Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα σχόλια σας είναι θετικά για το περίπτερο μας . Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την υπόλοιπη έκθεση σύμφωνα με τα λεγόμενα σας . Βέβαια αν η έκθεση ήταν στη Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι για μας τους στερημένους θα φάνταζε πολύ πλούσια .
Ρε Ιωάννου πάλι ξεχώρισες σας τη μιγά μες το γάλα .
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους περισσότερους που δεν θεώρησαν την έκθεση αυτή κάτι το ιδιαίτερο.
Όσον αφορά το χώρο των τηλεοράσεων, προβολέων κλπ, όταν λείπουν οι μισές γνωστές εταιρίες του χώρου αυτόματα η έκθεση υποβαθμίζεται και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που υπάρχει σε μια έκθεση δηλαδή η δυνατότητα των επισκεπτών να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις πάει περίπατο. :bang:
Όσον αφορά τον ήχο (ενισχυτές, ηχεία κλπ) τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ελάχιστα συστήματα μπορούσε να ακούσει κανείς, σε ακατάλληλο χώρο τις περισσότερες φορές. Τα περισσότερα μηχανήματα ήταν στημένα λες και ήταν μουσειακά εκθέματα, με μοναδική διαφορά ότι μπορούσες να τα αγγίζεις. Αυτό τώρα πόσο σε βοηθάει να κατανοήσεις τις χάρες του κάθε μηχανήματος μόνο οι διοργανωτές της έκθεσης το ξέρουν. :drummer:
Τελευταίο άφησα τις εντυπώσεις μου για το περίπτερο του forum που πραγματικά κατά την διάρκεια της δικιάς μου επίσκεψης ήταν γεμάτο κόσμο, ήταν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και φυσικά κυριαρχούσε η εικόνα της pioneer που είναι ότι καλύτερο έχω δει σε εικόνα τηλεόρασης. :award:
Τελειώνω με την ευχή στην επόμενη έκθεση (την επόμενη εβδομάδα νομίζω?) τα πράγματα να είναι καλύτερα και στο θέμα της εικόνα αλλά και του ήχου. Αν και νομίζω ότι από την έκθεση αυτή έγινε φανερό ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι καταλληλότεροι χώροι για εκθέσεις εικόνας και ήχου από τυος μεγάλους εκθεσιακούς χώρους.
Πες το ψέματα! :drummer:Βρε παίδες ντροπή...
Καμμιά φωτο με ψηλοτάκουνα της LG δεν είδα πουθενά.Αυτές αξίζουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.