Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Κούλη, σιγά μη ξημεροβραδιάζομαι να διαβάζω και άλλα φορα. Αν είναι έτσι να βγω στη σύνταξη από τώρα (είναι βέβαια αλήθεια ότι το επίπεδο του δικού μας είναι τραγικό, όταν πχ έχουμε μέλη σαν τον Havoc και τον Browser, αλλά τι να κάνουμε θα το υπομένουμε λόγω έλλειψης χρόνου :p)

Αφού τα έχεις διαβάσει, για πες μας από πού έρχεται αυτή η πληροφορία.

Γιατί αν είναι σαν τις άλλες ‛πληροφορίες’ που είχαν ακουστεί στο Αμερικάνικο και κατά από μέλη τα οποία είχαν επικοινωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με υπευθύνους της Auzen, για HDMI 1.3 στην Prelude να τις βράσω.

Εκτός αυτού τα ξες τα support των εταιριών: Ότι και να τους πεις, η απάντηση είναι: ‛Ναι, θα το φτιάξουμε στον επόμενο driver’ (χωρίς καν να ξέρουν καν τι τους ρωτάς).

Γι αυτό αμφιβάλλω μέχρι να δω κάτι επίσημο.

Για πες λοιπόν έχεις κάτι συγκεκριμένο;

Αξιοτιμοι Κυριοι Δικαστες, κυριες και κυριοι ενορκοι, αγαπητο κοινο...
Οφειλω να ομολογησω οτι οι πληροφοριες μου δεν ηρθαν απευθειας απο την Auzentech, αλλα απο ενδελεχη αναγνωση σχετικων θεματων του avsforum, οπως και απο την σχετικη "προοδο" που βλεπω σε drivers για vista..
Η αισθησις μου λοιπον, ειναι οτι αργα ή γρηγορα, θα ενσωματωθει αυτη η δυνατοτητα, οπως εγινε και με το bass management..
Aν οχι παλι, υπαρχει ο τροπος που ανεφερα παραπανω..
Σε καλυψα Ρουλη?

Last edited:
ΥΓ. Τραγικα να πεις τα μουτρα σου για το επιπεδο του φορουμ! :flipout:Aν δεν κανω λαθος, απο εδω δεν ξεστραβωθηκες και εσυ για τα HTPC, ετσι?

Αχ δικηγοράκο Κούλη……μακάρι στις αίθουσες να είσαι πιο πειστικός (καλά τα έλεγε ο καημένος ο Κεφαλας) και το κεφάλι των πελατών σου να μην παίζεται στην αίσθησή σου αλλά σε αποδείξεις. :p

Για το τραγικό επίπεδο ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής: Μιλούσα για τα 2 συγκεκριμένα μέλη τα οποία μισώ τα μάλα και τα οποία υποβιβάζουν το επίπεδο σε καθημερινή βάση :p

ΥΓ Η πλάκα είναι τώρα ότι κάποιοι θα μας πάρουν στα σοβαρά :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Αχ δικηγοράκο Κούλη……μακάρι στις αίθουσες να είσαι πιο πειστικός (καλά τα έλεγε ο καημένος ο Κεφαλας) και το κεφάλι των πελατών σου να μην παίζεται στην αίσθησή σου αλλά σε αποδείξεις. :p

Για το τραγικό επίπεδο ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής: Μιλούσα για τα 2 συγκεκριμένα μέλη τα οποία μισώ τα μάλα και τα οποία υποβιβάζουν το επίπεδο σε καθημερινή βάση :p

ΥΓ Η πλάκα είναι τώρα ότι κάποιοι θα μας πάρουν στα σοβαρά :p

Βρε Εμπορακο της πλακας, σε ποιον τα λες αυτα? Αντε μην σε πτωχευσω τωρα που εχω παρει το κολαει..:p:p
ΥΓ. Οτι θα το παρουν σοβαρα οι περισσοτεροι, ειναι το μονο σιγουρο...:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Βρε Εμπορακο της πλακας, σε ποιον τα λες αυτα? Αντε μην σε πτωχευσω τωρα που εχω παρει το κολαει..:p:p
ΥΓ. Οτι θα το παρουν σοβαρα οι περισσοτεροι, ειναι το μονο σιγουρο...:BXVZCBXZ6:

Ουπς. Τωρα τα ειδα τα χα'ι'ρια σου Συριουλη !!!:grinning-smiley-043

Mε καλυψε ο Τακης ...! :p

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Ουπς. Τωρα τα ειδα τα χα'ι'ρια σου Συριουλη !!!:grinning-smiley-043

Mε καλυψε ο Τακης ...! :p

:flipout::flipout::flipout:

ρε τι να κανει ο ανθρωπος :BDBDG54:δεν εχει δουλεια το εμποριο και εχει πεσει με τα μουτρα στο φορουμ μπας και ανοιξουνε οι οριζοντες του.:flipout::flipout:

Γι'αυτο τα χωνει στον Τακη που δεν του κανει ιδιαιτερα.....:slapface:

Με τα μούτρα όπως τα λες.

Όπως μάλιστα θα έχεις ήδη καταλάβει, εφαρμόζω νέα ειδική νέα μέθοδο προσέλκυσης πελατών (τρανά παραδείγματα εσύ και ο Χρήστος).

:p

Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Δεν το εχω βαλει, αλλα λενε οτι ειναι ενδιαφερον (εχει room correction με μικροφωνο κλπ). Αν δεν βιαζεσαι, καποια στιγμη θα ενσωματωθει και στον driver της XM.

XM σαν να λέμε Χ-Μeridian?

:flipout:
Με τα μούτρα όπως τα λες.

Όπως μάλιστα θα έχεις ήδη καταλάβει, εφαρμόζω νέα ειδική νέα μέθοδο προσέλκυσης πελατών (τρανά παραδείγματα εσύ και ο Χρήστος).

:p

:flipout::flipout: αν δεν κατεβασεις τις τιμες σου σε φιλολαικα επιπεδα σιγα μην μας κανεις πελατες :HTEHEH56:

Ενημερωτικα το hacshop εχει ακομα πραμα...οποτε η meridian ξανα προς την δοξα τραβα...

Eξαρταται απο την προσφορα του ανταγωνισμου

Νατος ο ''εμπρηστης''....τι θελεις να πεις..οτι το ανεφερα για να ''ξυπνησω' τον τιμολογιακο ανταγωνισμο ? Ε εισαι παλιοχαρακτηρας....:flipout::flipout:

Νατος ο ''εμπρηστης''....τι θελεις να πεις..οτι το ανεφερα για να ''ξυπνησω' τον τιμολογιακο ανταγωνισμο ? Ε εισαι παλιοχαρακτηρας....:flipout::flipout:

:flipout::flipout:

Παντα κανει καλο ο ανταγωνισμος αλλα και η ενημερωση ρε συ.

Πριν από 2 μήνες περίπου, σε αυτό το thread είχα αναφέρει κάποιο πρόβλημα με τη Meridian που είχα ... ότι μετά από ένα λεπτό μέχρι και μια ώρα, ανάλογα με την εφαρμογή Audio ή Video που χρησιμοποιούσα, τα windows πάγωναν. Είχα δοκιμάσει τα πάντα (format, bios update, chipset update, άλλους drivers, ρυθμίσεις στο bios, στα windows, και στις εφαρμογές). Το πρόβλημα δεν είχε λυθεί. Τελικά προχώρησα σε αναβάθμιση motherboard (Asus P5K), RAM και CPU και όλα μια χαρά. Η κάρτα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Το motherboard που είχα το πρόβλημα ήταν το Asus P4P800-E