SR-71
AVClub Fanatic
Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)
Πες μου ποτε να σταματησω
roud: ....
Το Σαββατο πηγα....ξαναπηδα....
Πες μου ποτε να σταματησω
Το Σαββατο πηγα....ξαναπηδα....
Άσχετο, εγώ που κοιμήθηκα στην δεύτερη ταινία, λόγω υπερβολικής κούρασης, αλλά και δεν έχω δει διάφορα παράλληλα πρότζεκτς, όπως πχ. τις ταινίες του Θορ και του Καπταιν Αμέρικα (εκτός από τις πρώτες), θα μπορώ να δω την του νήματος, ή θα έχω μεγάλα κενά που θα αποτρέπουν να κατανοήσω την ιστορία ?
Άμα η Disney ξαναπάρει κεφάλι θα μπουν και οι X-Men στο παιχνίδι !!!![]()
Τωρα ... τον αγχωσες !
Να δει ΤΡΙΑ εργα για να παει να δει το Infinity ?
Τι εχουμε εδω ? Ληξη εξεταστικης περιοδου 5ου ετους ?

Ωχ, την πάτησα... Αλλά μάλλον είναι όντως η σωστή πρακτική...Μπορεις αλλα καλο ειναι να δεις πρωτα το Avengers 2 και Thor Ragnarok τουλαχιστον και οπωσδηποτε το Dr.Strange !!! Το Black Panther ουτε εγω το εχω δει αλλα δεν αλλαζει κατι γιατι προφανως και ξερω τα wakandaνιανα απεξω και ανακατωτα ..
Το πολύ πολύ πάρε κανένα σπασίκλα να κάτσεις δίπλα του να σου ψιθυρίζει τις απαντήσεις όπου κολλήσεις![]()
Πωπω. Καταπτυστος. Όχι μόνο γράφει σποιλερ αλλά και βάζει τη κασετίνα ανάμεσα στα θρανία για να μην βλέπει ο διπλανός.Τι να προλαβει ρε συ να του εξηγει ?
Εδω μιλαμε ειχα τον κολλητο μου διπλα που μονο το Thor και το Dr.Strange δεν ειχε δει ολο στην εξηγηση ειμουν.....τι ηθελα και τον πηρα .....καλυτερα να κανει μια επαναληψη να παει διαβασμενος να την φχαριστηθει στο μεγιστο. Γιατι μετα ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ :ADFADF1:
Ωχ, την πάτησα... Αλλά μάλλον είναι όντως η σωστή πρακτική...
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.