Aune S 16

Dalanik, μαλλον μπατζανακια!

Που τα βρηκες τα "384";
Επειδή ο ίδιος δεν θα ξέρει να σου πει γιατί ασχολείται με τεχνολογίες πολύ παραπάνω από αυτό:flipout:,όλα του τα αρχεία τώρα στα 352.8 και στα 384 παίζουν στο foobar.

Απάντηση: Re: Aune S 16

Δοκιμασα για λιγο το ντακ: πρωτη παρατηρηση, οτι δεν κλειδωνει πανω απο 48 ενω αποδεδειγμενα τα αρχεια ειναι 96 και 192. Θελει καμια ρυθμιση;
Ακουστικες εντυπωσεις αδυνατον, λογω του περασμενου της ωρας

Εγώ βλέπω Vox και γουστέρνω με 1000 τον αλτέρνατιβ και κοντρα χαρακτήρα σου!!!

Καλορίζικα και καλοάκουστα σε όλους!!!

Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Δοκιμασα για λιγο το ντακ: πρωτη παρατηρηση, οτι δεν κλειδωνει πανω απο 48 ενω αποδεδειγμενα τα αρχεια ειναι 96 και 192. Θελει καμια ρυθμιση;

στο software player(foobar,jriver,mediamonkey)εαν εχεις επιλεξει asio ή wasapi,κανονικα πρεπει να σου κλειδωνει.εκτος και εαν δεν εχουν περαστει σωστα οι drivers.

Δεν το επαιξα με υπολογιστη αλλα με μηντια πλέυερ (Mede8er 1000), μαλλον θελει πρωτα σεταρισμα μεσω αυτου; ;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Dalanik ξαγρύπνησε μέχρι τά ξημερώματα καί τώρα σκέφτεται πώς θά πάει στή δουλειά ....
Ακουστικες εντυπώσεις μή περιμένετε από Dalanik σύντομα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν το επαιξα με υπολογιστη αλλα με μηντια πλέυερ (Mede8er 1000), μαλλον θελει πρωτα σεταρισμα μεσω αυτου; ;

Βαγγέλη ,παρτο παραμάσχαλα καί πήγαινε στόν άλλο Βαγγέλη ,κοτσάρισε στο μακ μινι καί ακούστε μουσικούλα

Re: Απάντηση: Aune S 16

τεσταρε το μεσω foobar να δεις οτι κλειδωνει κανονικα και μετα παιξε με τις ρυθμισεις ηχου του Mede8er.

Μπατζανάκι έχω και απο τέτοιο (mede8er).
Άσε το αούνι να στρώνει όπως είπαμε με ότι να 'ναι, να βρω και εγώ λίγο χρόνο να ασχοληθώ, και τα τα φτιάξουμε όλα.

Εγώ βλέπω Vox και γουστέρνω με 1000 τον αλτέρνατιβ και κοντρα χαρακτήρα σου!!!

Καλορίζικα και καλοάκουστα σε όλους!!!

Eσύ μη δεις mac, πέταξε η σκούφια σου! lol

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Dalanik ξαγρύπνησε μέχρι τά ξημερώματα καί τώρα σκέφτεται πώς θά πάει στή δουλειά ....
Ακουστικες εντυπώσεις μή περιμένετε από Dalanik σύντομα

Αμ δεν θ' ανέβω πάνω, θ' ανέβω......

Eντυπώσεις (*) έχω γράψει προ μηνός περίπου, όταν δοκίμασα σπίτι μου με το aune του Venar vs Μambo v2/amanero.
Αυτές έχουν πιο πολύ αξία, γιατί δεν ήταν δικό μου το μηχανάκι. Όταν πληρώνεις αρχίζουν τα palcebo κτλ γνωστά...

Μόνο προσθήκες - διορθώσεις θα γίνουν και αυτό όταν συγκριθεί με κάτι άνω του χιλιάρικου, γιατί αυτήν την κατηγορία την έχει για πρωινό.
Κατα τα άλλα θα δούμε δυνατότητες και φίλτρα, εν καιρώ και χαλαρά. Δεν ανακαλύψαμε ξανα το τροχό.

Φυσικότητα, δυναμικά και ασυμπίεστος ήχος είναι που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Απο κεί και πέρα αναλόγως συστήματος και γούστων.
Αν έχεις πρόβλημα στα μπάσα και θέλεις να σου δώσει έξτρα db, φούσκωμα κτλ δεν...
Αν έχει προβληματικές - προβολικές μεσαίες ή ο χώρος κάνει κόλπα στις φωνές, δεν...
Αν τσιρίζουν οι ψηλές και θες να κόψεις, και πάλι δεν...
Είναι ακέραιο και τίμιο σε όλα του, δεν είναι dsp δεν έχει έντονο χαρακτήρα, δεν είναι φάρμακο για πάσα νόσο.

(*) Οι βασικές μου εντυπώσεις είναι εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/140512-Aune-S-16?p=1057356528&viewfull=1#post1057356528

Απάντηση: Re: Aune S 16

Ολα θελουν υπομονη!

Βαγγελη Κυριτση εχεις πμ

Κρίμα να μην είμαι κάτω να κάναμε ένα ωραίο συγκριτικό με το Geek. Βέβαια αν ήμουνα ακόμη Ελλάδα δε θα είχα λεφτά να αγοράσω το Geek, αλλά δε συνεχίζω γιατί θα βγούμε οφφ τόπικ.

Καλοριζικα τα σουνια σας..!!!
Νίκο κι εγώ στρώνω και λέω μόλις στρωσουμε.....να κάνουμε μια παράλληλη με το πιονερακι. ...αλλά θα ρθεις εσύ τώρα που έχω και σοβαρό ενισχυτή. ..χεχεχε. !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα αούνια ήθελα να πω μη χεσω τον κορεκτορα...!!

Καλή φάση Πάνο, μέσα.
Μπορούμε να το κάνουμε και στα δύο σπίτια την ίδια μέρα, αν έχεις όρεξη.
Λογικά το άλλο ΣΚ θα είμαστε εντάξει. :-)

Καλή φάση Πάνο, μέσα.
Μπορούμε να το κάνουμε και στα δύο σπίτια την ίδια μέρα, αν έχεις όρεξη.
Λογικά το άλλο ΣΚ θα είμαστε εντάξει. :-)

Σωστός ..πολύ καλή ιδέα θα ναι μια ωραία ακρόαση καθώς και τα δύο μηχανάκια παίζουν στην ίδια κατηγορία τιμής και έχουν γραφτεί πολύ θετικά σχόλιακαι για τα δύο, λογικά ένα εκ των 2 επόμενων ΣΚ 23-24 ή 30-31 θα μπορώ. Οπότε μιλάμε την άλλη εβδομάδα...

Παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζω με το καινούργιο μου NAS, και παρά τον φόρτο εργασίας, άκουσα το S16 για μερικές ωρίτσες.

Θα πω την γενικά μου άποψη όπως κάνω πλέον και δεν θα δώσω ριβιού ή συγκριτικό...

Το DAC αυτό μου αρέσει.

Έχει ολοκληρωμένο ήχο, από την άποψη ότι όλα τα χαρακτηριστικά του είναι κατά τον ίδιο βαθμό ακουστά και ισορροπημένα.

Δεν κουράζει ποτέ.

Είναι αρκετά "involving" το οποίο σημαίνει ότι θες να εξακολουθείς να ακούς ολοένα και περισσότερο την μουσική σου.

Με την balanced σύνδεση δεν διαπίστωσα σχεδόν καμία διαφορά, ίσως λίγο καλύτερη στερεοφωνική εικόνα αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου ντε και καλά.

Τα φίλτρα έχουν αρκετά ακουστή επίδραση στον ήχο, αλλά έπιανα τον εαυτό μου να προτιμά τα SLOW σχεδόν πάντα, δεν ξέρω προσωπικά γούστα και πως κάθεται στο κάθε σύστημα μάλλον.

Είναι ίσως το μοναδικό DAC που δεν με έκανε να θέλω να κάνω συγκρίσεις πέρα δώθε, το έβαλα επάνω στα δύο συστήματα (δικάναλο και ακουστικά) και άκουσα ευχάριστα την μουσική μου.

Αν κάποιος με ρώταγε να απαντήσω με μία λέξη τι σου άρεσε περισσότερο θα απαντούσα η "συνοχή" που έχει, και θα συμπλήρωνα η μουσικότητα και η αρκετή ανάλυση, χωρίς να είναι κουραστικό.

Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι για μένα τα πιο σημαντικά χωρίς να θεωρώ ότι οι προλαλήσαντες δεν έχουν δίκιο που μίλησαν για τα δυναμικά την έκταση την ταχύτητα κλπ...

Όπως επίσης ειπώθηκε, δεν έχει την μαγεία της μεσαίας περιοχής του Soekris, αλλά έχει πολλά άλλα, οπότε όσο μαγευτικό είναι το Soekris εκεί, τόσο ολοκληρωμένο ακούγεται το S16.

Έχοντας πρόσφατα τα ακούσματα των DAC που ακούσαμε στον Σπύρο, αλλά βέβαια και να με συμπαθάτε από ακουστική μνήμη, θα έλεγα ότι ο νικητής της χαμηλομεσαίας κατηγορίας είναι το S16.

Αυτό δεν θέλω να το πάρετε τοις μετρητοίς είναι όπως σας είπα η άποψη μου από μνήμης.

Προσωπικά θα το αγόραζα αν δεν είχα το Soekris και εάν το Soekris δεν είχε την μεσαία περιοχή που έχει... επίσης και εν αναμονή εξελίξεων στην μεσαία κατηγορία και μετά τις πρόσφατες ακροάσεις με ένα από αυτά τα DAC (Rockna wavedream, και αναμονή review για Schiit Yggdrasil), εγώ μάλλον θα περιμένω για αγορά DAC, αλλά ενδιαφέρομαι για άλλη κατηγορία τιμής, οπότε μην με πάρετε με τις πέτρες...

Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε για αυτούς που χρειάζονται ένα DAC στην κατηγορία κάτω του χιλιάρικου.

Θεωρώ ότι το AUne S16 πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συν ακροασθεί με το Pioneer, και μετά να γίνει οποιαδήποτε απόφαση αγοράς.

Βέβαια και αν το παραγγείλετε χωρίς ακρόαση δεν θα μείνετε καθόλου δυσαρεστημένοι.

Δεν έχω τεστάρει τον ενισχυτή ακουστικών διότι όλα τα ακουστικά μου είναι balanced και πρέπει να αλλάξω καλωδιώσεις (και βαρέθηκα να σας πω την αλήθεια) αλλά θα το κάνω σύντομα και θα αναφερθώ και σε αυτή την δυνατότητα του S16.

Ευχαριστώ τον DrPanK για τον μακροχρόνιο δανεισμό του S16.

Άμεση σύγκριση με τον Πιονέρο θα ήθελα κι' εγώ.
Πιθανολογώ θα είναι μεγαλοπρεπής ισοπαλία...

Άμεση σύγκριση με τον Πιονέρο θα ήθελα κι' εγώ.
Πιθανολογώ θα είναι μεγαλοπρεπής ισοπαλία...
Μου λείπει ένα tuneraki από το νέο σύστημα. ....για βάλτε όλοι τον οβολό σας. ....Άντε κι εγώ θα σας δώσω το Pioneer. .χεχεχε.