Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    225
Απάντηση: Re: AVATAR

:offtopic: Το έχει δοκιμάσει κανείς σε media player? Θέλω να παίξω το αρχειο .mt2s σε ένα egreat m31-b. Φαντάζομαι δε θα έχω καποιο πρόβλημα, έ; :offtopic:

Σε egreat m34 που είναι παρομοιο δεν επαιζε κι επαιξε μονο με το εξης τροπο:http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1186281&postcount=1224 sorry για το :offtopic:

Last edited:

:offtopic:
:offtopic: Το έχει δοκιμάσει κανείς σε media player? Θέλω να παίξω το αρχειο .mt2s σε ένα egreat m31-b. Φαντάζομαι δε θα έχω καποιο πρόβλημα, έ; :offtopic:

Σε egreat m34 που είναι παρομοιο δεν επαιζε κι επαιξε μονο με το εξης τροπο:http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1186281&postcount=1224 sorry για το :offtopic:

σε Μ31Β, παρά ότι το "παλεύει" να το ξεκινήσει, τελικά δεν δείχνει τίποτα ποτέ... δοκιμή μέσω δικτύου.
σε wdtvL, παίζει κανονικά, αρκεί να μην πατήσω τίποτα (ούτε το options για να αλλάξω κανά υπότιτλο), γιατί τότε κολλάει, χάνει τον ήχο, και η εικόνα μετά παίζει με σπασίματα...

τέλος :offtopic:

Είναι άνετα μέσα στις 5 πιο διασκεδαστικές - απολαυστικές ταινίες που έχω δει. Όποιος ψάχνει εδώ για βαθύτερα νοήματα (και μάλιστα παραβλέποντας τα υπάρχοντα που αναφέρονται πιο πάνω), λάθος ταινία βλέπει...
Εικόνα απίστευτη, που βγάζει μάτια. Και ότι πιο κοντά σε 3D, με συμβατικό εξοπλισμό και χωρίς γυαλιά. Η αίσθηση του βάθους υπήρχε και στην σπιτική προβολή... :SFGSFGSF:

Re: AVATAR

Σιγουρα κορυφαια εικονα τουλαχιστον σε ΟΛΕΣ τις CGI σκηνες.Η ταινια πηρε ποντο για μενα μετα τη θεαση σε Bluray.H τελικη μου εντυπωση ειναι οτι η αισθηση ηταν καλυτερη σε 2d προβολη στο σπιτι.

Απάντηση: AVATAR

.

6,7 εκατομμύρια DVD και Blu-ray disks στις 4 πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του στην Αμερική
κατάφερε να πουλήσει το «Avatar». Η τρισδιάστατη ταινία επιστημονικής φαντασίας μετά το
box office των ταινιών μεταφέρει την κυριαρχία της και σε αυτό του home video.

Η Twentieth Century Fox ανακοίνωσε ότι πούλησε 2,7 εκατομμύρια Blu-ray και 4 εκατομμύρια DVD με τα έσοδα
να ανέρχονται στα 130 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, σύμφωνα με τα λόγια των ανθρώπων της δεν θα πρέπει
να θεωρείται απίθανο και το ενδεχόμενο κυκλοφορίας της ταινίας σε 3D DVD στο σύντομο μέλλον.

Εισπρακτική επιτυχία δίχως τέλος λοιπόν, για το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον.Τί και αν δεν πήρε τα μεγάλα όσκαρ
στην πρόσφατη απονομή της Ακαδημίας, το κινηματογραφικό έπος συνεχίζει να είναι μηχανή παραγωγής χρημάτων.
Οι προβλέψεις για τις εισπράξεις τις ταινίας μιλούν ακόμη και για 4 δισ δολάρια.

Cinemag

Σε Tvix 6500 ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα παίζοντας ολόκληρη δομή Bluray (όχι ISO) μέσω εξωτερικού σκληρού (WD passport) και μέσω εσωτερικού (WD 1T Green). Μέσω δικτύου με NAS έκανε διακοπές στον ήχο και σπασίματα στην εικόνα.

Επειδή μια ταινία έχει πολλές παραμέτρους, εγώ θα αναφερθώ σε αυτές που "πιάνω" με την πρώτη βλέποντας μια ταινία και το πόσο είναι για εμένα σημαντικά και έτσι θα την κρίνω:

Σενάριο 30% ----- Avatar 7/10 = 2,1
Σίγουρα δεν είναι το σούπερ πρωτότυπο σενάριο, είναι όμως ομαλό, διαχρονικό, με θετικά μηνύματα (για να θυμόμαστε τι έκαναν οι Άγγλοι στους ιθαγενείς ινδιάνους για να είναι αυτοί οι σημερινοί Αμερικάνοι, και τι κάνουν / κάνουμε στη φύση…)

Ερμηνεία 20% ----- Avatar 7/10 = 1,4
Μέτρια ερμηνεία από τους περισσότερους, αλλά υπήρχαν και λαμπρές εξαιρέσεις που ανεβάζουν τον μέσο όρο (πχ. η Zoe Saldana - ναι έπαιξε, δεν ήταν απλά ψηφιακή!)

Τεχνολογία οπτική 30% ----- 10/10 =3,0
Τι να πει κανείς. Τρομερή κίνηση (όχι μόνο για ψηφιακή αλλά γενικώς) γιατί οι κινήσεις τους ήταν ούτως η άλλως υπερφυσικές (εξωγήινοι γαρ) που δεν μπορείς να τις συγκρίνεις άμεσα με ανθρώπινες. Ρεαλισμός στο φουλ, λεπτομέρειες απίστευτες που κάνουν την διαφορά.

Τεχνολογία ακουστική, 10% ----- 10/10 = 1,0
Επίσης κορυφαίος ήχος, και στα εφέ και στην μουσική υπόκρουση. Πολύ ατμοσφαιρικά κομμάτια που ταιριάζουν απόλυτα με τον κόσμο του Avatar...

Φωτογραφία 10% ----- 11/10 = 1,0
Μου αφήνει μέτρια συναισθήματα μια ταινία, όσο καλή και να είναι, αν το περιβάλλον της είναι άσχημο ή μη ταιριαστό στο ύφος της! Εδώ είναι νομίζω που το Avatar ξεφεύγει τελείως! Ο κόσμος του μου θύμισε Riven/Myst (για όσους γνωρίζουν τα μυθικά adventure games), με την χλωρίδα να αποτελείται από εκπληκτικά χρώματα, που φωτίζονται σε κάθε άγγιγμα, με περίεργα είδη φυτών, και τους ιθαγενείς ταιριάζουν τέλεια στον χώρο. Τρομερή αίσθηση, απλά χάνεσαι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο… (Αυτό είναι ΤΕΧΝΗ!)

Σύνολο λοιπόν 8,5/10 για εμένα (και μόνο εμένα!), άρα μια πολύ καλή ταινία, που δεν την βαρέθηκα, δεν με κούρασε, δεν ένοιωσα να χάνω τον χρόνο μου, αντίθετα πέρασα ένα ευχάριστο 2,5ωρο και δεν έκλαψα με τίποτα τα 12€ για το 3D και θα την δω άνετα και σε 2D…

ΥΓ1. Ναι δεν είναι το κορυφαίο σενάριο…
ΥΓ2. Σίγουρα είναι αναφορά για τις επόμενες ταινίες και ένας σταθμός στην τεχνική άλλά και τέχνη του κινηματογράφου…
ΥΓ3. Για όσους την βλέπουν cartoon, θα τους πρότεινα να γίνουν για λίγο παιδιά και να την απολαύσουν! (μεγαλώσαμε όλοι απότομα δυστυχώς...)

:smile:

ΥΓ3. Για όσους την βλέπουν cartoon, θα τους πρότεινα να γίνουν για λίγο παιδιά και να την απολαύσουν! (μεγαλώσαμε όλοι απότομα δυστυχώς...)

:smile:

κακός!! :ernaehrung004:

Λέω να δώ για τρίτη συνεχόμενη μέρα το AVATAR....δεν ξέρω ...αλλα αυτή η ταινία με γεμίζει με μια αισιοδοξία....κάτι που μου λείπει τους τελευταίους μήνες...

Λέω να δώ για τρίτη συνεχόμενη μέρα το AVATAR....δεν ξέρω ...αλλα αυτή η ταινία με γεμίζει με μια αισιοδοξία....κάτι που μου λείπει τους τελευταίους μήνες...

Είναι επειδή στο τέλος κερδίζουν οι καλοί......αν δεις την ταινία SPREADS (ταινία τρόμου, ψυχολογικό θρίλερ), θ' αλλάξεις γνώμη....:rolleyes::rolleyes:

Λιώστο δεν παθαίνει τίποτα... :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: AVATAR

Είναι επειδή στο τέλος κερδίζουν οι καλοί......αν δεις την ταινία SPREADS (ταινία τρόμου, ψυχολογικό θρίλερ), θ' αλλάξεις γνώμη....:rolleyes::rolleyes:

δεν αντέχω άλλη ψυχολογική πίεση Γιάννη...μου φτάνουν προς το παρόν τα δανειοΔΕΗεφοριαΟΤΕενοικιαΔΝΤεπιταγέςΧΡΕΗλογαριασμοί :worshippy:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:twoguns::twoguns:

Γιαυτό σου λέω...μετανάστευση στη Πανδώρα η λύση...

Re: Απάντηση: Re: AVATAR

Λιώστο δεν παθαίνει τίποτα... :2thumb22sup:

Για καλό και για κακό πάντως το έκανα και ένα backup σε δεύτερο σκληρό...ποτέ δεν ξέρεις..

Ψήφισα κακή. Χωρίς το εφέ του 3D που είχε στον κινηματογράφο, στο σπίτι είναι απίστευτη πατάτα. Αφελές σε σημείο αηδίας, σαν τα παιδικά που δείχνει το Σάββατο το Σταρ. Κατάλαβα γιατί το μαύρισε η Ακαδημία.

Απάντηση: AVATAR

Την άποψή μου όταν είχα δει την 3D έκδοση στη Vmax-Mall την είχα γράψει και παλαιότερα εδώ.

Ψηφίζω Μέτρια....

Υ.Γ.: Η γνωστή FL έκδοση ολοκληρώθηκε πριν λίγο και θα την δω και στον προβολέα στο σπίτι (ελπίζω το ΣΚ)....αν αλλάξω γνώμη θα το γράψω.

Ψήφισα κακή. Χωρίς το εφέ του 3D που είχε στον κινηματογράφο, στο σπίτι είναι απίστευτη πατάτα. Αφελές σε σημείο αηδίας, σαν τα παιδικά που δείχνει το Σάββατο το Σταρ. Κατάλαβα γιατί το μαύρισε η Ακαδημία.

A, να μπραβο. Ιπταμενοι δρακοι και αριστουργημα δεν γινεται.

δεν την ειδα στον κινηματογραφο αλλα στο σπιτι απο καποια στιγμη και μετα πολυ cartoon...προσωπικα πιστευω πολλη φασαρια για το τιποτα.υπαρχουν πολλες ταινιες κλασεις ανωτερες και χωρις πολλα εφε και τοση διαφημιση

Ειδα ενα ριπαρισμενο δειγμα απο μπλε δισκακι που κατεβασα ....

Κρεμασε το σαγονι μου λεμε.....

Δισκακι που αξιζει να το αγορασεις.

Δισκακι που αξιζει να το αγορασεις.

Χάθηκε να το έβγαζαν και σε Steelbook έκδοση ρε γαμότο!! :frown: :mad:

Τέλος πάντων από ότι διάβασα και από άλλους το BR είναι πολύ καλό (εικόνα-ήχος).
Οπότε πάω αύριο να κάνω παραγγελία (σε video club φίλου 28 ευρώ) :Banane0:

Το έβαλα λίγο νωρίτερα να το δω και στο δικό μου σύστημα.. μου έφυγε (και πάλι) η μαγκιά.. Δεν μπορούσα να σταματήσω να το βλέπω.. :p

Τελικά το σταμάτησα γιατί πέρασε η ώρα και το sub απειλούσε πραγματικά τους γείτονες.. :p