Raspberry pi και καθάρισες υπάρχει σχετικό νήμα στο φόρουμΚαι μια τελευταια ερωτηση απο μερους μου. Αφου δεν ειναι εφικτη η συνδεση με usb απο το media player, τοτε λιγο πολυ μονοδρομος ειναι το λαπτοπ? Κι αυτο συνεπαγεταο οτι θα τρεχει καλωδιο απο την θεση ακροασης στο ρακ? Αυτο ειναι κατι που θελω να το αποφυγω. Εχετε καποια λυση? Να εισαι στον καναπε σου, μ ενα πχ ταμπλετ ασυρματα να δινεται εντολες προς το ρακ.
Αν συνδεόταν σε κάποιο SACD player το οποίο δέχεται εξωτερικό dac με coax δε θα μπορούσε;
Από όσο ξέρω όλα τα SACD Player που στρημάρουν DSD το κάνουν μέσω HDMI.
Και μιας και λοιπον ειναι κριμα η usb toy Aune να ...σκουριαζει, εκτος απο λαππτοπ με τι αλλο μεσον μπορουμε να το ταισουμε απο την usb?
Εχω παρει το Mede8er (800 & 1000) επειδη μ αρεσει ο τροπος που εμφανιζουν τους φακελους. Ομως απ εδω εχω δωσει κατ αρχας οπτικη και μετα με coaxial. Υπαρχει τροπος να συνδεθει και με usb? Αντε να παρουμε και κανενα χαινταδικο καλωδιο usb!
usb θα πάρεις μόνο απο υπολογιστή. Έχουν υπάρξει μοντες και σε players (πχ logitech sqeexbox) αλλα δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις (εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου με τα ηλεκτρονικά)
Μήπως είναι κάποιο πανάκριβο τύπου esoteric ή άλλο της κατηγορίας με διπλές έξοδους κλπ;;Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα SACD Player που έβγαζε DSD από coaxial, αλλά ήταν ενα πανάκριβο, τιμή πολλαπλάσια του aune και συμβατό μόνο με ομόσταβλα dac. Δε μπορώ να θυμηθώ για ποια εταιρεία πρόκειται και οι γούγλης δε βοηθάει. Οπότε μιλάμε για ένα feature το οποίο ελάχιστοι είναι σε θέση να διαπιστώσουν αν υφίσταται καν.
Μήπως είναι κάποιο πανάκριβο τύπου esoteric ή άλλο της κατηγορίας με διπλές έξοδους κλπ;;
Μήπως όμως ήταν από διπλή aes/ebu κ όχι coax;;Κάτι τέτοιο ήταν Esoteric, dCS, Νuforce, ή κάτι ανάλογο, στο 5χίλιαρο. Σπάω το κεφαλι μου και δε μπορώ να θυμηθώ ποια εταιρεία ήταν.
Επανερχομαι με νεο κυμα ερωτησεων!
Πρωτον εχω το logitech touch. Λογικα μ ενα καλωδιο USB εχω τελειωσει. Η μηπως χρειαζεται να περασθουν οδηγοι (αυτο μου μοιαζει σπαστικο)
Απο την αλλη το Raspberru ειναι φτηνο, σε τι ομως θα οφεληθω αν παω σ αυτη την λυση. Χρειαζεται κι εδω οδηγους? (εχω την εντυπωση οτι ολες οι συνδεσμολογιες μεσω USB προαπαιτουν οδηγους.). Οι οδηγοι μηπως ειναι κατι πολυ ευκολο και κακως αγχωνομαι? Και στις δυο περιπτωσεις νομιζω οτι θα γινεται ασυρματος ελεγχος εξ αποστασεως με συσκευη anfroid και λαπτοπ. Αρα μαλλον εδω θα πρεπει να αναζητηθει η πιο ποιοτικη λυση (ενδεχομενως δεν εχει καποια λυση πλεονεκτημα εναντι της αλλης) και η πλεον πρακτικη.
Εγώ τη σκέψη ότι μπορεί κάποιο sacd player να δίνει έξοδο coax τη σκέφτηκα στη θεωρία. Αν λέτε ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή τότε πως το δοκίμασαν οι Κινέζοι; Μήπως μας δουλεύουν;
Edit:
Τους εστειλα mail να μου προτείνουν transport γι αυτή τη λειτουργία.
Dear all,
Please can you inform me how I can get dsd over coax using aune s16? Is there any known transport that has a feature like that?
Best regards,
Hello
Thanks for that , in this way , you should use a music player with DSD , connect with S16 , such as our X5S music player , thanks for that
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.