ειχα καταλάβει τον κατασκευαστη απο την πρωτη φωτο του νηματος οπου διακρινεται το λογοτυπο αν κ θολο, αριστερα πάνω στο αλουμινενιο τετραγωνο ... αλλά δεν ηξερα αν επρεπε να το πω...
μου ξεφυγε ...εχεις απολυτο δικιο....
Μπορω να δεχτω τις ιδιαιτεροτητες καθε μηχανηματος , τις ταυτοτητες , ακομα και τις εσκεμενες παρατυπιες ΠΧ οσο και αν εγω τεχνικα δεν συμφωνω με το ασσυμετρο κλιπ που μου δειχνει σχδιαστικο λαθος μπορει ο σχεδιαστης να θεωρει οτι μεχρι να φτασει εκει το μηχανημα παραγει εναν ηχο ο οποιος ειναι μοναδικος ....Δεν εχω λογους να διαφωνω σε αυτο ...Επισης με 0,56 Ω οπως ειπα δεν εχεις ενισχυτη εχεις τρενο ( απο πλευρας ταχυτητας ) αλλα σε συνδυασμο με 16 τρανσιστορ εξοδου σε καθε καναλι και σχεδον 200 βατ ισχυ οδηγας οτι φορτιο θελεις ακομα και αν κατεβαινει στο 0,5 Ω και μεχρι εκει μπορω να σεβαστω την αποψη του και να θεωρησω οτι παιζει καλα εστω και με τοσο χαμηλο πολωση κλπ κλπ ...
Παραμενω παντως ανυποχωρητος στα θεματα ασφαλειας , στην μπαρουφολογια της ταξης Alpha , και τα γνωστα λαθη που κανουν διαφοροι με τους πυκνωτες στα μηχανηματα
Το μανουαλ που υπαρχει στο δικτυο δειχνει να περιγραφει ενα τρελλο βαρος στην μηχανολογικη κατασκευη η οποια ειναι σουπερ ντουπερ large με ολα τα μεταλλικα υλικα πολυ βαρια και πλουσια και συνεχιζει να προσπαθει να πεισει οτι ενας απο τους βασικοτερους λογους που το μηχανημα του ειναι τοσο καλο ηχητικα ειναι η μηχανολογικη κατασκευη , τα υλικα που χρησιμοποιει , και ακομα και συγεκριμενη διασαη που επελξε να δωσει στο μηχανημα του .... ( και καποιος που αναφερε κατασκευη του χιλιαρικου να το ξεχασει ειναι σιγουρα οτι δεν ανοικει εκει αλλα σιγουρα ουτε και στις 15,000 )
Σαφως ξεχασε να πει οτι στο πανω καπακι του μηχανηματος εσπειρε και καμμια δεκαρια παξιμαδια δεκαρια για να δημιουργησει αποσταση μεταξυ του καπακιου και του σασσι και ετσι να αποκτησει φυσικο εξαερισμο για τα εσωτερικα του μηχανηματος ....
Για να κλεισω το θεμα μου ειμαι σιγουρος οτι η μηχανολογικη κατασκευη και η επιλογη των υλικων ( με την καλη δομηση μεσα στο μηχανημα δεδομενη ) παιζουν σιγουρα καποιο λογο στις ηχητικες επιδοσεις του μηχανηματος ...Η ενσταση μου ομως ειναι κατα το ποσο η οποιες διαφορες ειναι ουσιωδεις και στην τελικη αν ειναι ακουστες και χρηστικες για τον ακροατη αλλα και απο την αλλη αν συχωρουν λαθη τυπου χωρις γειωση και πυκνωτες οριζοντιους ...
Αυτα απο μενα ευχαριστω για την μεχρι εδω συμμετοχη σας ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και υγεια και αν μη τι αλλο ευχαριστω την διαχειριση που φιλοξενει ις ανησυχιες μου κια τους συμμετεχωντες για την κοσμια και πολιτισμενη συζητηση .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Last edited: