Avengers: Infinity War

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Εντυπωσιακη η μαχη...

Τhat said,θα ηθελα κατι διαφορετικο ομως.Γιατι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παππας.
Ειναι οξυμωρο να μαζευνται θεοι,υπερηρωες,υπερθεοι και ολα να καταληγουν στο τελος σε one on one κλωτσομπουνιδια...
Μια,δυο,τρεις νισαφι...Κατι καινουριο...

Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Το ξεπαστρεμα του μισου συμπαντος με το χτυπημα δυο δαχτυλων ειναι καινουργιο για την κινηματογραφικη Marvel.

Στο χαρτι και στα κομικ ειχαμε ξαναδει τον Beyonder απειρως πιο δυνατο και αρα ο Θανος εμοιαζε με κακεκτυπο , ομως στο κινηματογραφικο timeline δεν εχουμε ξαναδει τετοια επιδειξη δυναμης και αντιμετωπισης.

Πιστευω δε οτι στο Avengers 4 αυτο θα παει ακομα παραπερα μιας και το να αντιμετωπισουν τον Θανος με brutal force ειναι απλα ανεφικτο.

Re: Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Σπυρακο η σειρα ειναι Avengers 2,Civil War,Dr Strange και Ragnarok.To τελευταιο κυριως γιατι εκει που τελειωνει ξεκιναει το Infinity Wars.
Τα αλλα ειναι sos....Sorry baby... Θα περασει ευχαριστα η ωρα παντως...αν εχεις.
Θα πάνε οι γιοί μου το Σάββατο να το δουν και έλεγα να πάω μαζί τους... Αυτοί είναι μεγάλοι φανς του MCU αλλά δεν πρόκειται να μου πουν τίποτα, άσε που θα μου λεν να μην μιλάω...

Καταλαβαίνω ότι και οι δύο πλευρές έχετε δίκαιο...

Μάλλον, το σωστότερο όμως θα είναι να δω τις προηγούμενες...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Τhat said,θα ηθελα κατι διαφορετικο ομως.Γιατι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παππας.
Ειναι οξυμωρο να μαζευνται θεοι,υπερηρωες,υπερθεοι και ολα να καταληγουν στο τελος σε one on one κλωτσομπουνιδια...
Πάντως και στο strange είχαμε κάτι πιο ενδιαφέρον στο τέλος από κλωτσομπουνιδι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Πάντως και στο strange είχαμε κάτι πιο ενδιαφέρον στο τέλος από κλωτσομπουνιδι

Ναι,απο τις καλυτερες στιγμες της ταινιας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Θα πάνε οι γιοί μου το Σάββατο να το δουν και έλεγα να πάω μαζί τους... Αυτοί είναι μεγάλοι φανς του MCU αλλά δεν πρόκειται να μου πουν τίποτα, άσε που θα μου λεν να μην μιλάω...

Καταλαβαίνω ότι και οι δύο πλευρές έχετε δίκαιο...

Μάλλον, το σωστότερο όμως θα είναι να δω τις προηγούμενες...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω ειναι διλημμα φιλε...πηγαινε και ας μην εχεις δει τιποτα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Πιστευω δε οτι στο Avengers 4 αυτο θα παει ακομα παραπερα μιας και το να αντιμετωπισουν τον Θανος με brutal force ειναι απλα ανεφικτο.

Και γω αυτο-θελω να-πιστευω.Γι'αυτο και το ταμειο για το τι σοι θα ειναι τελικα το Infinity Wars θα γινει του χρονου πιστευω.

Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Σπυρακο η σειρα ειναι Avengers 2,Civil War,Dr Strange και Ragnarok.To τελευταιο κυριως γιατι εκει που τελειωνει ξεκιναει το Infinity Wars.
Τα αλλα ειναι sos....Sorry baby... Θα περασει ευχαριστα η ωρα παντως...αν εχεις.

Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου και θυμάμαι μόνο το Ragnarok που το χω πιο πρόσφατο,αρχίζω από απόψε φεστιβάλ Marvel με την σειρά που την προτείνεις.

Μην πάω αδιάβαστος !!!

Re: Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου και θυμάμαι μόνο το Ragnarok που το χω πιο πρόσφατο,αρχίζω από απόψε φεστιβάλ Marvel με την σειρά που την προτείνεις.

Μην πάω αδιάβαστος !!!

Το Dr.Strange πρωτα!!! και μετα το Ragnarok και στο καπακι βραδυνη προβολη Infinity War.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Και γω αυτο-θελω να-πιστευω.Γι'αυτο και το ταμειο για το τι σοι θα ειναι τελικα το Infinity Wars θα γινει του χρονου πιστευω.

Ετσι. Τωρα ειμαστε στο διαλλειμα και τρωμε doritos και λεμε τι εγινε στο πρωτο μεγαλο μερος της μιας ταινιας.

Στα ενδιαμεσα θα γνωρισουμε Captain Marvel και μετα παμε για δευτερο μερος που θα γινει της ........... το καγκελο.

υγ

Εχουν αρχισει/ τελειωσει τα γυρισματα δεν εχω παρακολουθησει....

Re: Avengers: Infinity War (2018)

η ταινία είναι ο θρίαμβος των sequel...

καταλαβαίνεις τι γίνεται και την ευχαριστιέσαι μόνο αν έχεις δει τα προηγούμενα και ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις - τα prequels είναι που της δίνουν την πραγματική δύναμη

Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Ακριβως ...
Και ημουν εντελως σιγουρος οτι θα επεφτε βαρυ το πιλαφακι.
Τελικα δεν ηταν γιατι δινοταν ΚΑΙ αυτονομος χρονος στον καθενα (η εστω ανα ζευγαρι).

Re: Avengers: Infinity War (2018)

Εχουν ακολουθησει το παραδειγμα του A Force Awakens.....στα τρειλερ μονταραν μαιμου περιπτωσεις λογικα και αφηνουν να καταλαβεις πραγματα που δεν γινονται.

Νομιζω οτι σε ενα τοσο πυκνα βομβαρδιζομενο κοινο απο social media και καταχωρησεις καλα κανουν τελικα.....

Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Εχουν ακολουθησει το παραδειγμα του A Force Awakens.....στα τρειλερ μονταραν μαιμου περιπτωσεις λογικα και αφηνουν να καταλαβεις πραγματα που δεν γινονται.

Θες να πεις .... στο Rogue One ! :smash:
Που δεν ειδαμε ουτε τις μισες σκηνες απο το trailer :laugh: