Εγώ δεν παρατηρησα κατι (αλλα και ήταν και 2 το πρωι οπότε το volume δεν ανέβαινε κιόλας)
Μάλιστα αφεντικό.Ακου κι εσυ πιο νωρις και πες μας![]()
Μάλιστα αφεντικό.
Ότι πεις αφεντικό.
ΥΓ Επέστρεψες δριμύτερος, ε;
Και αισθανόμουν μοναξιά
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Στο δικο μου τουλαχιστον συστημα, οι νεοι drivers δημιουργησαν ενα περιεργο βουητο απο τις αναλογικες οταν παιζει το powerdvd, οποτε επανηλθα στους απροβληματιστους προηγουμενους...
Οι τελευταίοι drivers δοκιμάστηκαν και σε υψηλές εντάσεις και όπως ανέμενα (το βουητό είναι απίθανο να είναι θέμα driver γενικά), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (βουητό κλπ).Εγώ δεν παρατηρησα κατι (αλλα και ήταν και 2 το πρωι οπότε το volume δεν ανέβαινε κιόλας)
Όχι, άστο καλύτερα, εσένα δεν σε παίζουμεΑντε, θα δοκιμασω εγω....
Καλα , τη "προσβολη" θα τη σβησουμε με καφεδακι ......
Επι του θεματος τωρα, αφου γραφει οτι γυρισε στους προηγουμενους και επανηλθε, κατι παιζει.
Πείτε μου ότι καταλάβατε το αστείο αλλιώς θα με επιπλήξει ο Τάκης
Επί του θέματος: Ναι αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά μάλλον ήταν τυχαίο πιστεύω (κάποια χρονική σύμπτωση – αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Τάκης έχει δηλώσει ´Κουφός’). Νομίζω ότι αν ξαναβάλει τους καινούργιους (ελπίζω να είχε κάνει restart μετά την απεγκατάσταση των παλιών) δεν θα έχει πρόβλημα.
Πείτε μου ότι καταλάβατε το αστείο (Ο Ντίνος τα πιάνει αυτά με την μία) αλλιώς θα με επιπλήξει ο Τάκης
Επί του θέματος: Ναι αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά μάλλον ήταν τυχαίο πιστεύω (κάποια χρονική σύμπτωση – αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Τάκης έχει δηλώσει ´Κουφός’). Νομίζω ότι αν ξαναβάλει τους καινούργιους (ελπίζω να είχε κάνει restart μετά την απεγκατάσταση των παλιών) δεν θα έχει πρόβλημα.
Καλα, εχω γινει ο περιγελος....
Έλα τώρα μην μου παρεξηγιέσαι Πρόεδρε, σε αγαπάμε ™Λοιπον, για να μην λεμε "κοτσανουλες", το θεμα δεν ειναι χαρακτηρισμος drivers αλλα reporting για πιθανα bugs. Στο ΔΙΚΟ μου συστημα λοιπον, παρατηρηθηκε αυτο το φαινομενο και οφειλα να το κανω report οπως οφειλουμε ολοι οταν παρουσιαζεται κατι αναλογο για να προειδοποιησουμε τους υπολοιπους.
Το ιδιο ειχαμε κανει και με τους ATI Catalysts οταν κλιπαρανε τα BB, AW κλπ..
Τωρα, αν δεν ακουγεται στο συστημα του Συριου, προφανως θα φταιει κατι αλλο σε εμενα.
Η ουσια παντως με τον συγκεκριμενο driver ειναι οτι:
1) Δεν αλλαξε τιποτα σε σχεση με τον παλιο περαν του οτι ειναι universal για xp/vista
2) Δεν εφτιαξε ακομα την δυνατοτητα του να υπαρχει stereo 2 +1 output παροτι εχω ανοιξει ticket στο customer support τους εδω και 2 μηνες και με διαβεβαιωνουν οτι θα φτιαχτει...
Αυτα και καλημερα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.