DomieMic65
Supreme Member
Εννοείται..Την δοκίμασες Μιχάλη?
Αλλά σιγά μην κάτσω τώρα να συγκρινω 1.4.6 με 1.5.
Εκανα τo update κ τέλος.
Εννοείται..Την δοκίμασες Μιχάλη?
Όσο το δουλεψα μια χαρά ... Κανένα πρόβλημα.Πιο πολύ με ενδιαφέρει σαν λειτουργία και σταθερότητα βρε... όχι "ακουστικά" αν εντόπισες διαφορές... χχααχχααχαχαχ
Αν έχεις βρεί τίποτα αλλαγές ουσίας σε σχέση με το "παλιό"... είτε θετικές είτε αρνητικές...
Αν ξέρεις τι να κανεις φαντάζομαι μπορείς να φτιαξεις πολλά πραγματα αλλά είναι τόσο πολλές οι ρυθμίσεις που χάνεσαι...Το νέο "κουμπί" AU(audio units) στα preferences, τι είναι,μας αφορά;
Όσο το δουλεψα μια χαρά ... Κανένα πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ stand alone play list όχι iTunes integrated.
![]()
Αν μπορείς να το κάνεις, μας ενδιαφέρει όλους!Μάλλον είναι off topic, άλλα θα κάνω τη ερώτησή μου. Αν κάνω ένα pc dual boot, δηλ. win kai macos και τρέχω το audionirvana απο το macos είναι σαν να έχω apple pc ή σχεδόν κλπ;
Το νέο "κουμπί" AU(audio units) στα preferences, τι είναι,μας αφορά;
Μάλλον είναι off topic, άλλα θα κάνω τη ερώτησή μου. Αν κάνω ένα pc dual boot, δηλ. win kai macos και τρέχω το audionirvana απο το macos είναι σαν να έχω apple pc ή σχεδόν κλπ;
Αν το καταφέρεις αυτό που λες. Το να τρέξεις λειτουργικό macos σε pc είναι κατόρθωμα, λίγοι το έχουν πετύχει. Αντίθετα, το να τρέξεις λειτουργικό windows σε υπολογιστή mac είναι πανεύκολο.
ετσι ειναι μονο για να δεις πως ειναι το λειτουργικο της Apple,αμα θες πραγματικα να τρεξεις το Lion και στην προκειμενη περιπτωση audirvana πρεπει να κανεις fresh εγκατασταση το hackintoshΠολύπλοκο ναι,δύσκολο όχι.
Ισως να είναι λίγο δύσκολο το dual boot αλλά αν το σύστημα σου έχει vitrualization machine μπορείς να τρέξεις Mac προγράμματα πανεύκολα σε περιβάλλον windows.
Άπειρα τα ποστ στο Tube που δείχνουν πως βήμα-βήμα,τα καταφέρνει ο οποιοσδήποτε.
ετσι ειναι μονο για να δεις πως ειναι το λειτουργικο της Apple,αμα θες πραγματικα να τρεξεις το Lion και στην προκειμενη περιπτωση audirvana πρεπει να κανεις fresh εγκατασταση το hackintosh
Μα ναι,και μόνο το ότι ονομάζεται προσομοίωση,το λέει.Όμως πλάκα-πλάκα πέρυσι το δοκίμασα και έτρεχε αρκετά προγράμματα,μουσική και ταινίες όμως δεν δοκίμασα.
Πάντως ένας σύγχρονος υπολογιστής,φετινός-περσυνός δεν έχει πρόβλημα να τρέξει dual boot windows-Mac.
Ακόμα και λαπ έχω δει.(Δυνατούτσικο.)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.