Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Ναι. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πληρώσει 1000+ ευρώ για να μάθω. Υπερβολικό είναι αυτό. :p
Το 2ρο δεν το έπιασα. :p

τι δεν επιασες φιλε μου?χαχα

απλα το ειπα!ειπα οτι, οτι σου λενε τα παιδια δεν το δεχεσαι!!σορρυ δεν ειχα λινκ γι'αυτο!!!χαχαχαχ

αστειεύομαι!!:ernaehrung004::flipout:

Last edited:
Μανο αν καταλαβα καλα :
Θες να εχεις το PC ανοιχτο ! ανοιχτη TV ! και οταν ΔΕΝ βλεπεις ταινιες και απλα σερφαρεις η χαζευεις στο PC να ακους ψηφιακο 5.1 στην τηλεοραση σου για να μην καιει τζαμπα ο AVενυσχητης σου !!!!!!!

εγω καταλαβα απο τα παιδια πιο πριν ... οτι δεν υπαρχει τροπος να ακουσεις 5.1 ηχο σε TV αφου οχι μονο δεν εχουν 5.1 μεγαφωνα πανω τους αλλα δεν εχουν και την εισοδο η τον αποδικωποιητη για κατι τετοιο ....

αυτο καταλαβα εγω ......

Γιατί να το δεχτώ??? Και το PS3 που λέγανε ότι δίνει HD 7.1 μέσω HDMI, τελικά δεν δίνει. Και μου φαινόταν πολύ λογικό αν σκεφτείς ότι έχει HDMI 1.3. Έλα που είναι λάθος.

Edit: Να και ένα άλλο παράδειγμα. Όπως είπε ο Ευάγγελος, κάποιοι μου είπαν ότι η TV δεν μπορεί να δεχτεί 5.1 σήμα. Έλα όμως που δέχεται.
Δεν με νοιάζει τι ήχο θα έχω όταν δεν έχω ανοιχτό τον ενισχυτή. Εγώ θέλω απλώς ο ενισχυτής να μπορεί να πάρει HD 7.1 μέσω της TV.

Last edited:
Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Μανο αν καταλαβα καλα :
Θες να εχεις το PC ανοιχτο ! ανοιχτη TV ! και οταν ΔΕΝ βλεπεις ταινιες και απλα σερφαρεις η χαζευεις στο PC να ακους ψηφιακο 5.1 στην τηλεοραση σου για να μην καιει τζαμπα ο AVενυσχητης σου !!!!!!!

εγω καταλαβα απο τα παιδια πιο πριν ... οτι δεν υπαρχει τροπος να ακουσεις 5.1 ηχο σε TV αφου οχι μονο δεν εχουν 5.1 μεγαφωνα πανω τους αλλα δεν εχουν και την εισοδο η τον αποδικωποιητη για κατι τετοιο ....

αυτο καταλαβα εγω ......

ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

YΓ: καμια φωτο καινουργια ποτε θα δουμε??

[Τρεμάμενη φωνή άνευ link]
Στο PS3 θα προστεθεί η δυνατότητα bitstream output σε επόμενο firmware.
[/Τρεμάμενη φωνή άνευ link]

Αχαχούχα, θες να με βάλεις πάλι στο παιχνίδι; :p

Σημαίνει ότι το σήμα θα βγαίνει σε κωδικοποιημένη μορφή DTS-HD, TRUE-HD etc χωρίς επεξεργασία / αποσυμπίεση από το PS3 και η δουλειά αυτή θα γίνεται από τον ενισχυτή (εφόσον αυτός έχει βέβαια θύρες HDMI 1.3).

Άντε να το δούμε και αυτό. Ελπίζω να μην είναι ραδιοαρβύλα. Γιατί χωρίς HD ήχο δεν έχω λόγο να πάρω PS3, αφού ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες.

Άντε να το δούμε και αυτό. Ελπίζω να μην είναι ραδιοαρβύλα. Γιατί χωρίς HD ήχο δεν έχω λόγο να πάρω PS3, αφού ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες.
Τί, έτσι απλά το δέχεσαι, χωρίς αμφισβήτηση, link κλπ κλπ;

Με απογοητεύεις, χάλασες!

:p

(πλάκα κάνουμε)

ραδιοαρβυλα δεν ειναι σιγουρα!!στο μελλον με αναβάθμιση firmware θα υποστηριζεται!

Last edited:
Πέρα ότι έχετε άδικο να πιστεύετε τα πάντα και σας εξήγησα και γιατί, το να λέτε συνέχεια την ίδια βλακεία δεν είναι αστείο, αλλά χαζομάρα.

Εμένα πάντως μου είπαν σε άλλο thread ότι έχω πλάκα. :p

chill φίλος (jesus tm) :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

YΓ: καμια φωτο καινουργια ποτε θα δουμε??

κατσε να ξεκουτσανω πρωτα .... επεσα απο τις σκαλες και εκανα 2η ενχειρηση ..... μουαχαχαχα........:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

φίλε Μάνο , για pc ρωτούσες , σε ps3 κατέληξες ... Ε , όχι , δεν ασχολούμαι άλλο με κάποιον που δεν δέχεται να βάλει ένα παραπάνω καλώδιο ... διότι για αυτό πρόκειται ...

Ρε παιδιά, τόση ώρα αφού είστε απασχολημένοι, δε μου δίνει κανείς τη Meridian του; :flipout: Αναλογικά θα τη συνδέσω. ;)

1. Δεν με ενδιαφέρει να παίζε HD η TV. Με ενδιαφέρει να μπορεί να δώσει HD στον ενισχυτή.

Για άλλη μια φορά, αν δεν έχει HDMI Out (1.3) και το σχετικό support, δεν μπορεί. Αν θέλεις, μας πιστεύεις. Εγώ δεν ξανα-ασχολούμαι με το θέμα.

2. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα αναλογική και ψηφιακή. Για αυτό θέλω 1 σύνδεση μόνο.

Αυτό μου ακούγεται λίγο παράξενο. Έχει κάποιο περιορισμό η κάρτα ήχου που έχεις;

3. Είπαμε ότι δεν είναι HD o ήχος που περνάει. Το μηχάνημα αποκωδικοποιεί το HD ήχο και το περνάει αναλογικά μέσω RCA στον ενισχυτή. Για αυτό και το manual έλεγε ότι περνάει HD ήχος μόνο μέσω HDMI. Αν ισχύει αυτό που λες, τότε δεν δέχεται ο ενισχυτής HD ήχο μέσω RCA.

Εμείς είπαμε ότι ο ήχος που περνάει είναι μια χαρά HD, εσύ δεν μας πιστεύεις.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι το HD στην τελική. HD Audio = High Definition Audio = ήχος γραμμένος σε υψηλότερη ανάλυσης από 44k/16bit, δηλαδή μέχρι και 192k/24bit. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι για να χαρακτηρίζεται κάτι HD Audio δεν είναι απαραίτητο να είναι σε ψηφιακή μορφή. HD Audio είναι και το αποτέλεσμα της μετατροπής ενός HD Audio Stream σε αναλογικό σήμα.

4. AES/EBU

Νόμιζα ότι μιλάγαμε για consumer συσκευές. Αν θέλεις να πάμε και σε Pro κανένα πρόβλημα, αλλά μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις τηλεόραση με AES/EBU είσοδο και έξοδο.

5. Δεν ξέρω τι δέχεται η TV και ο ενισχυτής. Αυτό ρωτάω. Δεν υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει???

Εσύ δεν είπες ότι δοκίμασες τηλεόραση με είσοδο 5.1 και έπαιζε; BTW, ποια τηλεόραση ήταν αυτή; Αυτή που σκοπεύεις να πάρεις; Έδωσες σήμα από PC ή DVD Player; Είσαι σίγουρος ότι το PC/DVD player έδινε σήμα 5.1 και όχι PCM?

6. Υπάρχει και 7.1 PCM

Ναι, στα HD DVDs / BluRays, όχι στα DVDs, και σίγουρα δεν περνάει από S/PDIF. (Μεταξύ μας, οι τίτλοι HD DVD / BluRay που τελικά έχουν ήχο 7.1 είναι 2-3, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..)

7. Το PCM υπάρχει έτσι και αλλιώς στα DVD και Blu Ray δισκάκια??? Γιατί στο link έτσι φαίνετε. Τότε το PS3 δεν μετατρέπει το HD σε PCM??? Απλώς παίζει PCM??? http://en.wikipedia.org/wiki/Blu_Ray#Blu-ray_Disc_.2F_HD_DVD_comparison

Το PCM είναι προαιρετικό στα HD DVD / BluRay, και τα DVD δεν υποστηρίζουν καθόλου πολυκάναλο PCM.

To PCM μπορεί να είναι HD. Ανάλογα το sampling rate / bit resolution.

Αν είναι να περιμένω να τα πάρω, τότε σώθηκα. :p
Καλά εδώ κανείς δεν έχει το απαραίτητο hardware για να δει???

Edit: Στην wikipedia είχα δει και αυτό. Τελικά το PS3 αποκωδικοποιεί το HD και το μεταφέρει ως 7.1 PCM ή όχι??? Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω???

To hardware που έχουμε στα PCs μας δεν υποστηρίζει ψηφιακό HD Audio output, όπως σου έχουμε πει περίπου 1000 φορές μέχρι τώρα. Γιαυτό παίζουμε αναλογικά.

Όσο για το PS3, δεν το ξέρω ως κονσόλα και δεν με απασχολεί.

Πέρα ότι έχετε άδικο να πιστεύετε τα πάντα και σας εξήγησα και γιατί, το να λέτε συνέχεια την ίδια βλακεία δεν είναι αστείο, αλλά χαζομάρα.

Αχ.. Never mind.. Κάνε ότι θέλεις..

Προφανώς είμαστε όλοι στραβοί & κουφοί.