Επειδή ο ίδιος δεν θα ξέρει να σου πει γιατί ασχολείται με τεχνολογίες πολύ παραπάνω από αυτόDalanik, μαλλον μπατζανακια!
Που τα βρηκες τα "384";
Δοκιμασα για λιγο το ντακ: πρωτη παρατηρηση, οτι δεν κλειδωνει πανω απο 48 ενω αποδεδειγμενα τα αρχεια ειναι 96 και 192. Θελει καμια ρυθμιση;
Ακουστικες εντυπωσεις αδυνατον, λογω του περασμενου της ωρας
Δεν το επαιξα με υπολογιστη αλλα με μηντια πλέυερ (Mede8er 1000), μαλλον θελει πρωτα σεταρισμα μεσω αυτου; ;
Δεν το επαιξα με υπολογιστη αλλα με μηντια πλέυερ (Mede8er 1000), μαλλον θελει πρωτα σεταρισμα μεσω αυτου; ;
Δοκιμασα για λιγο το ντακ: πρωτη παρατηρηση, οτι δεν κλειδωνει πανω απο 48 ενω αποδεδειγμενα τα αρχεια ειναι 96 και 192. Θελει καμια ρυθμιση;
Ακουστικες εντυπωσεις αδυνατον, λογω του περασμενου της ωρας
Εγώ βλέπω Vox και γουστέρνω με 1000 τον αλτέρνατιβ και κοντρα χαρακτήρα σου!!!
Καλορίζικα και καλοάκουστα σε όλους!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Dalanik ξαγρύπνησε μέχρι τά ξημερώματα καί τώρα σκέφτεται πώς θά πάει στή δουλειά ....
Ακουστικες εντυπώσεις μή περιμένετε από Dalanik σύντομα
Καλή φάση Πάνο, μέσα.
Μπορούμε να το κάνουμε και στα δύο σπίτια την ίδια μέρα, αν έχεις όρεξη.
Λογικά το άλλο ΣΚ θα είμαστε εντάξει.![]()
Μου λείπει ένα tuneraki από το νέο σύστημα. ....για βάλτε όλοι τον οβολό σας. ....Άντε κι εγώ θα σας δώσω το Pioneer. .χεχεχε.Άμεση σύγκριση με τον Πιονέρο θα ήθελα κι' εγώ.
Πιθανολογώ θα είναι μεγαλοπρεπής ισοπαλία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.