Avengers: Infinity War

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Απο την αλλη βλεπουμε περισσοτερους κοσμους σε μια ταινια απ'οτι τα τελευταια 2 Star Wars μαζι οποτε ειναι κατι πιστευω.
Χωρια που εχουν φτιαξει πολυ ωραια το στορυ της Scarlet Witch και του Vision,εντασουν αψογα τους Guardians με τους υπολοιπους (σαν να εμφανιζονταν χρονια μαζι) και εχουν αψογους τους Iron Man,Dr Strange και "σοβαρευουν" τον Θωρ μετα το χαζοχαρουμενο διαλειμα του Ραγκναροκ.
Εντυπωσιακη η μαχη...

Re: Avengers: Infinity War (2018)

Άσχετο, εγώ που κοιμήθηκα στην δεύτερη ταινία, λόγω υπερβολικής κούρασης, αλλά και δεν έχω δει διάφορα παράλληλα πρότζεκτς, όπως πχ. τις ταινίες του Θορ και του Καπταιν Αμέρικα (εκτός από τις πρώτες), θα μπορώ να δω την του νήματος, ή θα έχω μεγάλα κενά που θα αποτρέπουν να κατανοήσω την ιστορία ?

Μπορεις αλλα καλο ειναι να δεις πρωτα το Avengers 2 και Thor Ragnarok τουλαχιστον και οπωσδηποτε το Dr.Strange !!! Το Black Panther ουτε εγω το εχω δει αλλα δεν αλλαζει κατι γιατι προφανως και ξερω τα wakandaνιανα απεξω και ανακατωτα ..

Τωρα ... τον αγχωσες !

Να δει ΤΡΙΑ εργα για να παει να δει το Infinity ?

Τι εχουμε εδω ? Ληξη εξεταστικης περιοδου 5ου ετους ?

Άμα η Disney ξαναπάρει κεφάλι θα μπουν και οι X-Men στο παιχνίδι !!! :p

Και οι Xmen της disney θαναι συντομα ρε συ.

Εδω λεμε παιζει ακομα να εμφανιστει ο Wolverine στο Avengers 4.

Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War (2018)

Τωρα ... τον αγχωσες !

Να δει ΤΡΙΑ εργα για να παει να δει το Infinity ?

Τι εχουμε εδω ? Ληξη εξεταστικης περιοδου 5ου ετους ?

E μα τα βασικα του ειπα να δει....ουτε υλη Black panther εβαλα ουτε Spiderman Homecoming ουτε AntMan.

Nα πα να απαυτωθει το Force Awakens ... τωρα να βαλουν νεφτι στο εντερο τους και να τρεξουν.
Που οσο και να τρεξουν ... καλυτερη ιστορια αποκλειεται να βγαλουν. Να τα βλεπει και η Μεγαιρα
που νομισε οτι επιασε τον ταυρο απο τα κερατα ... αχα ... εχει ωραια θεα απο τον εξωστη !

H ΓŽΕ“ΓŽΒ­ΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒΉΓΒΓŽΒ±.png

Last edited:

Μπορεις αλλα καλο ειναι να δεις πρωτα το Avengers 2 και Thor Ragnarok τουλαχιστον και οπωσδηποτε το Dr.Strange !!! Το Black Panther ουτε εγω το εχω δει αλλα δεν αλλαζει κατι γιατι προφανως και ξερω τα wakandaνιανα απεξω και ανακατωτα ..
Ωχ, την πάτησα... Αλλά μάλλον είναι όντως η σωστή πρακτική...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πολύ πολύ πάρε κανένα σπασίκλα να κάτσεις δίπλα του να σου ψιθυρίζει τις απαντήσεις όπου κολλήσεις :)

Το πολύ πολύ πάρε κανένα σπασίκλα να κάτσεις δίπλα του να σου ψιθυρίζει τις απαντήσεις όπου κολλήσεις :)

Τι να προλαβει ρε συ να του εξηγει ?

Εδω μιλαμε ειχα τον κολλητο μου διπλα που μονο το Thor και το Dr.Strange δεν ειχε δει ολο στην εξηγηση ειμουν.....τι ηθελα και τον πηρα .....καλυτερα να κανει μια επαναληψη να παει διαβασμενος να την φχαριστηθει στο μεγιστο. Γιατι μετα ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ :ADFADF1:

Τι να προλαβει ρε συ να του εξηγει ?

Εδω μιλαμε ειχα τον κολλητο μου διπλα που μονο το Thor και το Dr.Strange δεν ειχε δει ολο στην εξηγηση ειμουν.....τι ηθελα και τον πηρα .....καλυτερα να κανει μια επαναληψη να παει διαβασμενος να την φχαριστηθει στο μεγιστο. Γιατι μετα ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ :ADFADF1:
Πωπω. Καταπτυστος. Όχι μόνο γράφει σποιλερ αλλά και βάζει τη κασετίνα ανάμεσα στα θρανία για να μην βλέπει ο διπλανός.

Τσκ τσκ...

Απάντηση: Re: Avengers: Infinity War (2018)

Ωχ, την πάτησα... Αλλά μάλλον είναι όντως η σωστή πρακτική...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σπυρακο η σειρα ειναι Avengers 2,Civil War,Dr Strange και Ragnarok.To τελευταιο κυριως γιατι εκει που τελειωνει ξεκιναει το Infinity Wars.
Τα αλλα ειναι sos....Sorry baby... Θα περασει ευχαριστα η ωρα παντως...αν εχεις.