Aune S 16

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Εμένα με ενδιαφέρει,πες!

για λόγο άγνωστο (διαίσθησης ίσως) εξ αρχής δεν το περίμενα για τόσο καλό όσο διαφημίστηκε.
στα αυτιά μου ακούστηκε λεπτόηχο, χωρίς σώματα και με μαζεμένη εικόνο. Δεν υπερηφανεύτηκε για κανένα σημείο του φάσματος. Ενα καλοβαλμένο βουβάλι το νίκησε κατά κράτος από άκουσμα 3 δευτερολέπτων.
Για 300 ευρώ λόγω του display και αν δεν είχα ήδη βουβάλι ή sueezebox ίσως θα το σκεφτόμουν.
Αλλά και μετά τη σκέψη πάλι θα έπαιρνα κάτι ....για ηχολήπτες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Βουβάλι με ποιο στάδιο εξόδου;
Μπας και πάρω μια ιδέα...

Παντως στα 600/700 , εσεις τι θα αντιπροτεινατε σαν καλυτερο (overall, μην κολλησουμε στα σημεια) μηχανακι;

Επισης να καταθεσω εδω, πως δεν ειμαι κατοχος aune. Απλως το ειχα καποιες μερες κι' εγω... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω μονο τον Πιονερο θα εβαζα διπλα του.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Βουβάλι με ποιο στάδιο εξόδου;
Μπας και πάρω μια ιδέα...

νομίζω μόνο με πολλές τροφοδοσίες salas.
αλλά (θα την πω την αμαρτία μου) από μνήμης σίγουρα θα προτιμούσα και το δικό μου με το λαμπάτο srpp στάδιο από το s16.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε εμπορικο προιον με ντιουικο. Δεν εχει καποιο νοημα.

Νομιζω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε εμπορικο προιον με ντιουικο. Δεν εχει καποιο νοημα.

αυτή την καραμέλα βαρέθηκα να την ακούω.
Ειλικρινά.

(δεν πάει σε σένα, απλά έτυχε να την ξαναπείς...)

Μα πως θα κανουμε συγκριση οταν εγω για παραδειγμα δεν μπορω να βγω εξω να παρω το βουβαλι;

Απάντηση: Re: Aune S 16

Μα πως θα κανουμε συγκριση οταν εγω για παραδειγμα δεν μπορω να βγω εξω να παρω το βουβαλι;

Ούτε καν να ακούσεις, αυτό που άρεσε στον Υπέρηχα μπορείς...

Οποτε τι συζηταμε;
Ηχητικα καταλαβαινω να κανεις συγκριση.
Σαν εναλλακτικη του aune για αγορα ομως, δεν στεκει η αναφορα σε βουβαλια η soekris.

Αν ενδιαφερει καποιον το Ιfi iDsd micro που ετυχε να υπαρχει διαθεσιμο για αντιπαραθεση ηταν καλυτερο σε ολα με πολυ μεγαλη διαφορα απο το Αune με μονη εξαιρεση τον τσαμπουκα οπου φανταζομαι η μπαταρια παιζει τον ρολο της σε σχεση με την τροφοδοσια του Aune.

Εμενα Πετρο δεν μου κανουν "κλικ" τα προιοντα της ifi.

Παντα θα καταληγουμε μου φαινεται στο προσωπικο γουστο η στη συνηθεια. Ειναι δυσκολο να αποβαλουμε ηχο που εχουμε συνηθισει χρονια.

Εμενα Πετρο δεν μου κανουν "κλικ" τα προιοντα της ifi.

Παντα θα καταληγουμε μου φαινεται στο προσωπικο γουστο η στη συνηθεια. Ειναι δυσκολο να αποβαλουμε ηχο που εχουμε συνηθισει χρονια.

Ευτυχως για εμας η αγορα ειναι γεμματη με επιλογες καθε λογης και καθε τιμης. Εγραψα σχετικα με το ifi επειδη ηταν το μονο. Αλλο ντακ παρον και ευτυχως δηλαδη γιατι με αυτο πιυ ακουσα απο το αλλο θα εψαχνα να βρω τι φταιει με το συστημα. Ευχομαι να βρεις αυτο που λαχταρας στην τιμη που θελεις!

Απάντηση: Re: Aune S 16

Οποτε τι συζηταμε;
Ηχητικα καταλαβαινω να κανεις συγκριση.
Σαν εναλλακτικη του aune για αγορα ομως, δεν στεκει η αναφορα σε βουβαλια η soekris.

Για να περνάει η ώρα βρε Αντώνη, τι άλλο?:p

Να σου πω τι γνώμη μου γι αυτό μιας και έχω εκτίμηση τόσο στα ντιούικα όσο και consumer.
Η αλήθεια imo είναι κάπου στη μέση.
Απο τη στιγμή που κάποιος έχει την ικανότητα και το μεράκι (η καλούς φίλους :grinning-smiley-043) να ασχοληθεί με diy κατασκευές, προφανώς έχει και τη δυνατότητα συγκρίσεων.
Υπο αυτήν την έννοια και εγώ κάνω τέτοιες και όταν παρουσιαστεί κάποια σχετική κουβέντα, θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου. Δεν το βλέπω άχρηστο ή παράλογο, γιατί μπορεί πχ εσένα να μην σε ενδιαφέρει, αλλα να ενδιαφέρει κάποιον που διαβάζει.

Απο την άλλη να πεις σε κάποιον που δεν ξέρεις, φτιάξε (ή μην φτιάξεις ή είναι καλύτερο/χειρότερο απο) το ΧΧΧ Diy DAC, βασισμένος σε αυτό που ο ίδιος ακούς, το θεωρώ παντελώς άχρηστη πληροφορία, μιας και αν βρεις δύο ίδια diy σφύρα μου.
Παραδειγμα το mambo μου (οτ οποίο το επιμελείται ο lemon) και αυτό του lemon. Kάποιες στιγμές είναι κοντά, στη πιο πρόσφατη ακρόαση το ψιλοχάος.!

Α! μιας και αναφέρθηκε το ifi micro, το ακούσαμε (+iUSB Power) στο σπίτι του ford focus σε σύγκριση με το mambo μου και έχασε με τα χέρια κάτω. Κατα κοινή ομολογία.
Επίσης το aune το κατατάσσω πάνω από το mambo μου όπως είναι αυτή τη στιγμή (είχα και άλλους τρεις δίπλα μου στην ακρόαση, που συμφώνησαν, οπότε το θεωρώ αρκετά αξιόπιστη πληροφορία).
Ορίστε! Άλλη μια άχρηστη πληροφορία για σένα, αλλά χρήσιμη για μένα! :flipout:

-bye-

δεν είναι θέμα σύγκρισης. Το βουβάλι αναφέρθηκε επειδή ήταν δίπλα του.
Θεώρησα ότι σαν μηχάνημα 600 ευρω έπρεπε να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο.
Που δεν το είχε.
Ξαναλέω αυτό το μηχάνημα απέκτησε κάποιο hype που λέει ότι αποδίδει καλύτερα από τα λεφτά που αξίζει ή έστω ότι αποδίδει όσο τα λεφτά του.
Ο καθε ένας από εμάς έχει κάποιο κριτήριο στην κεφάλα του και λεει: εγώ γι αυτό το μηχάνημα θα έδινα τόσα. Ή δεν θα έδινα τόσα.
Μη σας ξεγελάει το ότι δίπλα ήταν ενα βουβάλι. Θα μπορούσε να είναι ένα pioneer ή ένα teac ή ένα ifi.
Προσωπικές απόψεις εκφράζουμε.