πρόσφατη ακρόαση τρεις άνθρωποι πολύ γρήγορα και άμεσα είπαμε ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο...
To plus ήταν 2.02 βέβαια, αν έχει καποια σημασία, αλλα νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχει.
Οι απόψεις μας συνέκλιναν και στο ποιο είναι σαφέστατα καλύτερο, αλλά αν δεν κάνω πιο προσεχτική ακρόαση, δεν θα εκφέρω γνώμη.
(dsd προς το παρόν λόγω απουσίας του βουβαλιού μόνο με downsampling 192 στο mambo v2 και ζοριζόμαστε κατιτις με το μακι)
Λοιπόν την μπυρομεζεδομουσικοκατανυξη να την κάνουμε οπωσδήποτε...
Νομίζω πως έχουν διάφορα οι εκδόσεις του Α+ σε ήχο. Δλδ η 2.0.2 που λες με την τρέχουσα είναι ηχεί αλλιώς.. Νομίζω.. Βασικά από την 0.5 άλλαξε
Για άκου Α+ με direct mode off και Jr κανονικά σε bit perfect mode χωρίς καμία επεξεργασία κ πες μια γνώμη...