economides
AVClub Addicted Member
Γιατι δεν παιζεις native ? δηλαδη διαλεγοντας στο audirvana το izotope και οχι το mac audio core δεν παιζεις bit perfect ??
Γιατι δεν παιζεις native ? δηλαδη διαλεγοντας στο audirvana το izotope και οχι το mac audio core δεν παιζεις bit perfect ??
Γιωργο βλεπω σε τρωει και εσενα ο κ....ς σου !![]()
Ok thanks, γιατι παντα παιζω με το izotope απλα παλαιοτερα με τις default ρυθμισεις
.........................
ΥΓ.Ξέρω να φτιάχνω Σαλάμια και Ζυμαρικά,να πάρω μαζί μου το Mytek,τ´ακουστικά και ένα σκληρό και νάρθω;
Χαχαχα, μπα μην ερθεις, σε λιγο ερχομαι εγω πισω....
Eυκαιρία να βρεθούμε κιόλας βρε παιδιά..
ναι ετσι οπως σου τα ειπα ειναι converter και βεβαια οποιος θελει bit perfect το βαζει στο none,
ειδαλως φτανει επεξεργασμενο το σημα στο ντακ σου
παντως διατηρω ακομη μια επιφυλαξη γιατι και στο none να το εχεις τα advance δειχνουν να δουλευουν,τεσπα ακουω απο το αμαρρα οποτε δεν προβληματιζομαι
Ωραία, να φροντίσουμε να επιστρέψουμε συγχρόνως στις βάσεις μας! :smile:....................................
Φιλε Μιχαλη Sonus Naturalis σου εχω μια εκπληξη οταν γυρισω, εχω αγορασει το amarra symphony irc οποτε εχει να πεσει η δοκιμη της αρκουδας......:ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.