Audyssey One !!!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!!

Σε ποιο σημειο της απορίας σου δεν απαντω.

Εάν διορθώνει τα reference calibration levels μεταξύ ηχείων και sub καθώς και κατά πόσο ξεπερνάει τον περιορισμό στο hardware που έχει να κάνει με τα όρια εντός των Denon και Marantz σε ό,τι αφορά το όριο ασφαλείας που είναι embeded στο μηχάνημα.
Δηλαδή αυτό που μπορεί να κάνει το MultEQ-X με λίγα λόγια.

Επειδή λοιπόν αυτό δεν γίνεται με κανένα script, απλώς το OCA στέλνει «καλύτερα δεδομένα» ή «καλύτερα υπολογισμένα» μέσω του XT32, γι' αυτό πετυχαίνει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό. Το οποίο το έχω γράψει ήδη.

Δεν μπαίνω καν σε θέματα ακρίβειας που γίνεται αυτό, τα οποία αφορούν την δεδομένη ακρίβεια του XT32, ή και χειρότερα ακόμα στο XT ή το απλό MultEQ αλλά δεν νομίζω ότι οι κάτοχοι των μηχανημάτων αυτών να ασχολούνται σε τόσο βάθος.

Ενώ τέλος, άδεια για hardware άρση των περιορισμών του Audyssey, εκτός της Audyssey και του κατασκευαστή του μηχανήματος που τρέχει Audyssey, δεν γνωρίζω άλλον να έχει. Πολλώ δε μάλλον αυτός να είναι κάποιος ανεξάρτητος τυχαίος προγραμματιστής...

Από ο, τι κατάλαβα μπορεί να πειράξει μόνο ότι το api της denon τον αφήνει να πειράξει.

Πχ mimo μπορει να χρησιμοποιεί μόνο στα subs και στο front stage. Για ολα τα κανάλια όπως κάνει το art θέλεις άδεια art. Το λέει και ο ίδιος ο προγραμματιστής στο Facebook του. 128 taps το ηχείο όριο κι άλλοι περιορισμοί.

Έχει τους περιορισμούς του, σίγουρα, αλλά είναι free.

Θα το δοκιμάσω με το καλό και θα γράψω την γνώμη μου.

Από ο, τι κατάλαβα μπορεί να πειράξει μόνο ότι το api της denon τον αφήνει να πειράξει.

Πχ mimo μπορει να χρησιμοποιεί μόνο στα subs και στο front stage. Για ολα τα κανάλια όπως κάνει το art θέλεις άδεια art. Το λέει και ο ίδιος ο προγραμματιστής στο Facebook του. 128 taps το ηχείο όριο κι άλλοι περιορισμοί.

Έχει τους περιορισμούς του, σίγουρα, αλλά είναι free.

Θα το δοκιμάσω με το καλό και θα γράψω την γνώμη μου.

Επί της ουσίας, ένα καλύτερα υπολογισμένο XT32 από τον υπολογισμό του ενσωματωμένου Audyssey και εκείνου με το app για android. Mε τους περιορισμούς του XT32. Στην καλύτερη γιατί μέχρι αυτό δίνεται ως free.