Audirvana Plus for Mac

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

Ναι...χρόνια είναι η αλήθεια. Το naim ndx (με το naim dac ενσωματωμένο) το είχα από το 2011. Ποτέ όμως δεν έκατσα να μπω στην διαδικασία του άυλου...κ τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνω. Λατρεύω το βινύλιο κ την όλη διαδικασία του βάλε-βγάλε δίσκο στο μηχάνημα, όπως επίσης κ με τα cd. Το άυλο...είναι ότι λέει η λέξη...άυλο... :music-smiley-005:

Ωραιος αντικομφορμιστης

Δοκιμάζοντας σε direct mode (dm) και σε μη dm το hiface2 το οποίο έχει αυτή τη δυνατότητα λόγω xmos παρατήρησα περισότερη καθαρότητα και καλύτερη εικόνα σε dm δλδ αν η συσκευη μπορει να παιξει dm μάλλον η διαφορά είναι ουσιαστική!!
Απο την άλλη συγκρίνοντας το evo σε normal mode και το hiface2 σε dm σε πρώτη φάση αυτή η αισθηση καθαρότητας υπάρχει και πάλι στο hf2/dm αλλά το evo έχει καλύτερο μπάσο, σωμα και φυσικότητα.

Προσπάθησα να τη κατεβάσω σε συνδυασμό με το νέο firmware του Mytek, αποτέλεσμα "δεν έχω ήχο". Η ζημιά βέβαια είναι από κάποια βλακεία που έκανα με τους drivers. Ευκαιρία ν´ακούσω κανα βινύλιο.

Ξανά μουσική. Νόμιζα, βλακωδώς , ότι οι drivers θα πήγαιναν αυτομάτως να ενημερώσουν το DAC. Μη γελάτε βρε, έχω πει πως είμαι άσχετος με αυτά τα σατανικά αλλά μαθαίνω.Off Topic On: Να πω πως το σύστημα ακούγετε πλέον εξαιρετικά καλά,με τα καινούργια Χοβερ του μάγου Μανόλη:worshippy: και τη μέτρηση που έκανε για να φέρει στα σωστά τους τις ακουστικές φάσεις σ'όλα τα μεγάφωνα και πάλι πίσω με ένα ενισχυτή,τον αγαπημένο μου Hiraga 20W.

Άμ σιγά που θα άκουγες κάννα βινύλιο :devil-smiley-029:

Έκανα και εγώ το FW driver update και το Audirvanna update. Δεν ξέρω ποιό πο τα δύο φταίει (αν και υποψιάζομαι το πρώτο) αλλα τώρα ο ήχος ηχοχρωμματικά είναι αδύνατον να ξεχωρίσει απο αυτόν νός κορυφαίου πικάπ και μου φέρνει πολύ κάτι σαν metric halo..

Άκουα και άλλες διαφορές επίσης εντυπωσιακές. Αλλα επειδή ήταν βράδυ επιφυλλάσομαι μην γράψω καμία κοτσάνα..

I read in computer audiophile forum that there are some problems in 1.5.4 with the integration with itunes, has anyone tried ?

Thanks

Τα προβλήματα ήταν με την 1.5.3.
Έσπευσε όμως πολύ γρήγορα ο Damien και έβαλε την 1.5.4 που υποτίθεται πως τα λύνει.
Δεν έχω όμως προσωπική άποψη γιατί δεν παίζω iTunes integrated.
Θα δοκιμάσω κ θα σου πω...

Αναβαθμισα απο 1.5.1 και ολα καλα !!!

Παντως το audirvana εχει πλεον τον καλυτερο ηχο απο τους υπολοιπους players !!!!

Το νεο setup πλεον (η τρελλα δεν φευγει, ακολουθει και στη Μογγολια !!!) εχει ενεργα ηχει με ice ......

-bye-

Παντως το audirvana εχει πλεον τον καλυτερο ηχο απο τους υπολοιπους players !!!!

Το νεο setup πλεον (η τρελλα δεν φευγει, ακολουθει και στη Μογγολια !!!) εχει ενεργα ηχει με ice ......

-bye-

Πάρε το ice από τα ηχεία και βάλε τον σε κανα αναψυκτικό γιατί δεν σε βλέπω καλά :ernaehrung004:

-bye-

Να πω την αμαρτία μου; Το ΕΜΤ927 όλο και λιγότερο χρόνο γυρίζει από τότε που έμπλεξα με αυτά τα διαβόλια. Άντε να το βάλω αν έρθει κάποιος φίλος που θέλει να ακούσει τι κάνει αυτό το τέρας.

Να πω την αμαρτία μου; Το ΕΜΤ927 όλο και λιγότερο χρόνο γυρίζει από τότε που έμπλεξα με αυτά τα διαβόλια. Άντε να το βάλω αν έρθει κάποιος φίλος που θέλει να ακούσει τι κάνει αυτό το τέρας.

Έτσι γίνεται όταν παίρνεις νέο ψηφιακό μέσο. Κάθεσαι, παίζεις με τα λαμπάκια και τα κουμπάκια του, ακούς κάμποσο μόνο με αυτό και μετά, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός ξαναγυρνάς στο πικάπ σου και αφήνεις το ψηφιακό να σκονίζεται.

Υ.Γ. Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια πρέπει να έχεις καλό πικάπ...