audyssey calibration

Στην δική μου περίπτωση ήταν πολλαπλά τα προβλήματα και λόγω χώρου, οπότε το app αποδείχτηκε "λίγο".

Αυτό που αποδεικνύεται από το παρόν θέμα, είναι ότι μπορούμε με τα υπάρχοντα μηχανήματα και τις κατάλληλες γνώσεις να βελτιώσουμε κατά πολύ το αποτέλεσμα.
Η λύση να σκορμάμε 10χίλιαρα σε μηχανήματα, φαντάζομαι δεν είναι αποδεκτή για τον περισσότερο κόσμο (που ακόμα και να τα σκορπάει κάποιος ασύστολα δεν σημαίνει ότι θα έχει και σωστό αποτέλεσμα).

• Like
Reactions: takisot
Εγώ πάντως με τον Denon.AVC 6800H με ηχεία Polk.R700 Center Polk R400 και σαρσουντ Polk καθώς και SW SVS PB 2000pro.μετα. από.ρυθμιση και τοποθέτηση του Sw απέναντι μου.απο.μεσα από το αριστερό ηχείο ο ήχος δεν με ενθουσίασε κάνοντας αλλαγή το sw το έφερα έξω το αριστερό ηχείο και έφερα τα ηχεία τα main λίγο.προς τα μέσα εκάνα πάλι ρύθμιση σε τρία.σημεια.οχι 8 ο ήχος βγήκε καταπληκτικός το SW είναι.απιστευτο. οι χαμηλές φανταστικές

Εγώ πάντως με τον Denon.AVC 6800H με ηχεία Polk.R700 Center Polk R400 και σαρσουντ Polk καθώς και SW SVS PB 2000pro.μετα. από.ρυθμιση και τοποθέτηση του Sw απέναντι μου.απο.μεσα από το αριστερό ηχείο ο ήχος δεν με ενθουσίασε κάνοντας αλλαγή το sw το έφερα έξω το αριστερό ηχείο και έφερα τα ηχεία τα main λίγο.προς τα μέσα εκάνα πάλι ρύθμιση σε τρία.σημεια.οχι 8 ο ήχος βγήκε καταπληκτικός το SW είναι.απιστευτο. οι χαμηλές φανταστικές

Αυτό ακριβώς που είπε και ο Μανώλης
Το θέμα είναι τι κάνεις αν ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις χωροταξικά την θέση των ηχείων λόγω παντόφλας ή ακόμα και λόγω διακόσμησης; Δεν νομίζω ότι δέχονται πολλοί να βάλουν το sub π.χ. στο κέντρο του δωματίου αν εκεί παίζει καλύτερα.

Last edited: