AVclub Record reviews ...

Δημήτρη πιστεύω πως όσο δεν υπάρχει οικονομική εκμετάλευση δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά το ξαναείπα ότι αν χρειαστεί θα κάνει κάποιος τον κόπο να φτιάξει κάτι απο μας για μας.

Re: Απάντηση: AVclub Record reviews ...

Περιέργως πώς ,συμφωνώ και εγώ με το "τέταρτο" του Διονύση..:idea::music-smiley-005:

Ο Κιθαριστής θα ήταν καλός εάν φυσικά υπήρχε μέσα στο κάδρο.!:flipout::firstprize:

Το σημειώνω, Δημήτριε...:icon15:

Τάσο πολύ καλό , μια μικρή ένσταση μόνο,θα ήθελα τα γράμματα της λέξης AvClub πιο ευανάγνωστα, είναι λίγο ζαλιστικά αν τα κοιτάς πολύ ώρα...
(προσωπική γνώμη πάντα :smile: )

Αν έπαιρνες τα 4 κομμάτια της εικόνας κι έβαζες δυο στο εξώφυλλο (εσωτερικά κι εξωτερικά) και δυο στο οπισθόφυλλο;

Φαντάζομαι κατάλαβες τι εννοώ, να μπει από ένα κομμάτι της εικόνας σε κάθε πλευρά...

Είναι καλύτερα έτσι ;;; Θα ήθελα να έχουμε το λογότυπο ακριβώς όπως είναι στο φόρουμ. Αλλα δεν ξέρω αν μπορούμε. Περιμένω να μου το στείλει κάποιος γιατί δε μπορώ να το κάνω σωστά prntscrn.

Attachments

• Front cover 4 copy.jpg
    Front cover 4 copy.jpg
    100.3 KB · Views: 21
Re: Απάντηση: AVclub Record reviews ...

Είναι καλύτερα έτσι ;;; Θα ήθελα να έχουμε το λογότυπο ακριβώς όπως είναι στο φόρουμ. Αλλα δεν ξέρω αν μπορούμε. Περιμένω να μου το στείλει κάποιος γιατί δε μπορώ να το κάνω σωστά prntscrn.

Αυτό εννοείς Τάσο;

Με τις δύο φωτό φαίνεται πιο φτωχό αλλά η ιδέα με το δίσκο πίσω από τη λέξη AvClub πολύ καλή.

Attachments

• picture.jpg
    picture.jpg
    15.4 KB · Views: 10
Κάπως έτσι εννοείς;
Μόνο που χρωματικά το φόντο δεν ταιριάζει με το λογότυπο.

Attachments

• cover demo.jpg
    cover demo.jpg
    110.6 KB · Views: 14
  • cover demo 2.jpg
    cover demo 2.jpg
    116.1 KB · Views: 15
Ναι αυτό εννούσα !!! Ωραία ! Οπότε θα το αλλάξουμε πάλι κυρίως σε αποχρώσεις , θα κινηθούμε σε αυτές του φόρουμ.

Στέργιο οι εικόνες όπως διαπίστωσα απο την πρώτη δοκιμή , αν καλύψουν όλη τη σελίδα μετά θα πρέπει οι τίτλοι να μπούν σε πλαίσιο.

Καλύτερα να υπάρχει ένα χρωματικό υπόβαθρο, και να πέσουν απο πάνω οι εικόνες όπως και οι τίτλοι.

Ο δίσκος ήταν καλή ιδέα και ενδεχομένως να πάρει περισσότερο χώρο θυσιάζοντας τις εικόνες γιατί το μάυρο του θα κάνει πολύ καλή αντίθεση με το λογότυπο.

Αναμείνατε.

Πράγματι είναι πολύ καλύτερο!
Δοκίμασες με λίγο ανοιχτότερο μπλε στο φόντο , ίσως είναι κουραστικά σκούρο τώρα.
Πολύ καλό όμως κατά τ'άλλα.

Τάσο, το προηγούμενο είναι σαφώς καλύτερο έστω και σκούρο.
Αυτό δεν....
Δοκίμασε ένα τόνο πιο ανοιχτό το προηγούμενο.
Μην αλλάζεις χρώμα.