Η αίθουσα της Θεσσαλονίκης εχει προβολέα της Barco με ανάλυση 2048 x 1080 ( δηλ. 2Κ)

barco.jpg

Υποθετω πως και οι άλλες αίθουσες της Odeon εχουν τον ιδιο προβολέα…
Ισως η νεα εγκατάσταση στη μεγαλη αιθουσα του Village στη Θεσσαλονίκη να εχει προβολέα μεγαλύτερης ανάλυσης .

Θα πάω μάλλον αύριο στα Village Cosmos στην Θεσσαλονίκη για να δώ τον Γκίλλιαμ και θα τους ρωτήσω αν ξέρουν τί ανάλυση έχει o θρι-ντής τους για να πάω μεσα στο ΣουΚου να την δώ.

Tωρα εγω θα το ρωτησω και αν εχει κανεις εμπειρια απαντα. Υπαρχει διαφορα ποιοτητας στην ψηφιακη προβολη στο συστημα της μια αλυσιδας σε συγκριση με την αλλη ?

Το ειδα χτες σε 3D και εμεινα χαζος!!!! Δεν μπορω να περιγραψω με λογια αυτο το υπεροχο θεαμα των 2.5 ωρών. Κατκλύζεται ο εγκέφαλος σου απο πληροφοριες....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Στα Odeon Κοσμοπολις στο Μαρούσι. Η εικονα ηταν τελεια, μετα το πρωτο 10λεπτο και ειδικα οταν αρχισε να δειχνει τον κοσμο της Pandora νομιζες οτι εισαι μεσα....και περπατας. Πραγματικα εκπληκτική εμπειρια (εχω ξαναδει 3D ταινια) καμια σχεση με οτι ξερετε!

Ωραια :) Παρολο που ειναι 2.5 ωρες θες να εχει και αλλο και αλλο..... Απο τα πιο εντυπωσιακα για μενα ειναι το σημειο που περπατανε πανω στα δεντρα ειναι νύχτα και φωτίζεται το έδαφος σε καθε βημα..... Και το ωραίο σε ολα αυτα ειναι οτι "μπαινεις" μεσα στην ταινια και φαινεται τοσο αληθινο... Εννοειται οτι θα ξαναπαω να το δω!

Περιμενω τις εντυπώσεις σας !

Θα πάω απόψε να το δω 3D στο Village του Βόλου και θα σας γράψω μια κατάλληλου βαθυστόχαστου ιντελεκτουάλ εκγυροποιητικού ύφους κριτική μόλις επιστρέψω.

Τη συμβουλή σας θέλω, θα φοράω γυαλιά αστιγματισμού & πολύ λίγης μυωπίας (μοντέρνο-ιντελεκτουέλ στυλ εννοείται), τα γυαλιά 3D τα φοράμε από πάνω χωρίς πρόβλημα; Καμιά συμβουλή τεχνικής φύσεως; :operator:

Μου αρέσει πάντως που πριν προβληθεί η ταινία άρχισαν οι αμφισβητήσεις της καλλιτεχνικής της αξίας κ.λ.π
Πιθανόν όπως οι περισσότερες από τις ταινίες του δημιουργού της, να είναι "πατατούλα" που δεν της αξίζει να την προλογίσει ένας παράξενος κύριος με πολύ χοντρά γυαλιά και ντεμοντέ πουλόβερ. Χάνουμε όμως το νόημα, αυτό του ΘΕΑΜΑΤΟΣ όπως πολύ σωστά γράψανε κι άλλοι φίλοι. Και το τσίρκο έχει την καλλιτεχνική του αξία όπως και το αρχαίο δράμα. Σκοπός της ύπαρξης και των δυο όμως ήταν και είναι το ΘΕΑΜΑ. Το ίδιο ισχύει και για το σινεμά κάθε είδους, στον υπερθετικό βαθμό για το σινεμά αυτού του είδους.