Άντε! Θα σκάσω άμα δεν το μάθω!:bigcry: ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
ηθελα να φωναξω captain .... sorry
ΥΒΑ PASSION 1000...
Πανο τον βρηκααααα:award:
ΥΒΑ PASSION 1000...
ΥΒΑ PASSION 1000...
Κάτι κατάλαβα όταν διάβασα ότι είναι αναφοράς από γνωστό περιοδικό. Το κουιζ της ημέρας.
Πάντως αγαπητέ Σάκη νομίζω οτι πρέπει να σ´ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση που μας προσφέρεις μέσα απο την δουλειά σου και ισως προφυλάξεις κάποιους απο μελλοντικές αστοχες αγορές. Αλλωστε ο τίτλος {Τεχνικά και ουσιαστικά κριτήρια} τα λέει ολα.
Έχει δίκιο ο Νίκος! Όντως πρέπει να σε ευχαριστήσουμε. Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγα πράγματα, ειδικά όταν τα χρήματά μας, δεν μας περισσεύουν και πρόκειται να επενδύσουμε σε κάτι μεταχειρισμένο... όπως θέλω κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ. Επίσης πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει σέρβις σε όλες τις αντιπροσωπίες που να κάνουν έλεγχο συσκευών που έχει αγοράσει κάποιος, σε μορφή υπηρεσίας - εξυπηρέτησης. Με το αζημίωτο βέβαια!
Πολλές φορές βρίσκουμε ευκαιρίες από ιδιώτες αλλά δεν ξέρουμε τι ''παίζει'' στα ένδον του μηχανήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αγοράζουν μηχανήματα ''ευκαιρία'' που έχουν φάει απίστευτες μοντίφιες....
( σε ενα σωστο μηχανημα δεν θα επρεπε η προσθηκη γειωσης ασφαλειας να δημιουργει καποιο θεμα με ground loop )
πολλες φορες τα επωνμα μηχανηματα με επωνυμους στοχους τελικα εχουν και χουγια και εξαρτησεις .... ειναι αυτο που λεμε οτι παιζουν τελεια αλλα μονο κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες .....
Δεν ξερω ομως εαν ενημερωνεται ο αγοραστης για αυτες τις ιδιαιτεροτητες του μηχανηματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.