Audirvana Plus for Mac

Πιο πολύ με ενδιαφέρει σαν λειτουργία και σταθερότητα βρε... όχι "ακουστικά" αν εντόπισες διαφορές... χχααχχααχαχαχ

Αν έχεις βρεί τίποτα αλλαγές ουσίας σε σχέση με το "παλιό"... είτε θετικές είτε αρνητικές...

Το νέο "κουμπί" AU(audio units) στα preferences, τι είναι,μας αφορά;

Πιο πολύ με ενδιαφέρει σαν λειτουργία και σταθερότητα βρε... όχι "ακουστικά" αν εντόπισες διαφορές... χχααχχααχαχαχ

Αν έχεις βρεί τίποτα αλλαγές ουσίας σε σχέση με το "παλιό"... είτε θετικές είτε αρνητικές...
Όσο το δουλεψα μια χαρά ... Κανένα πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ stand alone play list όχι iTunes integrated.
-bye-

Αν ξέρεις τι να κανεις φαντάζομαι μπορείς να φτιαξεις πολλά πραγματα αλλά είναι τόσο πολλές οι ρυθμίσεις που χάνεσαι...
Προς ώρας δεν έχω ασχοληθεί...

Μάλλον είναι off topic, άλλα θα κάνω τη ερώτησή μου. Αν κάνω ένα pc dual boot, δηλ. win kai macos και τρέχω το audionirvana απο το macos είναι σαν να έχω apple pc ή σχεδόν κλπ;

Μάλλον είναι off topic, άλλα θα κάνω τη ερώτησή μου. Αν κάνω ένα pc dual boot, δηλ. win kai macos και τρέχω το audionirvana απο το macos είναι σαν να έχω apple pc ή σχεδόν κλπ;
Αν μπορείς να το κάνεις, μας ενδιαφέρει όλους!

Κι´εγώ παίζω τώρα με την 1.5 χωρίς πρόβλημα από τη Play list του Α+. Με iTunes δεν έχω ιδέα τι και πως.
Αν πάντως κάποιος από τους Α+ guru ξέρει κάτι για το προαναφερθέν "κουμπί" AU ας μας πει κάτι.

Αν έχεις μετρήσεις του χώρου μπορείς να παίξεις με το equalizer του προγράμματος και να φέρεις εκεί που θές την απόκριση του συστήματος στο ψηφιακό πεδίο πρώτα. Σελ 20 του manual αν δεν απατώμαι...

Αν το καταφέρεις αυτό που λες. Το να τρέξεις λειτουργικό macos σε pc είναι κατόρθωμα, λίγοι το έχουν πετύχει. Αντίθετα, το να τρέξεις λειτουργικό windows σε υπολογιστή mac είναι πανεύκολο.

Σε ένα dell mini 9 έβαλα mac os και κατάφερα να τρέξω το amarra κανονικά.

Έπαιζε καλά αλλά δε μπορώ να πω αν ήταν ίδιος ο ήχος με το imac που έχω, δε κάθησα να κάνω συγκριτικό.

Το software κάνει τη δουλειά οπότε υποθέτω ότι δε θα υπάρχει θέμα.

Βέβαια δε ξέρω αν αξίζει πλέον να κάνεις κάτι τέτοιο αφού ένα καλομεταχειρισμένο imac 3-4 ετίας βγαίνει γύρω στα 6 κατοστάρικα.

Αν το πισι σου ειναι κοντα στα τεχνικα χαρακτηριστικα για να τρεξει hackintosh τοτε δεν θαχεις προβλημα παιζουν κανονικα τα software των mac

Απάντηση: Re: Audirvana Plus for Mac

Αν το καταφέρεις αυτό που λες. Το να τρέξεις λειτουργικό macos σε pc είναι κατόρθωμα, λίγοι το έχουν πετύχει. Αντίθετα, το να τρέξεις λειτουργικό windows σε υπολογιστή mac είναι πανεύκολο.

Πολύπλοκο ναι,δύσκολο όχι.
Ισως να είναι λίγο δύσκολο το dual boot αλλά αν το σύστημα σου έχει vitrualization machine μπορείς να τρέξεις Mac προγράμματα πανεύκολα σε περιβάλλον windows.
Άπειρα τα ποστ στο Tube που δείχνουν πως βήμα-βήμα,τα καταφέρνει ο οποιοσδήποτε.

Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus for Mac

Πολύπλοκο ναι,δύσκολο όχι.
Ισως να είναι λίγο δύσκολο το dual boot αλλά αν το σύστημα σου έχει vitrualization machine μπορείς να τρέξεις Mac προγράμματα πανεύκολα σε περιβάλλον windows.
Άπειρα τα ποστ στο Tube που δείχνουν πως βήμα-βήμα,τα καταφέρνει ο οποιοσδήποτε.
ετσι ειναι μονο για να δεις πως ειναι το λειτουργικο της Apple,αμα θες πραγματικα να τρεξεις το Lion και στην προκειμενη περιπτωση audirvana πρεπει να κανεις fresh εγκατασταση το hackintosh

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus for Mac

ετσι ειναι μονο για να δεις πως ειναι το λειτουργικο της Apple,αμα θες πραγματικα να τρεξεις το Lion και στην προκειμενη περιπτωση audirvana πρεπει να κανεις fresh εγκατασταση το hackintosh

Μα ναι,και μόνο το ότι ονομάζεται προσομοίωση,το λέει.Όμως πλάκα-πλάκα πέρυσι το δοκίμασα και έτρεχε αρκετά προγράμματα,μουσική και ταινίες όμως δεν δοκίμασα.
Πάντως ένας σύγχρονος υπολογιστής,φετινός-περσυνός δεν έχει πρόβλημα να τρέξει dual boot windows-Mac.
Ακόμα και λαπ έχω δει.(Δυνατούτσικο.)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audirvana Plus for Mac

Μα ναι,και μόνο το ότι ονομάζεται προσομοίωση,το λέει.Όμως πλάκα-πλάκα πέρυσι το δοκίμασα και έτρεχε αρκετά προγράμματα,μουσική και ταινίες όμως δεν δοκίμασα.
Πάντως ένας σύγχρονος υπολογιστής,φετινός-περσυνός δεν έχει πρόβλημα να τρέξει dual boot windows-Mac.
Ακόμα και λαπ έχω δει.(Δυνατούτσικο.)

it's ok αλλα εγω λεω αλλο, οτι για να τρεξεις το Α+ ή το Αμμαρα σωστα με ολες τις δυνατοτητες του lion ή του leopard σαν πλατφορμα θελει την μανουρα που λεω πανω και αν...
με ειχε βασανισει πριν καμια τριετια και βαλε και ειχα ασυμβατοτητες στο hard που παιζει μεγαλο ρολο,τελικα τοχα τρεξει με χιλιους κοπους και κομπινες αλλα δεν ειχα τοτε τα Α+ αμαρρα κλπ και δεν ταχα δοκιμασει αφου δεν ηξερα και δεν ειχα ασχοληθει εως τοτε με μακ.
Νομιζω υπαρχει λιστα στο νετ για πια λαπτοπ ταιριαζουν,και γενικα τι πισι με συγκεκριμενο βιος πρεπει ναχεις.
μετα αγορασα και ησυχασα :)