Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Άντε! Θα σκάσω άμα δεν το μάθω!:bigcry: ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Πανο τον βρηκααααα:award:

Re: Απάντηση: Re: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Πανο τον βρηκααααα:award:

Κάτι κατάλαβα όταν διάβασα ότι είναι αναφοράς από γνωστό περιοδικό. Το κουιζ της ημέρας.

Κάτι κατάλαβα όταν διάβασα ότι είναι αναφοράς από γνωστό περιοδικό. Το κουιζ της ημέρας.

Εεεελα!!!

Πάντως αγαπητέ Σάκη νομίζω οτι πρέπει να σ´ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση που μας προσφέρεις μέσα απο την δουλειά σου και ισως προφυλάξεις κάποιους απο μελλοντικές αστοχες αγορές. Αλλωστε ο τίτλος {Τεχνικά και ουσιαστικά κριτήρια} τα λέει ολα.

Πάντως αγαπητέ Σάκη νομίζω οτι πρέπει να σ´ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση που μας προσφέρεις μέσα απο την δουλειά σου και ισως προφυλάξεις κάποιους απο μελλοντικές αστοχες αγορές. Αλλωστε ο τίτλος {Τεχνικά και ουσιαστικά κριτήρια} τα λέει ολα.

Έχει δίκιο ο Νίκος! Όντως πρέπει να σε ευχαριστήσουμε. Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγα πράγματα, ειδικά όταν τα χρήματά μας, δεν μας περισσεύουν και πρόκειται να επενδύσουμε σε κάτι μεταχειρισμένο... όπως θέλω κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ. Επίσης πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει σέρβις σε όλες τις αντιπροσωπίες που να κάνουν έλεγχο συσκευών που έχει αγοράσει κάποιος, σε μορφή υπηρεσίας - εξυπηρέτησης. Με το αζημίωτο βέβαια!

Πολλές φορές βρίσκουμε ευκαιρίες από ιδιώτες αλλά δεν ξέρουμε τι ''παίζει'' στα ένδον του μηχανήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αγοράζουν μηχανήματα ''ευκαιρία'' που έχουν φάει απίστευτες μοντίφιες....

Επίσης μιας και αναφέρθηκε το θέμα της γείωσης... Αν η συσκευή που έχουμε δεν έχει στον ρευματολήπτη γραμμή γείωσης, τότε μπορούμε να ''τραβήξουμε'' μία από το σασί του μηχανήματος; Είναι ασφαλές ή υπάρχει περίπτωση να έχουμε ground loop;

Έχει δίκιο ο Νίκος! Όντως πρέπει να σε ευχαριστήσουμε. Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγα πράγματα, ειδικά όταν τα χρήματά μας, δεν μας περισσεύουν και πρόκειται να επενδύσουμε σε κάτι μεταχειρισμένο... όπως θέλω κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ. Επίσης πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει σέρβις σε όλες τις αντιπροσωπίες που να κάνουν έλεγχο συσκευών που έχει αγοράσει κάποιος, σε μορφή υπηρεσίας - εξυπηρέτησης. Με το αζημίωτο βέβαια!

Πολλές φορές βρίσκουμε ευκαιρίες από ιδιώτες αλλά δεν ξέρουμε τι ''παίζει'' στα ένδον του μηχανήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αγοράζουν μηχανήματα ''ευκαιρία'' που έχουν φάει απίστευτες μοντίφιες....

Καλά τα λες αλλά αν κατάλαβα καλά το μηχάνημα που αναφέρει ο Σάκης αγοράστηκε καινούργιο. Και τα ελαττώματα που εντόπισε είναι από κατασκευής του.
Να ευχαριστήσω κι εγω τον Σάκη για την ενημέρωση.

Καλο και χρησιμο θα ηταν να μιλαμε για το συγεκριμενο μοντελο και μηχανημα και οχι για ολη την εταιρια ....Το να ειχαν ενα basic μοντελο και να το αναβαθμισαν στην πορεια ειναι πρακτικη πολλω εταιριων .

Σε οτι αφορα την γειωση δεν ειναι κατι για το οποιο μπορω να κανω πισω με την καμμια ειναι κανονισμος ασφαλειας και τερμα και τελειωσε .....

Τωρα να φυσικα και πρεπει να προστεθει η γειωση σε ενα τετοιο λαθος μηχανημα αλλα γιαι εμενα μου λεει ενα πουλακι οτι αμα την βαλεις θα λουπιαζει του κερατα ????? και για αυτο τελικα δεν εβαλε ποτε και κανεις γειωση σε αυτο .....

( σε ενα σωστο μηχανημα δεν θα επρεπε η προσθηκη γειωσης ασφαλειας να δημιουργει καποιο θεμα με ground loop )

Last edited:
( σε ενα σωστο μηχανημα δεν θα επρεπε η προσθηκη γειωσης ασφαλειας να δημιουργει καποιο θεμα με ground loop )

Συμφωνώ αλλα έχω συναντήσει προβλήματα ground loop και με άλλα επώνυμα και ακριβά μηχανήματα. Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση.

πολλες φορες τα επωνμα μηχανηματα με επωνυμους στοχους τελικα εχουν και χουγια και εξαρτησεις .... ειναι αυτο που λεμε οτι παιζουν τελεια αλλα μονο κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες .....

Προσωπικα απο τις εικονες ειχα αποκλεισει την Accuphase,τωρα οτι μου προκαλει εκπληξη το ονομα του κατασκευαστη αυτο ειναι σιγουρο.
Οπως και να εχει ευχαριστουμε πολυ Σακη

ειχα καταλάβει τον κατασκευαστη απο την πρωτη φωτο του νηματος οπου διακρινεται το λογοτυπο αν κ θολο, αριστερα πάνω στο αλουμινενιο τετραγωνο ... αλλά δεν ηξερα αν επρεπε να το πω...

πολλες φορες τα επωνμα μηχανηματα με επωνυμους στοχους τελικα εχουν και χουγια και εξαρτησεις .... ειναι αυτο που λεμε οτι παιζουν τελεια αλλα μονο κατω απο τις συγκεκριμενες συνθηκες .....

Δεν ξερω ομως εαν ενημερωνεται ο αγοραστης για αυτες τις ιδιαιτεροτητες του μηχανηματος.

Δεν ξερω ομως εαν ενημερωνεται ο αγοραστης για αυτες τις ιδιαιτεροτητες του μηχανηματος.

Καλησπερα Νίκο,απο ποιον να ενημερωθει?απο τον κατασκευαστη? η απο τον ειδικο τυπο?

Status
Not open for further replies.