Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    225
Re: AVATAR

πολυ ομορφη ταινια, την ειδα σε 3d και εκπληκτικη στο σπιτι!!!! ομορφες εικονες, φοβερος ηχος, μια πανδαισια χρωματων κ εφε που σ αφηνει εκπληκτο!!! Περιμενω εναγωνιως το 3d!!

Απο το λιγο που ειδα ολες οι εκδοσεις εχουν ακριβως το ιδιο video stream

Απάντηση: Re: AVATAR

Απλα απολαυστική...

Το BD που μολις ειδαμε ηταν σκετη απολαυση.

Ανετα ο No.1 δισκος αναφορας.

Πολύ χαλαρά το καλύτερο BD που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, τουλάχιστον από τεχνική άποψη.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά!

:ernaehrung004:

Μολις τελείωσα με το download και την έβαλα λίγο να παίξει..
Εκπληκτικοοοοοοο...:eek:

Απάντηση: AVATAR

Χτές το βράδυ την είδα για τρίτη φορά (οι δύο πρώτες 3D στο cinema).

2D σκηνές με κορυφαία τρισδιάστατη αίσθηση, ισάξια με κάποιες από το Κing Kong του Peter Jackson... αλλά και κάποιες, πιο εύκολες βέβαια, από το Home.
Συνολικά η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε HD... Kρύσταλο...
Η θολούρα στά αντικείμενα που βρίσκονταν σε δεύτερο πλάνο παρέμεινε και στην 2d έκδοση. Προφανώς αυτή η τεχνική σε συνδιασμό με πολύ κοντινά στο φακό αντικείμενα, σχεδόν σε κάθε σκηνή, να είναι ένα από τα μυστικά της 3d κινηματογράφησης

Μικρή απογοήτευση από τα extras - ανύπαρκτα...

Την αδίκησα στις 42 ίντσες! Αν όλα πάνε καλά την 3d έκδοση θα την δώ σε 50"+...

Breath Taking! - Mind Blowing!
Δεν μετανοiώνεις τα 30E του ΒD oύτε δευτερόλεπτο.

ΥΓ Φαντάσου σε DVD πως θα παίζει... wow!!!

το ειδα για πρωτη φορα σε original blueray
τι να πει κανεις
-------απιστευτο !!
-----μοναδικο!
-----------καταπληκτικο !!!

αλλα μονο σε οτι αφορα το τεχνικο κομματι

αλλα ο κινηματογραφος δεν ειναι μονο εφε
ειναι σεναριο περιεχομενο χαρακτηρες και αλλα
τεχνολογικο επιτευγμα ναι
εξ αλλου η τεχνολογια εξελισεται
το avatar δεν φερνει τιποτα καινουργιο στον κινηματογραφο
η περιπετεια η ερωτικη ιστορια οι κακοι οι καλοι
και τα οικολογικα και αντιπολεμικα μυνηματα ,συνηθισμενα κλισε που τα εχουμε δει

συμφωνω απολυτα με το post 21 .

η τελευταια αλλαγη που εγινε στον κινηματογραφο ειναι απο την Κινα Κορεα
που χρησιμοποιησαν ενα νεο ειδος
κινηματογραφικης γραφης

Last edited:

το ειδα για πρωτη φορα σε original blueray
τι να πει κανεις
-------απιστευτο !!
-----μοναδικο!
-----------καταπληκτικο !!!

αλλα μονο σε οτι αφορα το τεχνικο κομματι

Μέχρι να διαβάσω όλο το ποστ σου, νόμιζα ότι αρρώστησες!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: AVATAR

Προδότη!!!!!!!:7SFGSFG::7SFGSFG::D

Εντάξει...ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ!Ok...ξέρω...αυτο:7SFGSFG:ίζομαι.
Γιάννη εγώ πάντως ένιωσα όπως τότε που έβαλα για πρώτη φορά HD στον προβολέα μου...ήταν μοναδική εμπειρία..αλλα μην :devil-smiley-029:,εννοείτε ότι θα γίνει και δέυτερη,τρίτη,τέταρτη....προβολή.Αξίζει να δείς αυτό που είδα πίστεψε με.

Για εμένα overall η καλύτερη ταινία που έχω δεί και μάλιστα....μακράαααααννν.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εγω δεν ειχα την τυχη να την δω στον κινηματογραφο σε 3d δηστυχως.
ομως πειρα το bluray και την ειδα
απλα ξετρελαθηκα φυσικα ψηφισα εξαιρετικη γιατι ετσι μου φανηκε
αυτος ο πλανητης ειναι απιστευτος τοσα χρωμματα τοση φαντασια απλα απεριγραπτος.
αυτο το εργο γυριστικε για bluray τι να λεμε τωρα :SFGSFGSF:

Την είδα κι εγώ την Παρασκευή το βράδυ, αφού έσκασα το 30άρι για το μπλου.
Η εντύπωσή μου δεν άλλαξε. Πρόκεται για ένα καρτούν με αφύσικη κίνηση. Όμως η εικόνα στο δυσδιάστατο μπλου είναι απλά ξυράφι με εξαιρετικό βάθος. Από την άποψη αυτή αξίζει να το δει κανείς. Από άποψη σεναρίου, χαρακτήρων, ερμηνειών, άστο καλύτερα...

Την είδα κι εγώ την Παρασκευή το βράδυ, αφού έσκασα το 30άρι για το μπλου.
Η εντύπωσή μου δεν άλλαξε. Πρόκεται για ένα καρτούν με αφύσικη κίνηση. Όμως η εικόνα στο δυσδιάστατο μπλου είναι απλά ξυράφι με εξαιρετικό βάθος. Από την άποψη αυτή αξίζει να το δει κανείς. Από άποψη σεναρίου, χαρακτήρων, ερμηνειών, άστο καλύτερα...

Τι λες ρε φιλαράκι???:afraid:
Αστο καλύτερα το σενάριο??Ερμηνείες, την στιγμή που είναι γραφικά απο υπολογιστη?μάλλον είσαι εκτος θέματος...
Αφύσικη κίνηση την στιγμή που βλέπουμε την καλύτερη κίνηση που έχουμε δει ποτέ σε ταινίες φτιαγμένες απο γραφικά?διακρίνεις μέχρι και την διαστολή του ματιού.Τι είναι αυτά που λές?:bang:

Να πας πίσω το blu-ray και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω!απαράδεχτο!

Last edited by a moderator:

Μηπως να τον αφησεις καλυτερα τον ανθρωπο να εχει την αποψη του;

Προσωπικα δεν διαφωνω με το ''Από άποψη σεναρίου, χαρακτήρων, ερμηνειών, άστο καλύτερα...'' αλλα αυτο δεν εμποδισε να την καταευχαριστηθω. Αυτο κατι λεει για το τεχνικο και εικαστικο του θεματος...

Με το Avatar κατάλαβα ότι για τα animation και τα εφέ τις βλέπουμε τις ταινίες...:7SFGSFG:

Αν είχε τραβηχτεί σε Chroma Key αίθουσα με κανονικούς ηθοποιούς όπως ας πούμε οι σκηνές δράσεις του Harry Potter,δεν είχε πολλά-πολλά ηχητικά και όχι μόνο effects,έβγαινε σε σκέτο Dolby Digital 5.1 ΚΑΙ αποκλειστικά σε 2D,και γενικώς ΧΩΡΙΣ την τεχνολογία του Avatar αλλά με ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο σενάριο και νόημα γενικώς,θα είχαμε απόψεις τύπου:

"Πφφφ καραμαπέξ ρε φίλε,τζάμπα τα λεφτά στην IMAX,low budget βλακεία,τα μισά ηχεία στην αίθουσα δεν λειτουργούσαν,και από εφέ τίποτα!"

.....Οι παραπάνω απόψεις... Χωρίς βέβαια να πρόσεξε κανείς καν το σενάριο....:Banane0:

dsc00073rz.jpg

dsc00072fu.jpg

dsc00071g.jpg

dsc00070l.jpg

dsc00069w.jpg

Γιάννη ελπίζω να καταλαβεις ποιον player χρησιμοποιώ..:flipout::flipout:
dsc00067il.jpg

dsc00066flm.jpg

Ελάτε...πείτε μου...δεν παίζει τέτοια εικόνα...
(w5000 - 126')

Μηπως να τον αφησεις καλυτερα τον ανθρωπο να εχει την αποψη του;

Προσωπικα δεν διαφωνω με το ''Από άποψη σεναρίου, χαρακτήρων, ερμηνειών, άστο καλύτερα...'' αλλα αυτο δεν εμποδισε να την καταευχαριστηθω. Αυτο κατι λεει για το τεχνικο και εικαστικο του θεματος...

Ελεύθερα!
Δηλαδη..μια απορία..όταν λες οτι οι χαρακτήρες της ταινίας ήταν ..αστο καλύτερα...τι εννοείς ακριβώς?Πως θα έπρεπε να ήταν για να σου αρέσουν δηλαδή?να μοιάζουν με χαρακτηρες που έχεις δεί και σε άλλες ταινίες?

Ελα ...πές μας...δεν πάς τους εξωγήινους..ε?:D