AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Χιλια μπραβο στους φιλους μας!!!!Το περιπτερο και η ατμοσφαιρα του AVCLUB
ηταν οτι καλυτερο στην εκθεση και μονο για την παρεουλα αξιζει να πατε-αφου ουτως η αλλως ολα τα μελη πια εχουν προσκλησεις-φτιαγμενο με γουστο και στυλακι.

Τωρα ως προς την εκθεση,επειδη τυγχανει να ηξερα τι περιπου συμβαινει δεν περιμενα τιποτα διαφορετικο.Νομιζω οτι πρεπει να γινει επαναπροσδιορισμος του τι στοχους εχει αυτη η εκθεση γιατι εμφανως ετσι δεν προχωραει.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο βασικος λογος ειναι ελλειψη σχεδιασμου τα προηγουμενα χρονια με αποτελεσμα ειχε γινει η εκθεση απλα εκθεση τηλεορασεων.Και πριν μερικα χρονια κατι ελεγε κι αυτο διοτι ο καταναλωτης δεν μπορουσε να βρει ολες τις μαρκες μαζεμενες με τα ακριβα μοντελα και τις εβλεπε στην εκθεση,,αλλα τωρα με τα μεγαλα καταστηματα μπορει να δει περιπου τα παντα.
Οπως αναφερθηκε μεγαλα "κονσιουμεραδικα" ονοματα δεν ενδιαφερονται προφανως,κι απτην αλλη ειδα παροντες μαγαζια οπως ο Ορφεας και το Exclusive audio που εφτιαχναν παραδοσιακα την Χαι-εντ,αλλα σ'αυτο το χωρο δεν μπορει να λειτουργησει ως συστηματα ηχου γι'αυτο και πανε στα δωματιακια ξενοδοχειων.

Αποψη μου ειναι οτι το παλιο κονσεπτ προ πολλων ετων στο Χιλτον, με τα μικρα περιπτερα λιγων τετραγωνικων στο ισογειο,οπου τα ονοματα εδειχναν μονο λιγα καινουργια πραγματα και απο κει κει περα ανεβαινες πανω για τα χαι-εντ εχει πιο νοημα στην ελληνικη πραγματικοτητα.Δυο εκθεσεις ,και περιπτερα τεραστια που προφανως κοστιζουν,δεν βλεπω να εχουν μελλον.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα σχόλια σας είναι θετικά για το περίπτερο μας . Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την υπόλοιπη έκθεση σύμφωνα με τα λεγόμενα σας . Βέβαια αν η έκθεση ήταν στη Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι για μας τους στερημένους θα φάνταζε πολύ πλούσια .
Ρε Ιωάννου πάλι ξεχώρισες σας τη μιγά μες το γάλα .

Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα σχόλια σας είναι θετικά για το περίπτερο μας . Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την υπόλοιπη έκθεση σύμφωνα με τα λεγόμενα σας . Βέβαια αν η έκθεση ήταν στη Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι για μας τους στερημένους θα φάνταζε πολύ πλούσια .
Ρε Ιωάννου πάλι ξεχώρισες σας τη μιγά μες το γάλα .

Είδες ?

Το ´χω παιδί μου, το ´χω..!-bye-

Χθές βρέθηκα και εγω εκεί γιά τις ανάγκες του <περιπτέρου μας>....
Τα παιδιά έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος πέρασε απο το avclub....φαντάζομαι σήμερα και αύριο θα γίνειε της μουρλής!!!
Χάρηκα ιδιαίτερα γιά την γνωρημία μου με μέλη που πρώτη φορά είδα και επίσης ενθουσιάστηκα απο την διάθεση γιά προσφορά βοήθειας σχεδόν απο όλλους.
Γνωστοί και άγνωστοι ήταν όλοι εκεί και τα καφεδάκια με χυμούς και ξιροκάρπια δεν έλιψαν ούτε στιγμή.
Απο πλευράς έκθεσης...μία απο τα ίδια σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.
Μου άρεσε πολύ το εκθεσιακό μουσείο του ΟΤΕ....κατά τα άλλα...ουδέν σχόλειο!!!
Είδα επιτέλους και τον 60άρη της sony ,όπως επίσης και τον 200άρη epson....και βεβαίως άκουσα και την σειρά TX της Klipch....
Ο 60άρης...αρκετά καλός χωρίς να τρελλαθουν κι όλλας τα μάτια μου απο αυτό που είδαν...
Τα Klipch ρυθμισμένα μάλλον αλλού γιά αλλού...απογοητεύτηκα αν και περίμενα να ακούσω πως και πως.....
Ο 200άρης στα μάτια μου καλύτερος απο τον 60άρη με εξαίρεση την κίνηση...
Περισσότερο απο όλα τελικα μου άρσε η Pioneer του Τάκη!!!
Σας αφήνω τώρα γιατί σε λίγο πρέπει να είμαι και πάλι εκεί.
Από όλα αυτά που σας είπα περισσότερο μου άρεσε η Pioneer του Τάκη!!!

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους περισσότερους που δεν θεώρησαν την έκθεση αυτή κάτι το ιδιαίτερο.

Όσον αφορά το χώρο των τηλεοράσεων, προβολέων κλπ, όταν λείπουν οι μισές γνωστές εταιρίες του χώρου αυτόματα η έκθεση υποβαθμίζεται και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που υπάρχει σε μια έκθεση δηλαδή η δυνατότητα των επισκεπτών να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις πάει περίπατο. :bang:

Όσον αφορά τον ήχο (ενισχυτές, ηχεία κλπ) τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ελάχιστα συστήματα μπορούσε να ακούσει κανείς, σε ακατάλληλο χώρο τις περισσότερες φορές. Τα περισσότερα μηχανήματα ήταν στημένα λες και ήταν μουσειακά εκθέματα, με μοναδική διαφορά ότι μπορούσες να τα αγγίζεις. Αυτό τώρα πόσο σε βοηθάει να κατανοήσεις τις χάρες του κάθε μηχανήματος μόνο οι διοργανωτές της έκθεσης το ξέρουν. :drummer:

Τελευταίο άφησα τις εντυπώσεις μου για το περίπτερο του forum που πραγματικά κατά την διάρκεια της δικιάς μου επίσκεψης ήταν γεμάτο κόσμο, ήταν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και φυσικά κυριαρχούσε η εικόνα της pioneer που είναι ότι καλύτερο έχω δει σε εικόνα τηλεόρασης. :award:

Τελειώνω με την ευχή στην επόμενη έκθεση (την επόμενη εβδομάδα νομίζω?) τα πράγματα να είναι καλύτερα και στο θέμα της εικόνα αλλά και του ήχου. Αν και νομίζω ότι από την έκθεση αυτή έγινε φανερό ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι καταλληλότεροι χώροι για εκθέσεις εικόνας και ήχου από τυος μεγάλους εκθεσιακούς χώρους.

Πραγματικά όλα άψογα σε ότι αφορά το περίπτερό μας στην έκθεση.

Όλα τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο για ένα πολύ φιλόξενο χώρο.

Ήμουν σήμερα για μερικές ώρες στο περίπτερο και χάρηκα που είδα και το κυριότερο.... γνώρισα αρκετούς φίλους που "αλληλογραφόμαστε". Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, δεν θέλω να παραλείψω κάποιον !!! αυτοί που τα είπαμε ξέρουν.

Όσο αφορά την έκθεση δεν έχω τίποτα να σας πω, ξέχασα να τη γυρίσω !!!!:BDGBGDB55::flipout::flipout:

Σε λίγο θα σας έχω και φώτο........

Re: Απάντηση: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους περισσότερους που δεν θεώρησαν την έκθεση αυτή κάτι το ιδιαίτερο.

Όσον αφορά το χώρο των τηλεοράσεων, προβολέων κλπ, όταν λείπουν οι μισές γνωστές εταιρίες του χώρου αυτόματα η έκθεση υποβαθμίζεται και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που υπάρχει σε μια έκθεση δηλαδή η δυνατότητα των επισκεπτών να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις πάει περίπατο. :bang:

Όσον αφορά τον ήχο (ενισχυτές, ηχεία κλπ) τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ελάχιστα συστήματα μπορούσε να ακούσει κανείς, σε ακατάλληλο χώρο τις περισσότερες φορές. Τα περισσότερα μηχανήματα ήταν στημένα λες και ήταν μουσειακά εκθέματα, με μοναδική διαφορά ότι μπορούσες να τα αγγίζεις. Αυτό τώρα πόσο σε βοηθάει να κατανοήσεις τις χάρες του κάθε μηχανήματος μόνο οι διοργανωτές της έκθεσης το ξέρουν. :drummer:

Τελευταίο άφησα τις εντυπώσεις μου για το περίπτερο του forum που πραγματικά κατά την διάρκεια της δικιάς μου επίσκεψης ήταν γεμάτο κόσμο, ήταν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και φυσικά κυριαρχούσε η εικόνα της pioneer που είναι ότι καλύτερο έχω δει σε εικόνα τηλεόρασης. :award:

Τελειώνω με την ευχή στην επόμενη έκθεση (την επόμενη εβδομάδα νομίζω?) τα πράγματα να είναι καλύτερα και στο θέμα της εικόνα αλλά και του ήχου. Αν και νομίζω ότι από την έκθεση αυτή έγινε φανερό ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι καταλληλότεροι χώροι για εκθέσεις εικόνας και ήχου από τυος μεγάλους εκθεσιακούς χώρους.

+1

Επισης ενα ευχαριστω για την προσκληση!

...oντως το περιπτερο με τον περισσοτερο κοσμο ηταν του club:grinning-smiley-043

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:Ενα μεγαλο μπραβο στους φιλους που ετοιμασαν τον χωρο του AV CLUB.
Ηταν το μονο που αξιζε απο την εκθεση,με μονη εξαιρεση την EPSON που με το να φερει τον 2000 και να φτιαξει και εναν χωρο για να τον βλεπουμε σε δραση και οχι στατικο, εδειξε οτι υπολογιζει τον κοσμο .

Κάθε πέρσυ και καλύτερα δεν λένε μάλλον πρέπει να συμφωνήσω κι εγώ με τους προλλαλήσαντες, υπήρχε μια ένδεια σε όλο το στήσιμο, με εξαίρση ίσως ο περίπτερο της Sharp, της Samsung άντε και της LG( oχι πάντως για τα μοντέλλα που κρέμονταν, αλλά περισσότερο για τα κινούμενα με τις ψηλοτάκουν γόβες ).
Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι η σφραγίδα που αφήνει το περίπτερό μας και το πόσο ικανοποιημένος έμεινα από την συνολική προσπάθεια αντικατοπτρίζεται στις 2 εμφανίσεις μου που πιστέψτε εάν δεν ήταν τα πιτσιρίκια θα ήμουν όλη μέρα όλες τις μέρες.
Ελπιζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα για πολλά χρόνια.
Μίλαγα με τον υπεύθυνο Brand consumer της Sharp, και μας γνωρίζει πάρα πολύ καλά, αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά.
Oι ευχαριστίες σε αυτούς που μόχθησαν για αυτό το αποτέλεσμα είναι από τα βάθη της καρδιάς μου.
Ραντεβού όλοι στην Hi-End.

Βρε παίδες ντροπή...
Καμμιά φωτο με ψηλοτάκουνα της LG δεν είδα πουθενά.Αυτές αξίζουν...
Πες το ψέματα! :drummer:

Η αλήθεια να λέγεται! Και εκτός από τα ψηλοτάκουνα της LG άξιζαν και τα δύο μπουμπουκάκια με τα άσπρα που έπαιζαν Wii και παράσερναν και τον κόσμο να παίξει μαζί τους! :operator:

Κατα τα άλλα έμεινα και εγώ πολύ ευχαριστημένος με το περίπτερο του Av-club, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ από όλη την υπόλοιπη έκθεση λόγω της απουσίας πολλών γνωστών εταιριών στο χώρο προβολέα-τηλεόρασης.... (ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ονόματα όπως Sony, Pionner, Toshiba,JVC, και άλλες.....)

Πάντως μαζί με τον ξαδέρφο μου τον Διονύση τα περάσαμε αρκετά καλά και ευχαριστηθήκαμε και εμείς που μένουμε επαρχία, που γνωρίσαμε μέλη του Club από κοντά, όπως τον Τάκη Σωτηρόπουλο, τον Νάσο Μανιάτη, και άλλους, αλλά δυστυχώς ΟΧΙ και τον Μανώλη Καστρουνή που θέλαμε να τον δούμε από κοντά και να μας πει και τη γνώμη του για τις F8 της Samsung που μάλλον θα αγοράσουμε...

ΑΝΤΕ και σε ανώτερα!:grandpa:

Και εγώ μια από τα ίδια θα έγραφα , αλλά με πρόλαβε ο ξαδέρφος μου!-bye-
Όντως έτσι είχαν τα πράγματα, και μας άρεσε το όλο κλίμα γενικά, αλλά ΔΕΝ ευχαριστηθήκαμε την απουσία ΠΟΛΛΩΝ γνωστών εταιριών του χώρου που θα μας βοηθούσαν να κάνουμε μια πιο αντικειμενική σύγκριση....

Επίσης, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε ΚΑΝΕΝΑ περίπτερο ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να δούμε LCD σε αναλογικά κανάλια και να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους, μιας και ΟΛΕΣ έπαιζαν ΜΟΝΙΜΑ από πηγές HD, (κάτι που όλες οι μάρκες ακόμα και οι LG το κάνουν τέλεια)!

Πάντως όπως είπε και ο ξαδέρφος μου μάλλον κλίνουμε προς τις F8 της Samsung σε 40 ή 46 ίντσες (μιας και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις SONY X3500 από κοντά)! :grandpa:

Καλή συνέχεια στην έκθεση και σε όσα μέλη του club κοπιάζουν καθημερινά για το περίπτερο του club μας!
Επιστρέφω Κέρκυρα και θα τα λέμε από το φόρουμ.. :ernaehrung004:

Επιτέλους πήγα κι εγώ χθες το απόγευμα.
Αφού ανακάλυψα ότι ήταν μια ψιλοβαρετή έκθεση, σχεδόν αποκλειστικά για τηλεοράσεις, κατέληξα ότι το περίπτερό μας ήταν από τα πιο αξιόλογα και γεμάτα. Κυριολεκτικά "στέκι".
Μίλησα με πολύ κόσμο, παλιά και νέα μέλη, αλλά και με ανθρώπους που μόλις χθες μας γνώρισαν και ενδιαφέρθηκαν πολύ για το club.
Σήμερα ελπίζω να δω ακόμη περισσότερους.

Τα λέμε εκεί!
-bye-

Ντροπη, δεν ηταν εκθεση αυτη.Το μονο που αξιζε ηταν ο ΟΤΕ και το avclub.

ΥΓ. ευχαριστω για την προσκληση.

Φτωχουλα η εκθεση, αραιοκατοικημενα τα περιπτερα.....

Πολλα συγχαρητηρια στα παιδια του AVClub για το περιπτερο!!!!

Εξαιρετικη η KURO στο περιπτερο......

Καλησπέρα κι απο μένα...

Εντυπώσεις

1. Απο την έκθεση, μάλλον προς το φτωχό της την έκοψα και εγώ και η γυναίκα μου... ΔΥΣΤΥΧΩΣ :frown:

2. Απο τα μέλη του AVClub, πολλές ευχαριστίες στο Larry για τις προσκλήσεις, και "πίσσα και πούπουλα" στο περίπτερο για τη φωτιά που μου άναψε !! (η γυναίκα μου ξετρελλάθηκε με την Kuro και με βλέπω να τα χώνω χοντρά).

Σοβαρά τώρα, ευχαριστώ στον Τάκη (Σωτηρόπουλο) για τη φιλική προσέγγιση, συγχαρητήρια στον Καστρουνή για τη ρύθμιση της Kuro και τέλος ελπίζω να βρεθούμε να τα πούμε και πάλι μιας και αναγκαστήκαμε να φύγουμε πιο γρήγορα απο όσο προβλέπαμε λόγω αδιαθεσίας της γυναίκας μου (3,5 μηνών έγγυος...)

Φίλιππος

ΥΓ. Δε φτάνει που θέλει Kuro, έριξε και ιδέα για πανί που θα την καλύπτει (λέει) για να παίζει προβολέας για ταινίες !!!!!! Ούτε με 10 χιλιάρικα δεν καθαρίζω :dead:

Καταρχήν να πω που χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια από τα παιδιά από κοντά και ελπίζω να τα ξαναπούμε εκτενέστερα στο μέλλον με περισσότερη ηρεμία.
Επίσης θα συμφωνήσω με αρκετούς από τους προηγούμενους σε ότι αφορά στην έκθεση:
Αρκετά φτωχή, αρκετές (αδικαιολόγητες για μένα) απουσίες παρ' όλα αυτά φιλότιμες προσπάθειες από τους συμμετέχοντες (με ηρωϊκότερη της Samsung και LG, για ευνόητους λόγους....).
Το δικό μας περίπτερο είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία και τη μεγαλύτερη προσέλευση, έστω και από αυτούς που έπαιρναν ένα (ή και περισσότερα καμμιά φορά) από τα γλυκίσματα-παγίδα που είχαν τοποθετηθεί εντέχνως δίπλα από τα φυλλάδιά μας...
Πολύ καλή δουλειά από τα παιδία.
Μπράβο!

Υ.Γ.
Μου το κατσιάσατε το Touch... (αστειεύομαι σαφώς!)