Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Εγώ δεν παρατηρησα κατι (αλλα και ήταν και 2 το πρωι οπότε το volume δεν ανέβαινε κιόλας)

Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Εγώ δεν παρατηρησα κατι (αλλα και ήταν και 2 το πρωι οπότε το volume δεν ανέβαινε κιόλας)

Ακου κι εσυ πιο νωρις και πες μας -bye-

Re: Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Ακου κι εσυ πιο νωρις και πες μας -bye-
Μάλιστα αφεντικό.
Ότι πεις αφεντικό.
Πείτε μου ώρα ακριβώς μόνο.

ΥΓ Επέστρεψες δριμύτερος, ε;
Και αισθανόμουν μοναξιά
:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Μάλιστα αφεντικό.
Ότι πεις αφεντικό.

ΥΓ Επέστρεψες δριμύτερος, ε;
Και αισθανόμουν μοναξιά

Δριμυτερος οχι ακομα, ειμαι σε μετακομοιση, αλλα επεστρεψα.

Καλη σεζον να εχουμε ! :2thumb22sup:

Last edited:
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Στο δικο μου τουλαχιστον συστημα, οι νεοι drivers δημιουργησαν ενα περιεργο βουητο απο τις αναλογικες οταν παιζει το powerdvd, οποτε επανηλθα στους απροβληματιστους προηγουμενους...
Οι τελευταίοι drivers δοκιμάστηκαν και σε υψηλές εντάσεις και όπως ανέμενα (το βουητό είναι απίθανο να είναι θέμα driver γενικά), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (βουητό κλπ).

Το μόνο που ίσως παρατήρησα είναι μία ελαφρώς χαμηλότερη στάθμη εξόδου αλλά υποθέτω ότι αυτό ίσως είναι η ιδέα μου.

ΥΓ 1 Ο Τάκης έκανε πολλές βουτιές στις διακοπές. :p

ΥΓ 2 Έχουμε μία τάση να χαρακτηρίζουμε εύκολα driver χωρίς πολύ ψάξιμο ή μου φαίνεται;

Ωραια !

Τα μεχρι τωρα στοιχεια λενε: Εχει θεμα - Δεν εχει θεμα = 1-1

Ας δοκιμασει και κανενας αλλος γιατι με δαυτους που μπλεξαμε δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ..

Επειδή προσεβλήθην βαθύτατα :p απαντώ τα κάτωθι:

Σε αυτές τις περιπτώσεις η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κρίνουμε και με βάση την εμπειρία μας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απαντάμε καταρχήν στο ερώτημα: Μας κάνει λογικό ένας driver να δημιουργεί βουητό στα αναλογικά στάδια μίας κάρτας;

Επειδή η απάντηση είναι μάλλον όχι και από την στιγμή που επιβεβαιώνει και κάποιος (έστω και ένας ‛δαύτος’ :p) ότι δεν έχει πρόβλημα, η συμβουλή μου είναι να μην δημιουργούμε θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν (η τάση για ράδιο αρβύλα είναι πολύ διαδεδομένη γενικά στο δίκτυο).

ΥΓ Πες μου Χρήστο, δεν ήμουν καλός; Σε τσίγκλησα αρκετά; Πιστεύω ότι είναι ένα καλό ξεκίνημα της σαιζόν. Κάνε και σε λίγο warm up μόνο γιατί σε βλέπω λίγο πεσμένο και δεν θέλω να πέσει το επίπεδο της αντιπαράθεσής μας :p

Όχι, άστο καλύτερα, εσένα δεν σε παίζουμε :p

Αυτο το εχω καταλαβει ...

d040.gif

Καλα , τη "προσβολη" θα τη σβησουμε με καφεδακι ......

Επι του θεματος τωρα, αφου γραφει οτι γυρισε στους προηγουμενους και επανηλθε, κατι παιζει.

Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Καλα , τη "προσβολη" θα τη σβησουμε με καφεδακι ......

Επι του θεματος τωρα, αφου γραφει οτι γυρισε στους προηγουμενους και επανηλθε, κατι παιζει.

Πείτε μου ότι καταλάβατε το αστείο (Ο Ντίνος τα πιάνει αυτά με την μία) αλλιώς θα με επιπλήξει ο Τάκης :p

Επί του θέματος: Ναι αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά μάλλον ήταν τυχαίο πιστεύω (κάποια χρονική σύμπτωση – αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Τάκης έχει δηλώσει ´Κουφός’ :p ). Νομίζω ότι αν ξαναβάλει τους καινούργιους (ελπίζω να είχε κάνει restart μετά την απεγκατάσταση των παλιών) δεν θα έχει πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Πείτε μου ότι καταλάβατε το αστείο αλλιώς θα με επιπλήξει ο Τάκης :p

Επί του θέματος: Ναι αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά μάλλον ήταν τυχαίο πιστεύω (κάποια χρονική σύμπτωση – αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Τάκης έχει δηλώσει ´Κουφός’ :p ). Νομίζω ότι αν ξαναβάλει τους καινούργιους (ελπίζω να είχε κάνει restart μετά την απεγκατάσταση των παλιών) δεν θα έχει πρόβλημα.

+1 για τους καινούριους. Κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον σε vista...). Σε XP δεν έχω δοκιμάσει....

Πείτε μου ότι καταλάβατε το αστείο (Ο Ντίνος τα πιάνει αυτά με την μία) αλλιώς θα με επιπλήξει ο Τάκης :p

Καλα, εχω γινει ο περιγελος....

Επι του θεματος: Σας αφηνω να τα πειτε...

Καλα, εχω γινει ο περιγελος....

Λολέν βρε, θετικό σχόλιο για το χιούμορ σου (αυτοσαρκασμός included) ήταν αυτό.

Chat Over

Λοιπον, για να μην λεμε "κοτσανουλες", το θεμα δεν ειναι χαρακτηρισμος drivers αλλα reporting για πιθανα bugs. Στο ΔΙΚΟ μου συστημα λοιπον, παρατηρηθηκε αυτο το φαινομενο και οφειλα να το κανω report οπως οφειλουμε ολοι οταν παρουσιαζεται κατι αναλογο για να προειδοποιησουμε τους υπολοιπους.
Το ιδιο ειχαμε κανει και με τους ATI Catalysts οταν κλιπαρανε τα BB, AW κλπ..
Τωρα, αν δεν ακουγεται στο συστημα του Συριου, προφανως θα φταιει κατι αλλο σε εμενα.
Η ουσια παντως με τον συγκεκριμενο driver ειναι οτι:
1) Δεν αλλαξε τιποτα σε σχεση με τον παλιο περαν του οτι ειναι universal για xp/vista
2) Δεν εφτιαξε ακομα την δυνατοτητα του να υπαρχει stereo 2 +1 output παροτι εχω ανοιξει ticket στο customer support τους εδω και 2 μηνες και με διαβεβαιωνουν οτι θα φτιαχτει...

Αυτα και καλημερα!

Λοιπον, για να μην λεμε "κοτσανουλες", το θεμα δεν ειναι χαρακτηρισμος drivers αλλα reporting για πιθανα bugs. Στο ΔΙΚΟ μου συστημα λοιπον, παρατηρηθηκε αυτο το φαινομενο και οφειλα να το κανω report οπως οφειλουμε ολοι οταν παρουσιαζεται κατι αναλογο για να προειδοποιησουμε τους υπολοιπους.
Το ιδιο ειχαμε κανει και με τους ATI Catalysts οταν κλιπαρανε τα BB, AW κλπ..
Τωρα, αν δεν ακουγεται στο συστημα του Συριου, προφανως θα φταιει κατι αλλο σε εμενα.
Η ουσια παντως με τον συγκεκριμενο driver ειναι οτι:
1) Δεν αλλαξε τιποτα σε σχεση με τον παλιο περαν του οτι ειναι universal για xp/vista
2) Δεν εφτιαξε ακομα την δυνατοτητα του να υπαρχει stereo 2 +1 output παροτι εχω ανοιξει ticket στο customer support τους εδω και 2 μηνες και με διαβεβαιωνουν οτι θα φτιαχτει...

Αυτα και καλημερα!
Έλα τώρα μην μου παρεξηγιέσαι Πρόεδρε, σε αγαπάμε ™ :p

Βρε συ, είπε κανείς ότι κακώς το ανέφερες;

Τεσπα, λύσε μου όποτε και αν θες την απορία και ξαναπέρνα τους μία (αφού βγάλεις τους παλιούς και κάνεις restart πριν βάλεις τους νέους και με ένα restart και στο τέλος – θα παρεξηγηθεί πάλι για τις αναλυτικές οδηγίες :p ) και πες μας (το λεω γιατί πιστεύω ότι θα παίξουν).

Οπως φαινεται παιδες,δεν ειμαι ο μονος που ειχα προβλημα με τους νεους drivers με θορυβο buzz. Ποσταρα το προβλημα και στο αμερικανικο φορουμ οπου και αλλος ειχε το ιδιο ακριβως θεμα:

chavel
1080P Club Member

Originally Posted by takisot
With the new drivers I hear a strange buzz when playing back HD through the Powerdvd via analog out. I went back to the previous version.
PS. No 2.1 yet...their customer support suck....

Going back to the old drivers also got rid of the buzz for me with HD-DVD playback with PDVD.

The new drivers most likely sound a lot worse than the older version for music as well. It's hard to tell without going back and forth but I wasn't very happy with the sound and now I am again.