AVCLUB REFERENCE TEST ROOM!

Απάντηση: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Μπράβο κι από εμένα. Όλα δείχνουν την μεγάλη δύναμη, το πάθος και την όρεξη για μέγάλα πράγματα του avclub (διαχειριστικής ομάδας και των μελών του)!!!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο συνδιαχειριστής μου προχώρησε στην παραχώρηση του ιδιωτικού του χώρου θέασης στην διάθεση του club, και επίσης χαίρομαι αφάνταστα γιά την τόσο υγειή και γεμάτη εμπιστοσύνη που έχει δημιουργηθεί σε σχετικά μικρό διάστημα ανάμεσα στο club και το Πλαίσιο.
Η υπομονή που σας ζητούσαμε να κάνετε εδω και καιρό, ήδη έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς σε όλα τα επίπεδα.
Ετσι πρέπει παιδιά να βαδίζουν οι σωστές και οι αμοιβαίες σχέσεις συνεργασίας.Το ΑvClub μαζί με το Πλαίσιο, έκαναν ήδη την αρχή......ας υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτη την πρωτοποριακή γιά τα Ελληνικά δεδομένα(και όχι μόνο )κίνηση.

Re: AVCLUB REFERENCE DEMO ROOM!

Πάντως πριν κανά δυό χρόνια εγώ το είχα δηλώσει...

HTPC στον χώρο του Τάσου, μόνο για το κοινό καλό θα μπει...:grinning-smiley-043

Μπράβο σε ένα από τα καλύτερα παιδιά του Club, και όχι μόνο, για αυτή την κίνηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΠΛΑΙΣΙΟ που στηρίζει και επικροτεί αυτή την προσπάθεια....

Και εις ανώτερα λοιπόν!

Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή...
Μπράβο στους συντελεστές και τους συντονιστές αυτού του χώρου... Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να έχει το φόρουμ μας έναν τόσο όμορφο και άρτια εξοπλισμένο HT...

bravissimo
bravo
molto bravo:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF

Μία φορά είχα την τύχη να βρεθώ στο panic room του Τάσου.
Μου έχει μείνει αυτό που λέγανε τότε όλοι για το πόσο μαύρο βλέπαμε στην οθόνη.
Η εικόνα ήταν απλά κορυφαία (αν και δε μπορώ να κρίνω με τρελή αξιοπιστία).
Για τον ήχο όμως, έχω να πω πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και δεν νομίζω πως πρέπει να υπάρχει παρόμοιος χώρος στην Αθήνα που να ανεβάζει τόσα πολλά και ποιοτικά db , χωρίς να ενοχλεί.
Θυμάμαι κάτι σκηνές από ένα υποβρύχιο και κάτι βόμβες βυθού να σκάνε.
Δέκα ντολμάδες αυγολέμονο και τρία κομμάτια πίτσα, χωνεύτηκαν σε 1 λεπτό.

Τώρα αυτά τα μηχανήματα τα μπανιστηρτζήδικα ΗΤPC δεν ξέρει.
Πάντως πολλά μπράβο στο πλαίσιο για την προσφορά του.
Το ότι παραμένουμε ανιδιοτελείς επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Αμάν... μπήκε ο διάβολος μέσα του!

Ευχαριστούμε πολύ το Πλαίσιο! Αλλά και η διάθεση προσφοράς του Τάσου δεν πρέπει να υποτιμάται μόνο και μόνο επειδή την έχει επιδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Χίλια ευχαριστώ και σε αυτόν!

Αμάν... μπήκε ο διάβολος μέσα του!

Ευχαριστούμε πολύ το Πλαίσιο! Αλλά και η διάθεση προσφοράς του Τάσου δεν πρέπει να υποτιμάται μόνο και μόνο επειδή την έχει επιδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Χίλια ευχαριστώ και σε αυτόν!

Λευτέρη καθόλου δεν υποτιμάται, απλά θεωρείται δεδομένη.
Ο Τάσος έχει δώσει την ψυχή του γι' αυτό το forum, στο δωμάτιο θα κόλωνε;

Μπράβο παιδιά !!!!

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σας ανακάλυψα στο internet και έγινα και εγώ μέλος της παρέας σας/μας.

Και πάλι μπράβο !!!!

Συγχαρητήρια για την απίστευτη αυτή εξέλιξη, σε όσους μόχθησαν για την επίτευξή της!

Έχω ακούσει πολλά για το μεγαθήριο σύστημα του Τάσου, τώρα μένει να ακούσω και το ίδιο.

Χίλια μπράβο στο φόρουμ που ανεβαίνει διαρκώς!
Πάντα τέτοια να 'χουμε!!!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Τασο για την παραχωρηση του χωρου του και την υποχωρηση να βαλει htpc σε αυτον:bigcry:.
Αξιολογη και η προσφορα του Πλαισιου που δειχνει αφενως το οτι ειναι "μεσα στα πραγματα" και αφετερου οτι αυτος ο δικτυακος τοπος χαιρει εκτιμησης.