Απάντηση: Re: Avatar

...
Προσωπικά κατέβηκα και 5-6 σκαλιά για να δω αν οι μπροστινές θέσεις εχουν καλύτερη θέαση... :BDGBGDB55:.
Ήθελα βλέπεις να συμβουλέψω και ένα φίλο που θα πήγαινε να τη δεί.
(και ακόμα δεν μας είπε τις εντυπώσεις του :operator:)

Ο Μr "Ψηφιακή Κόλαση" να μας πεί (επιτέλους) την άποψή του...

:grinning-smiley-043 :operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Κατανοητό έγινε και πρίν, απλά δεν συμφωνώ. Υπήρχαν στιγμές που νόμιζα οτι θα απλώσω το χέρι και θα πιάσω τους πρωταγωνιστές, τόσο δίπλα μου ήταν.

Έχεις το τηλέφωνο του Κάμερον?? Θέλω να τον πείσω να γυρίσει σε 3D την προσωπικότητα της υπογραφής σου, για να κάνω πραγματικότητα το παραπάνω bold όνειρό μου!!!!:D:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Έχεις το τηλέφωνο του Κάμερον?? Θέλω να τον πείσω να γυρίσει σε 3D την προσωπικότητα της υπογραφής σου, για να κάνω πραγματικότητα το παραπάνω bold όνειρό μου!!!!:D:D

Ήδη στην Καλογρέζα στήνονται οι κάμερες... -bye-

Απάντηση: Re: Avatar

''Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουννννν στη γήηηη...''????

:grinning-smiley-043-bye--bye-

Ο λαός ζητά post "κόλαση"...

Φίλε Larry Fine να σου υπενθυμίσω ότι αν δεν προοριζόταν για mainstream δεν θα γινόταν ταινία άλλα επίδειξη και σαφώς δεν θα υιοθετούσαν οι νέες τηλεοράσεις το 3D.

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Avatar

Ο λαός ζητά post "κόλαση"...

Φίλε Larry Fine να σου υπενθυμίσω ότι αν δεν προοριζόταν για mainstream δεν θα γινόταν ταινία άλλα επίδειξη και σαφώς δεν θα υιοθετούσαν οι νέες τηλεοράσεις το 3D.

-bye-

Ναι ολα αυτα για να εχουμε "συγκεκριμενες" ταινιες εντυπωσιασμου που θα βλεπουμε και στο σπιτι μας.

Ειναι δυνατον ολες οι ταινιες και ολα τα τηλεοπτικα προγραμματα να ειναι σε 3d στο μελλον και μαλιστα με την χρηση γυαλιων??

Δεν νομιζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Avatar

Ναι ολα αυτα για να εχουμε "συγκεκριμενες" ταινιες εντυπωσιασμου που θα βλεπουμε και στο σπιτι μας.

Ειναι δυνατον ολες οι ταινιες και ολα τα τηλεοπτικα προγραμματα να ειναι σε 3d στο μελλον και μαλιστα με την χρηση γυαλιων??

Δεν νομιζω.

Όσο παράξενο και αν σου ακούγεται... ναί!!!

Λάβε υπόψιν σου ότι
1) Στη Κορέα ήδη ξεκίνησαν να μοιράζουν τηλεοπτικές άδειες σε κανάλια για προβολή 3d.

2) Είναι στα σκαριά η τεχνολογία μετατροπής 2D σε 3D

3) Είναι στα σκαριά η τεχνολογία για θέαση 3d χωρίς γυαλιά.

Θα ζήσουμε για να το δούμε στην Ελλάδα? Who cares? Eίναι σίγουρο ότι όλα αυτά θα περάσουν και στα δορυφορικά...
Ποια θα είναι η ποιότητα προβολής και απεικόνησης?... Go figure!!!

Καζαμπλάνκα, Όσα πέρνει ο άνεμος, Πολίτης Καίιν σε 3d σπίτι μας. Αυτό είναι το μέλλον που φαντάστηκε ο Cameron και η υπόλοιπη παρέα και αυτό ελπίζω να ζήσουμε τα επόμενα 10 χρόνια (max!).

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο θέατρο σκιών φυσικά θα έχουν την επιλογή, όπως την έχουν και σήμερα όσοι προτιμούν να βλέπουν ταινίες στο βουβό ή στο ασπρόμαυρο (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην πανάκριβη Full HD τηλεόρασή τους).
Έ αύριο θα μηδενίζουν ένα άλλο κουμπάκι το 3d view...

Οι υπόλοιποι του κουκλοθέατρου πάντως θα περνούν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

-bye-

20965_1247171153661_1660899384_665642_7709701_n.jpg

:D:D:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Γελα το εσυ..... κοιτα τα αγγλακια ...

εδω ειναι ολα τα λεφτα!! 3Δ αθλητικα!!!!θα νομιζεις οτι καθεσαι στην κερκιδα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

Emoticons δεν βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις πλακα η οχι.Θελω να πιστευω πως με τοσο πομπωδη λογια μαλλον πλακα κανεις.

Ευτυχώς τουλάχιστον ένας φίλος το 'πιασε το υπονοούμενο... :)

Με την ταινία Avatar «τα έβαλε» το Βατικανό

Επίθεση κατά της ταινίας Avatar εξαπέλυσαν τόσο η εφημερίδα του Βατικανού, όσο και ο ραδιοφωνικός σταθμός του, κατηγορώντας την για «λατρεία της φύσης» και για μετατροπή «της οικολογίας στη θρησκεία της χιλιετίας».

Η εφημερίδα L' Osservatore Romano δήλωσε ότι στην ταινία «επικρατεί μια πνευματικότητα που σχετίζεται με την λατρεία της φύσης».

Η εφημερίδα κατηγόρησε επίσης τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον για την «απόλυτη προσέγγισή του».

Αν και ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ' έχει αποκτήσει το παρατσούκλι του «πράσινου Πάπα», επειδή στηρίζει έναν οικολογικό τρόπο ζωής, ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι δήλωσε ότι η αντίθεση της Αγίας Έδρας για την ταινία Αβαταρ αντικατοπτρίζει τις απόψεις του ποντίφικα, κυρίως «τους κινδύνους της μετατροπής της φύσης σε θεότητα».

Γελοιότητες..

Διαφωνώ ώς προς το ότι δεν υπήρχε θέμα. Απλά το σενάριο ήταν φτωχό όπως όλα τα εμπορικού σκοπού δημιουργήματα...

Το έργο για μένα ήταν καθαρά spiritual έως θεολογικό...

Δεν μου αρέσει να κάνω quote τον εαυτό μου, αλλά δεν δικαιώνεσαι και κάθε μέρα τόσο πολύ...

Όντως γελοιότητες από το Βατικανό. Ίσως αν ήταν πιο gay η ταινία να ήταν πιο αρεστή, τουλάχιστον από πολλούς παπάδες του δόγματος...

-bye-

edit. Ξέχασα τις πηγές... http://www.newsweek.com/id/56555

Last edited:
Ήθελα να σχολιάσω σχετικά με τα spiritual, θεολογικά κ.λ.π πριν αναφέρει ο αγαπητός Δημητρακούδης την άποψη του Βατικανού, δεν το έκανα φοβούμενος ότι παρασυρόμαστε off topic, ας το γράψω τώρα. Μπορεί να το χαρακτηρίζουμε γελοιότητες, αλλά ίσως και να μην είναι έτσι. Αυτή δεν είναι άποψη απλά των θρησκευόμενων, πολλοί επιστήμονες βιολογίας και άλλων σχετικών επιστημών οι οποίοι μάλλον βρίσκονται στο αντίθετο άκρο από τους θρησκευόμενους, αναγνωρίζουν το παραπάνω ως πρόβλημα. Ότι δηλαδή, στη δυτική-αμερικανική κοινωνία όπου λείπει ένα ξεκάθαρο κυρίαρχο θρησκευτικό ρεύμα (αντίθετα από π.χ. την Ευρώπη όπου υπάρχει παράδοση αιώνων με τις διάφορες "εκδόσεις" Χριστιανισμού), οι άνθρωποι διοχετεύουν την ανάγκη τους για πνευματικότητα συγχέοντας-παρερμηνεύοντας διάφορους όρους της επιστήμης σε ότι αφορά την Φύση, την οποία τελικά αντιμετωπίζουν ως "θεότητα" όπου "τα πάντα εν σοφία είναι ποιημένα" και η οποία τείνει προς το "καλό" για όλα τα είδη, ενώ "τιμωρεί" το "ασεβές" ανθρώπινο είδος για τις επεμβάσεις του. Ιδιότητες του παραδοσιακού ανθρωπόμορφου Θεού των μονοθεϊστικών θρησκειών μέχρι τώρα.
Για παράδειγμα, είναι διαφορετική η έννοια της συμβιωτικής σχέσης στη βιολογία, όπου μπορεί να σημαίνει πως το ένα είδος ζει παρασιτικά σε βάρος του άλλου ενώ διεξάγεται συνεχώς μάχη για την επιβίωση μεταξύ τους με διάφορα βιολογικά "όπλα" του ενός απέναντι στο άλλο, και διαφορετική πνευματική ερμηνεία δίνεται τα τελευταία χρονιά, όπου πιστεύουμε πως υπάρχει μια εξ' ορισμού αρμονία στη συμβίωση μεταξύ των ειδών. Αυτό για πολλούς επιστήμονες δεν είναι επιστημονική άποψη (οι παρατηρήσεις τους καταγράφουν μάλλον το αντίθετο) αλλά αποτελεί δόγμα, αποτέλεσμα παρερμηνείας επιστημονικών όρων υπό το πρίσμα θεολογικής θεώρησης της Φύσης.

Είναι ξεκάθαρο ποια άποψη υιοθετεί η ταινία και να είστε σίγουροι ότι αντιδράσεις δεν υπάρχουν μόνο από το Βατικανό. Απλά αυτοί βγήκαν πρώτοι να καταφερθούν εναντίων του αντίπαλου δόγματος, που με το δέλεαρ της νέας τεχνολογίας φαίνεται να κόβει πελατεία από την παραδοσιακή θρησκεία...

Θα συμφωνούσαν οι Δ.Δημητρακούδης και andre74 να μεταφερθούν τα post 556 και 558 σε ένα νέο νήμα στην επί παντός?

Νομίζω ότι είναι άκρως ενδιαφέροντα όλα αυτά και δεν θήγουν κάποια θρησκεία ώστε να είναι κατά των κανονισμών του forum.

Έτσι θα είχαν την ευκαιρία πολλά μέλη να εκφράσουν άποψη για το θέμα τις επόμενες ημέρες. Τι λέτε, συμφωνείτε?

Re: Απάντηση: Avatar

Απλά αυτοί βγήκαν πρώτοι να καταφερθούν εναντίων του αντίπαλου δόγματος, που με το δέλεαρ της νέας τεχνολογίας φαίνεται να κόβει πελατεία από την παραδοσιακή θρησκεία...

(το κοκκίνισμα από εμένα)

Να διευκρινίσω ότι ακριβώς σε αυτό πήγαινε το σχόλιό μου (γελοιότητες..).

Re: Απάντηση: Avatar

Θα συμφωνούσαν οι Δ.Δημητρακούδης και andre74 να μεταφερθούν τα post 556 και 558 σε ένα νέο νήμα στην επί παντός?

Νομίζω ότι είναι άκρως ενδιαφέροντα όλα αυτά και δεν θήγουν κάποια θρησκεία ώστε να είναι κατά των κανονισμών του forum.

Έτσι θα είχαν την ευκαιρία πολλά μέλη να εκφράσουν άποψη για το θέμα τις επόμενες ημέρες. Τι λέτε, συμφωνείτε?

Κανένα πρόβλημα.