Avengers: Infinity War

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

H ποιοτητα των snacks απο τοτε που η Odeon ανελαβε τα Ster επεσε Δ-Ρ-Α-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Α.
Παιρνω φυστικακι απο τον Ενεβεης (επι της Παρασκευοπουλου, κατω απο το Ραδιο Σιτυ)
και μετα ξεκινω για οπουδηποτε.

Οι δικαιολογιες περι 5 ημερων που ανοιξε η ταινια ειναι τουλαχιστον γελοιες.
Αν εχει κανεις το στοιχειωδη σεβασμο στους συμφορουμιτες του αντιλαμβανεται ευκολα οτι δεν βλεπει ολο το φορουμ τις ταινιες τις πρωτες 5 μερες που βγαινουν. Ολοι οι υπολοιποι που εγραφαν στο νημα τον ειχαν αυτο το σεβασμο. Εκτος και αν υπαρχει οριο μεσα στο οποιο πρεπει να βλεπουμε τις ταινιες...
Οσο για την τακτικη, δεν μπαινω στο νημα μεχρι να δω την ταινια (για να μη μου τη χαλασουν) και μολις την δω μπαινω και την καταστρεφω αποκαλυπτοντας τα παντα σε οσους δεν την ειδαν μεχρι τωρα, αυτη ειναι ακομα πιο λυπηρη.

Επισης, θεωρω στοιχειωδη ενδειξη σεβασμου το να ζητα κανεις συγγνωμη, να χρησιμοποιει spoiler tags εστω και εκ των υστερων (πραγματα που ηδη εκαναν συμφορουμιτες) και ακομη να ζητησει απο ενα διαχειριστη να διορθωσει το λαθος του. Το να βγαινει απο πανω και να μας δουλευει κιολας που καναμε το λαθος να διαβαζουμε το νημα (το οποιο πηγαινε μια χαρα απο αποψη σεβασμου μεχρι την ελευση του), θα προτιμησω να μην το χαρακτηρισω καν σα συμπεριφορα.

Re: Avengers: Infinity War (2018)

Ο καθεις και τα προβληματα του.

Αντε να δειτε την ταινια να συζητησουμε σαν ανθρωποι, το νημα ειναι για την ταινια και αφου εχει βγει δεν υπαρχει λογος κανενας για spoilers.

Γιωργο
εχεις δικιο (σε ολα) και καλα κανεις και μας συνετιζεις ... αλλα ... εχεις πεσει στον ΜΕΓΑΛΟ καημο του Ναθ.
Συμβουλη .... δες οσο πιο γρηγορα γινεται την ταινια ! Φιλικη η συμβουλη μου ! Οχι εν ειδει απειλης η τελεσιγραφου.
Πρωτον θα αντιληφθεις τον ενθουσιασμο μας και δευτερον ειμαι σιγουρος οτι ο Ναθ ΗΔΗ ψαχνει το story για το 2019.
Και κατι ακομη .... οσο η βαθμολογια στο IMDB (η αλλου) διατηρειται στο 9.1, τοσο περισσοτεροι ασχετοι θα γεμιζουν
τις αιθουσες και τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να αποφυγεις βλαχους και καραβλαχους με πατατακια και κακολες ...

-bye-

Πηγα χθες θεωρωντας ΒΕΒΑΙΟ οτι θα ειχα ολη την αιθουσα δικη μου ... και βρεθηκα σε μια καταμεστη αιθουσα.
Ειχα πολυ καιρο να δω τετοια κοσμοσυρροη .... Δυτερα βραδυ. Το γοργον και χαριν εχει ... Γεωργιε !

Last edited:

Άσχετο, εγώ που κοιμήθηκα στην δεύτερη ταινία, λόγω υπερβολικής κούρασης, αλλά και δεν έχω δει διάφορα παράλληλα πρότζεκτς, όπως πχ. τις ταινίες του Θορ και του Καπταιν Αμέρικα (εκτός από τις πρώτες), θα μπορώ να δω την του νήματος, ή θα έχω μεγάλα κενά που θα αποτρέπουν να κατανοήσω την ιστορία ?

Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά ρωτάω... Είχα πει ότι δεν θα δω άλλες τέτοιες ταινίες, ούτε το WW είδα, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ το infinity wars είναι στην κατηγορία not to be missed...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μπορεις !
Ουτε εγω ειδα το Ragnarok .... και τωρα .... ψαχνω να το βρω για να αυξησω το entertainment factor μου.
Oμως οχι οτι χαθηκε η μαγεια απο το Infinity Wars ... ουτε καν θαμπωσε.

Για σενα ειδικα ... υπαρχει μια αρκετα surreal σκηνη ... προς το τελος του εργου. -bye-

Άσχετο, εγώ που κοιμήθηκα στην δεύτερη ταινία, λόγω υπερβολικής κούρασης, αλλά και δεν έχω δει διάφορα παράλληλα πρότζεκτς, όπως πχ. τις ταινίες του Θορ και του Καπταιν Αμέρικα (εκτός από τις πρώτες), θα μπορώ να δω την του νήματος, ή θα έχω μεγάλα κενά που θα αποτρέπουν να κατανοήσω την ιστορία ?

Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά ρωτάω... Είχα πει ότι δεν θα δω άλλες τέτοιες ταινίες, ούτε το WW είδα, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ το infinity wars είναι στην κατηγορία not to be missed...

Αν το καταλαβαίνω καλά, έχεις χάσει 2 από τις αγαπημένες μου του MCU, το civil war και το Ragnarok. Σίγουρα δεν χρειάζονται για να κατανοήσεις το infinity war άφησα είναι ταινίες που αξίζει να δεις.

Ωπ, αυτό τώρα είναι ένα σοβαρό δέλεαρ για να επισπεύσω... Δηλαδή, το να δω κατά πόσον η κρίση σου, για το πώς τα μου ταιριάξει η σκηνή αυτη, είναι ορθή...

Μην με παρεξηγήσεις, σε διαβάζω και σε θεωρώ τελείως παλαβό ( με την καλή έννοια), αλλά θυμάμαι ότι και κάποτε στο παρελθον κάπου είχες πέσει μέσα...

Στο παραπανω μνμ μου, απευθυνομουν στον Μάνο.

Ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες.

Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Ωπ, αυτό τώρα είναι ένα σοβαρό δέλεαρ για να επισπεύσω... Δηλαδή, το να δω κατά πόσον η κρίση σου, για το πώς θα μου ταιριάξει η σκηνή αυτη, είναι ορθή...

Μην με παρεξηγήσεις, σε διαβάζω και σε θεωρώ τελείως παλαβό (με την καλή έννοια), αλλά θυμάμαι ότι και κάποτε στο παρελθον κάπου είχες πέσει μέσα...

Κατι τετοιες αναγνωρισεις ..... με αναγεννουν ως πνευμα ! :proud:
Τι αλλο να πω .... περα απο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω -bye- ... φιλε μου !
Ποτε στην ζωη μου δεν επιδιωξα την αναγνωριση του συνετου και συγκρατημενου.

...not that much...:rolleyes:

Kακια πεθερα :smash: ... ζυγωσε στην γειτονια :laugh: ...
Too much ... from a Marvel Universe motion picture.

Οοοοοχι δες το πρωτα δεν γραφω σποιλερς εγω....
Απλα για μενα δεν ειναι τοσο το στορυ ,οσο οτι κατασκευαστικα υποφερει οπως ολες που εχουν και συνεχεια.
Το σωζει στο τελος αλλα...
Επισης εχω ενστασεις για το χειρισμο καποιων ηρωων (Χουλκ,Πανθηρας)και το πως εισαγει καποιους αλλους στο στορυ (Καπταιν Αμερικα,Μαυρη Χηρα).
Τουλαχιστον εχει ενα σπουδαιο "κακο" αν και μου τα'χαλαει στον "εξανθρωπισμο" του.Μα,ειναι δυνατον,δακρυα?
Κατα τ'αλλα δεν γραφω σποιλερς....

Αμα το ειδε ... θα πηδηχθω απ'το μπαλκονι (εχω ανοιξει ηδη το παραθυρο, ετοιμος ειμαι :rolleyes:)

Με εχεις παρει με στραβο ματι.....Δεν χανω Μαρβελ...
Τωρα ΠΗΔΑ!

Πεφτω ..... :blink:
Μαζεψτε με .... :rip:

Με το κουταλακι .... :angel:

Ο Υπερμυγας πηγε χθες να δει ... ταινια Marvel ! :bang:

Μωρέ.. καλά το έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κάμποσοι κρυψίνους εδώ μέσα !! :p

Όχι Μάνο... μην πηδάς.. έχουμε και No.2 !!! :D