Audirvana Plus 2.0

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus 2.0

Μιχάλη αντί να κουβεντιάσουμε να το οργανώσουμε με μεζέ και μπυρόνι. Δίπλα είμαστε.
Πληροφοριακά και μόνο, σε μια (πολύ πρόχειρη) πρόσφατη ακρόαση τρεις άνθρωποι πολύ γρήγορα και άμεσα είπαμε ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο...
To plus ήταν 2.02 βέβαια, αν έχει καποια σημασία, αλλα νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχει.

Οι απόψεις μας συνέκλιναν και στο ποιο είναι σαφέστατα καλύτερο, αλλά αν δεν κάνω πιο προσεχτική ακρόαση, δεν θα εκφέρω γνώμη.

(dsd προς το παρόν λόγω απουσίας του βουβαλιού μόνο με downsampling 192 στο mambo v2 και ζοριζόμαστε κατιτις με το μακι)
Νίκο το dsd το ανέφερα έτσι για την φάση του πράγματος. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να γίνουν συγκρίσεις έτσι! Αλήθεια γιατί 192; 176,4 θα ήταν το πιο σωστό από όσο ξέρω.. Ενιγουέι! Άλλο είναι το θέμα μας...

Λοιπόν την μπυρομεζεδομουσικοκατανυξη να την κάνουμε οπωσδήποτε...

Νομίζω πως έχουν διάφορα οι εκδόσεις του Α+ σε ήχο. Δλδ η 2.0.2 που λες με την τρέχουσα είναι ηχεί αλλιώς.. Νομίζω.. Βασικά από την 0.5 άλλαξε

Για άκου Α+ με direct mode off και Jr κανονικά σε bit perfect mode χωρίς καμία επεξεργασία κ πες μια γνώμη...

οκ λίγο υπομονή μόνο γιατί χρόνος μηδεν, αργά πίσω απο τη δουλειά, νωρίς ο μικρός για ύπνο... έχουμε πιάσει πάτο ένα πράγμα! :ADFADF1:

Μιχάλη... έχεις "ψαχτεί" αν περνάει όλα σου τα αρχεία σωστά???

Μου κάνει εντύπωση που σου περνάει την library ολόσωστα.
Ενώ δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εμένα είτε δεν μου φέρνει ολόκληρα album είτε tracks από album.

Ομολογώ όμως, πως δεν έχω προσπαθήσει να φτιάξω library από το 2.0.3 και μετά.
Μήπως το διορθώσανε???
Αντώνη σίγουρα έχει κάνει αλλαγές κ στην βιβλιοθήκη όσο το βελτιώνει!!
Ομολογώ πως δεν έχω περάσει οοολη μου την μουσική! Έχω περάσει όλα τα άλμπουμ που έχω ριπάρεις εγώ, ότι έχω αγοράσει, κ επιλεκτικά πράγματα που ακούω πιο πολύ!
Χρειάστηκε να κάνω κάποιες διορθώσεις αλλά όχι γιατί μου "έκοβε" κομμάτια ή άλμπουμ! Πιο πολύ γιατί τα παρουσίαζε περίεργα...
Δεθγματοληπτικά που το τσεκάρω τώρα δείχνει οκ!!!

Σε εμένα όλα κανονικά!!!

Γιώργο όταν λες χάθηκε δεν πιστεύω να εννοείς πως έσβησε αρχεία...

Στο 2.0.6 μου έκανε και κουφά αλλά την πέρασα ξανά από την αρχή κ οκ!!
Δεν είναι κ τόσο δύσκολο...
Μιχάλη,ότι είχα περάσει από τον εξωτερικό σκληρό και εμφανίζονταν από αναβάθμιση σε αναβάθμιση,εξαφανίστηκαν εκτός από μια Traviata και 3-4 άλλα αδιάφορα. Αυτά που έμειναν τα παίζει κανονικά.

Αντώνη σίγουρα έχει κάνει αλλαγές κ στην βιβλιοθήκη όσο το βελτιώνει!!
Ομολογώ πως δεν έχω περάσει οοολη μου την μουσική! Έχω περάσει όλα τα άλμπουμ που έχω ριπάρεις εγώ, ότι έχω αγοράσει, κ επιλεκτικά πράγματα που ακούω πιο πολύ!
Χρειάστηκε να κάνω κάποιες διορθώσεις αλλά όχι γιατί μου "έκοβε" κομμάτια ή άλμπουμ! Πιο πολύ γιατί τα παρουσίαζε περίεργα...
Δεθγματοληπτικά που το τσεκάρω τώρα δείχνει οκ!!!

Σε ευχαριστώ Μιχαλιό...

Μιχάλη,ότι είχα περάσει από τον εξωτερικό σκληρό και εμφανίζονταν από αναβάθμιση σε αναβάθμιση,εξαφανίστηκαν εκτός από μια Traviata και 3-4 άλλα αδιάφορα. Αυτά που έμειναν τα παίζει κανονικά.
Όπως κ να έχει δεν σου τα έσβησε ως αρχεία όμως έτσι; Γιατί αν το έκανε θα πρέπει να πάμε στον Καναδά, να βρούμε τον Ντ. και να τον αρχίσουμε στα κατακέφαλα... Χα χαχα!!

Δεδομένου ότι δεν συνέβη το πιο πάνω..
Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση, στον τρόπο που βλέπει την βιβλιοθήκη! Σε εμένα ας πούμε με την 0.6 μου έδειχνε δίπλα τα τρακς σε παρα πολλά άλμπουμ! Για αυτό την ξαναπέρασα από την αρχή την βιβλιοθήκη και έστρωσε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστώ Μιχαλιό...
Τπτ φίλε...

οκ λίγο υπομονή μόνο γιατί χρόνος μηδεν, αργά πίσω απο τη δουλειά, νωρίς ο μικρός για ύπνο... έχουμε πιάσει πάτο ένα πράγμα! :ADFADF1:

Εσείς κύριε γιατί παίζετε στα 24/176.4 αλήθεια; (κατάλαβα γιατί είπες 192,εκεί έχεις ορίσεις ταβάνι προφανώς).
Δεν έχετε επάνω το αμανέρο;
Αφού μια χαρά το πάει στα 352.8.
Ή δεν παίζει το μακ εκεί;

Λείπει το "έως" 192 βρε, εννοείται. 24/176 κανονικά (δηλαδή σχεδόν κανονικά γιατί το mac mini ανεβάζει θερμοκρασίες σε "δύσκολα" dsd

Το amanero είναι στο Buffalo προς το παρόν, σε μια προσπάθεια να ανέβω κατηγορία. Το mambo παίζει απο cm6631 (αυτό που θυμάσαι) Δεν είναι για πάνω απο 192 λόγω περιορισμού της usb. (δεν καίγομαι και πολύ για το dsd, είναι αλήθεια... δεν έχω σημαντικό περιεχόμενο και όσα iso έχω τα ακούω ευχάριστα και έτσι)
Aπο εκεί και πέρα έχω στο jriver τον περιορισμό έως 192 και μετά downsampling και δεν ξαναρυθμίζω τίποτα. Τον βρίσκει μόνο του τoν δειγματισμό!

Τα προβλήματα με την μουσική βιβλιοθήκη που είχαν αναφερθει στο παρελθόν έχουν εξαληφθεί?

είμαι μεταξύ αυτού (ανανέωση συνδρομής από 1.6) και να πάω σε Amarra...

Βρε Φραγκούλη καλό κ χρυσό το Αμαρα ηχητικά αλλά πολύ μπελάς ρε γμτ...
Εννοώ σε playlist mode γιατί με iTunes δεν ασχολούμαι οπότε δεν έχω άποψη αλλά από την άλλη υποτίθεται πως "μόνο" του δίνει τον καλύτερο ήχο..

Από όσο διαβάζω στο CA η νέα 2.2 έκδοση του Α+ είχε δημιουργήσει σε κάποιους χρήστες κάποια θέματα με την βιβλιοθήκη αλλά ο Ντάμιεν το έλυσε...
Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είμαι εκτός Αθήνας!
Προσωπικά δεν μου ειχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα αν και δεν μπορώ να πω πως έχω την πιο οργανωμένη library...

Βρε Φραγκούλη καλό κ χρυσό το Αμαρα ηχητικά αλλά πολύ μπελάς ρε γμτ...
Εννοώ σε playlist mode γιατί με iTunes δεν ασχολούμαι οπότε δεν έχω άποψη αλλά από την άλλη υποτίθεται πως "μόνο" του δίνει τον καλύτερο ήχο..

Από όσο διαβάζω στο CA η νέα 2.2 έκδοση του Α+ είχε δημιουργήσει σε κάποιους χρήστες κάποια θέματα με την βιβλιοθήκη αλλά ο Ντάμιεν το έλυσε...
Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είμαι εκτός Αθήνας!
Προσωπικά δεν μου ειχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα αν και δεν μπορώ να πω πως έχω την πιο οργανωμένη library...

Μιχάλη καλημέρα,

Εγώ εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να οργανώσω την βιβλιοθήκη μου σωστά (τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα) . Λόγω μεγέθους (3ΤΒ σχεδόν, σχεδόν όλα 16/44) είμαι στο 80%. Κάτι τελευταίες πινελιές έχουν μείνει. Δεν θέλω να μαμηθεί το σύμπαν και όλος αυτός ο χρόνος να πάει στράφι. για το λόγο αυτό το Audirvana αλλά και το Amarra (trial version) τα είχα να πατούν στην βιβλιοθήκη του iTunes. stand alone μόνο η μηχανή ήχου τους .

Για αυτό ρωτάω, αν είναι να δώσω κάτι παραπάνω για το Amarra αλλά να έχω την βιβλιοθήκη μου σωστή. Μην κάθομαι πάλι να τα διορθώνω

Φραγκουλη την βιβλιοθηκη σου πως εννοεις οτι την εχεις οργανωσει;

Ρωταω γιατι νομιζω πως καθε software θελει φτου και απο την αρχη την δικια του οργανωση της library.

Εγω ας πουμε εχω φτιαξει συμφωνα με τις προτιμησεις μου την library στο JRiver.
Δεν νομιζω πως αν αλλαξω software υπαρχει η δυνατοτητα να κρατησω αυτη τη library/δομη.

Εκτος και αν εννοεις πως οργανωνεις τα αρχεια/φακελους στο δισκο που τα εχεις. Αλλα και παλι πιστευω πως το καθε software θα κανει τα δικα του κατα το "περασμα" τους.

Αβυσσος η library του χαλιεντα...

Φραγκουλη την βιβλιοθηκη σου πως εννοεις οτι την εχεις οργανωσει;

Ρωταω γιατι νομιζω πως καθε software θελει φτου και απο την αρχη την δικια του οργανωση της library.

Εγω ας πουμε εχω φτιαξει συμφωνα με τις προτιμησεις μου την library στο JRiver.
Δεν νομιζω πως αν αλλαξω software υπαρχει η δυνατοτητα να κρατησω αυτη τη library/δομη.

Εκτος και αν εννοεις πως οργανωνεις τα αρχεια/φακελους στο δισκο που τα εχεις. Αλλα και παλι πιστευω πως το καθε software θα κανει τα δικα του κατα το "περασμα" τους.

Αβυσσος η library του χαλιεντα...

Την οργάνωση την έχω αφήσει να την κάνει το iTunes με βάση τα metadata του κάθε κομματιού. Με βολεύει πολύ όπως το κάνει διότι η δομή του είναι artist/albums, δλδ κατευθείαν σου φτιάχνει την δισκογραφία του καλλιτέχνη. Jazz/pop/Rock κλπ τα ψάχνω σαν playlist μέσω του iTunes. Δεν φτιάχνω δλδ φακέλους Pop/Rock/JAzz και να πετάω μέσα albums. Το βρίσκω χρονοβόρο και μη βολικό.

Αυτή την δομή θέλω να κρατήσω όποιο software και αν διαλέξω. Επίσης οι οποιες διορθώσεις στα metadata γίνονται μέσω iTunes και έτσι υπάρχει consistency. Δεν χρειάζεται rescanning το library δλδ για να βρεί τις αλλαγές.

Μόνο το Musichi τα καλύπτει όλα τα παραπάνω ΑΛΛΑ είναι μόνο για Windows :furious3::furious3::furious3::furious3::furious3:

Έχω την εντύπωση πως μόνο softwares που έχουν iTunes integration θα σε βολέψουν.

Έχω την εντύπωση πως μόνο softwares που έχουν iTunes integration θα σε βολέψουν.

Και τα δύο έχουν μπρε! Απλά με το Amarra ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα, απλά δεν ξέρω με το Audirvana και το ψάχνω μήπως και γλυτώσω κανα κατοστάρικο...

Συγνώμη, δεν κατάλαβα πως ήσουν μεταξύ των 2 μόνο.
Νόμιζα πως "εψαχνες" γενικότερα για software...

-bye-