Και να σου λύσω την απορεία πριν αρχισει να δημιουργει φίλτρα κλπ σε ρωτα σαν "χαζό που ειναι το προγραμμα.
View attachment 266684
Δεν απαντά στην «απορία» μου.
Αλλά ευχαριστώ παρ' όλα αυτά.
Και να σου λύσω την απορεία πριν αρχισει να δημιουργει φίλτρα κλπ σε ρωτα σαν "χαζό που ειναι το προγραμμα.
View attachment 266684
Δεν απαντά στην «απορία» μου.
Αλλά ευχαριστώ παρ' όλα αυτά.
Να επαναλάβω και εγω την ερωτηση εαν το εχεις δοκιμασει?
Σε ποιο σημειο της απορίας σου δεν απαντω.
Από ο, τι κατάλαβα μπορεί να πειράξει μόνο ότι το api της denon τον αφήνει να πειράξει.
Πχ mimo μπορει να χρησιμοποιεί μόνο στα subs και στο front stage. Για ολα τα κανάλια όπως κάνει το art θέλεις άδεια art. Το λέει και ο ίδιος ο προγραμματιστής στο Facebook του. 128 taps το ηχείο όριο κι άλλοι περιορισμοί.
Έχει τους περιορισμούς του, σίγουρα, αλλά είναι free.
Θα το δοκιμάσω με το καλό και θα γράψω την γνώμη μου.
Να επαναλάβω και εγω την ερωτηση εαν το εχεις δοκιμασει?
Kαταρχας δεν βλέπω το λόγο να "μανουριάζουμε" για κάποιο εργαλείο που μας δίνεται και μάλιστα δωρεάν.
Στα πιο ουσιώδη τώρα. Ωραίο το dirac (φαντάζομαι), αλλα είναι εντελώς μη ορθολογικό κατά τη γνώμη μου, κάποιος που έχει ενισχυτή 800€, να πρέπει να δώσει άλλα τόσα + μικρόφωνο για να κάνει καλιμπράρισμα/optimization .
Και το κάνει χειρότερο, το οτι δεν σου δίνεται καν η δυνατότητα να δοκιμάσεις για 10-15 μέρες ενα demo στο μηχάνημα σου, στο χώρο σου, να δείς αν αξίζει βρε αδερφέ. Παρα πρέπει να σκάσεις κάμποσα λεφτά με την ελπίδα να δείς αισθητή και άξια λόγου διαφορά.
Απο την άλλη έχουμε ενα εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ, που σου δίνει με πανεύκολο τρόπο 100 φορές καλύτερο αποτέλεσμα απο το απλο (σίγουρα) audyssey και αρκετά συγκρίσιμο αποτέλεσμα με τα υπόλοιπα που πρέπει να πληρώσεις (απο περιγραφές ατόμων που τα έχουν δοκιμάσει ολα).
Τωρα για το auto levelling κλπ, θέλω να δω πόσοι θα ακούσουν διαφορά στο καθιστικό τους που έχουν φτιάξει μια κατάσταση για να βλέπουν τις ταινιούλες τους.
Σε dedicated χώρους, πάμε αλλού φυσικά και φαντάζομαι οτι το έξτρα κόστος dirac, κλπ δεν είναι θέμα, ακόμα κι αν το καρπούζι δεν είναι κατακόκκινο μεσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.