Μανο αν καταλαβα καλα :
Θες να εχεις το PC ανοιχτο ! ανοιχτη TV ! και οταν ΔΕΝ βλεπεις ταινιες και απλα σερφαρεις η χαζευεις στο PC να ακους ψηφιακο 5.1 στην τηλεοραση σου για να μην καιει τζαμπα ο AVενυσχητης σου !!!!!!!
εγω καταλαβα απο τα παιδια πιο πριν ... οτι δεν υπαρχει τροπος να ακουσεις 5.1 ηχο σε TV αφου οχι μονο δεν εχουν 5.1 μεγαφωνα πανω τους αλλα δεν εχουν και την εισοδο η τον αποδικωποιητη για κατι τετοιο ....
αυτο καταλαβα εγω ......
Τί, έτσι απλά το δέχεσαι, χωρίς αμφισβήτηση, link κλπ κλπ;Άντε να το δούμε και αυτό. Ελπίζω να μην είναι ραδιοαρβύλα. Γιατί χωρίς HD ήχο δεν έχω λόγο να πάρω PS3, αφού ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες.
Άντε να το δούμε και αυτό. Ελπίζω να μην είναι ραδιοαρβύλα. Γιατί χωρίς HD ήχο δεν έχω λόγο να πάρω PS3, αφού ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες.
ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
YΓ: καμια φωτο καινουργια ποτε θα δουμε??
1. Δεν με ενδιαφέρει να παίζε HD η TV. Με ενδιαφέρει να μπορεί να δώσει HD στον ενισχυτή.
2. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα αναλογική και ψηφιακή. Για αυτό θέλω 1 σύνδεση μόνο.
3. Είπαμε ότι δεν είναι HD o ήχος που περνάει. Το μηχάνημα αποκωδικοποιεί το HD ήχο και το περνάει αναλογικά μέσω RCA στον ενισχυτή. Για αυτό και το manual έλεγε ότι περνάει HD ήχος μόνο μέσω HDMI. Αν ισχύει αυτό που λες, τότε δεν δέχεται ο ενισχυτής HD ήχο μέσω RCA.
4. AES/EBU
5. Δεν ξέρω τι δέχεται η TV και ο ενισχυτής. Αυτό ρωτάω. Δεν υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει???
6. Υπάρχει και 7.1 PCM
7. Το PCM υπάρχει έτσι και αλλιώς στα DVD και Blu Ray δισκάκια??? Γιατί στο link έτσι φαίνετε. Τότε το PS3 δεν μετατρέπει το HD σε PCM??? Απλώς παίζει PCM??? http://en.wikipedia.org/wiki/Blu_Ray#Blu-ray_Disc_.2F_HD_DVD_comparison
Αν είναι να περιμένω να τα πάρω, τότε σώθηκα.![]()
Καλά εδώ κανείς δεν έχει το απαραίτητο hardware για να δει???
Edit: Στην wikipedia είχα δει και αυτό. Τελικά το PS3 αποκωδικοποιεί το HD και το μεταφέρει ως 7.1 PCM ή όχι??? Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω???
Πέρα ότι έχετε άδικο να πιστεύετε τα πάντα και σας εξήγησα και γιατί, το να λέτε συνέχεια την ίδια βλακεία δεν είναι αστείο, αλλά χαζομάρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.