Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    7
Μόλις την είδα σε 3D ,όχι στο IMAX, αλλά λόγω 3ης σειράς ήταν ΟΚ το μέγεθος. Ωραίο το story, straight forward , καλύτερη από το 2 , μαγεία το 3D. Τι βλακεία έκαναν που το σταμάτησαν. Ψηφίζω πολύ καλή.
Στην "ομιλία" των φαλαινών θα αναστεναξουν τα sub. Το ελπίζω δηλαδή γιατί με το Dolby Atmos δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες. Περιττό να πω ότι ήταν ψοφιος ο ήχος στην αίθουσα. Οι ταμπέλες τους μάραναν.

Μόλις την είδα σε 3D ,όχι στο IMAX, αλλά λόγω 3ης σειράς ήταν ΟΚ το μέγεθος. Ωραίο το story, straight forward , καλύτερη από το 2 , μαγεία το 3D. Τι βλακεία έκαναν που το σταμάτησαν. Ψηφίζω πολύ καλή.
Στην "ομιλία" των φαλαινών θα αναστεναξουν τα sub. Το ελπίζω δηλαδή γιατί με το Dolby Atmos δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες. Περιττό να πω ότι ήταν ψοφιος ο ήχος στην αίθουσα. Οι ταμπέλες τους μάραναν.

Σε ποιο κινηματογράφο το είδες;

Ακριβώς (μα ακριβώς, λέμε) το ίδιο με το προηγούμενο.

Δλδ το ίδιο χαζό και βαρετό πράγμα που αυτή τη φορά κούρασε πολύ.

Δεν παίζει να ξαναπάω σε avatar που να με πληρώνουν.

Πήγα μόνο και μόνο για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κινηματογραφική βόλτα και για να δω και 3d στην imax.

Θυμήθηκα πόσο ωραία είναι η τεράστια οθόνη, τα αξιοπρεπή μαύρα της imax αίθουσας (αλλά και το fail στο ταβάνι), το πόσο λίγα είναι τα 4Κ σε τόσες ίντσες (θολούρα σε όλες τις σκηνές εκτός των γρο πλαν) και πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα με το 3D και ότι πραγματικό / earth shaking χαμηλό δεν άκους σε αίθουσα.

Εντύπωση μου έκανε επίσης η εναλλαγή μεταξύ 24 και 48 καρέ. Ισως σε άλλη ταινία να είχε ενδιαφέρον αλλά στον συγκεκριμένο κιτς αχταρμά, μάλλον πήγε στράφι.

Το 3D στις εποχές 2Κ παλευόταν αλλά πλέον, έχοντας συνηθίσει στα 4Κ, είναι απαράδεκτη πτώση ποιότητας.

Θα ξαναπάω ίσως για την Οδύσσεια.

Last edited: