Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Status
Not open for further replies.
Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ( ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ )

Θα ήμουν περιέργος πάντως, να το ακούσω.

Εγω που το ακουω αυη την στιγμη μπορω να σου οτι παιζει μια χαρα αλλα οχι καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλαο αντιστοιχο μηχανημα της ιδιας κατηγοριας με πολυ πιο προσγειωμενη τιμη ....

Το θεμα ειναι οτι οσο καλα και να παιζει πχ καλυτερα απο ενα κρελλ τιποτα δεν δικαιολογει ολες αυτες τις """μπαρουφες" που το συνοδευουν εξαλου η συγκριση με εναν krell θα ηταν αδικη εφοσον το μηχανημα που συζηταμε ειναι ταξης ΑΒ

Θα με ενδιέφερε να μάθω τον κατασκευαστή έστω με ΠΜ αν δεν θελεις να το αναφέρεις.

ΠΕΣ ΜΑΣ ! ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟς!!!! ΙΤΑΛΟς ; ΜΠΑ !!! ΚΑΝΑΝΑς ΓΕΡΜΑΝΟς!!!! 'Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟς; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑς

Εγω που το ακουω αυη την στιγμη μπορω να σου οτι παιζει μια χαρα αλλα οχι καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλαο αντιστοιχο μηχανημα της ιδιας κατηγοριας με πολυ πιο προσγειωμενη τιμη ....

Το θεμα ειναι οτι οσο καλα και να παιζει πχ καλυτερα απο ενα κρελλ τιποτα δεν δικαιολογει ολες αυτες τις """μπαρουφες" που το συνοδευουν εξαλου η συγκριση με εναν krell θα ηταν αδικη εφοσον το μηχανημα που συζηταμε ειναι ταξης ΑΒ

Για τις μπαρούφες, συμφωνώ.
Επίσης συμφωνώ οτι υπάρχουν πολλά υπερ-υπερεκτιμημένα μηχανάκια στην αγορά.
Απ την άλλη δεν έχει νόημα να μην αναφέρεις και ποιός είναι ο κατασκευαστής απο την στιγμή που έχεις κάνει μετρήσεις , έχεις φωτός και γράφεις και επώνυμα.

Δεν εχω καποιο προβλημα να προσβαλω η οχι την Χ κατασκευαστη...... απλα εχω την εντυπωση οτι αν δεν αναφερω τον κατασκευαση για την ωρα η συζητηση θα ειναι πιο ουσιαστικη και πιο ουδετερη ...Θεωρω δεδομενο οτι αν ο τυπος καταφερε να πουλησει καμμια εκατοστη τετοια μηχανηματα με τα κεφαλαια που συγκεντρωσε η επομενη σειρα μηχανηματων του θα ειναι σαφως καλυτερη.....Το οποιο επισης μια χαρα μου κανει γιατι ολοι ξεκινησαν απο το σημειο 1 για να πανε στο σημειο 2 ...Σε ολες τις περιπτωσεις η συζητηση θα πρπει να αφορα το συγκεκριμενο μηχανημα αλλα ισως και τα πεπραγμενα της εταιριας εκεινα τα χρονια ...

( ξαναλεω ομως σε ενα υποθετικο σεναριο οτι καποιος σημερα το αγοραζει μεταχειρισμενο το βαζει σπιτι του γινεται η οποια βλακεια στην συνδεση η χρηση με καταληξη τον θανατο καποιου απο ηλεκτροπληξια ) τοτε τι θα πει καποιος οτι η εταιρια ηταν σχετικα καινουργια και δεν ειχε ακομα τις απαιτουμενες γνωσεις ασφαλειας και την συμμορφωση με τους κανονες ης Ευρωπαικης ενωσης ? δεν μου ακουγεται και πολυ καλο αυτο .....

Τεχνικων Μετρησεων συνεχεια .....

Βοηθηστε με καποιος αν ειναι σας παρακαλω γιατι λογω ηλικιας μπορει τα μαθηματικα μου να μην ειναι και τοσο καλα....

η αντισταση εκπομπου ειναι 0,56 Ω η πτωση τασεως πανω της ειναι 2,3 millivolt αρα το ρευμα που περναει απο μεσα της ειναι 4ma πολαπλασιασμενο με τα 16 τρανσιστορ εξοδου που εχει ο ενισχυτης μας κανει 4Χ16=64ma που μας κανει εναν ενισχυτης σαφως ταξης ΑΒ και μαλιστα με πολυ χαμηλη πολωση σε σχεση ακομα και με εναν ROTEL παραγωγης που συχνα ειναι πολωμενος με 100 και 200 miliamper και ουτε καν θα βαλω στην συζητηση μηχανηματα ταξης Α ... Οτι αλλο να πιασεις στην αγορα εχει μακραν περισσοτερη πολωση με σκοπο τα λιγα πρωτα βαττ σε ταξη Α ...

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο .....

Ασε που με αντιστασεις εκπομπου 0,56 δεν εχις ενισχυτη ....εχεις μαλλον τρενο αλλα τσπ

Απάντηση: Re: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Θα τραβηξουμε τα παθη του Χριστου μεχρι να μαθουμε την εταιρια. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ανοιξες το θρεντ σημερα Μεγαλη Παρασκευη.

Ευχαριστώ το βρήκα.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και στα ακριβά του μοντέλα.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΚΟΣΤΙΖΕ 16,000+ ΕΥΡΩ .... ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ 100 Κ???????

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΚΟΣΤΙΖΕ 16,000+ ΕΥΡΩ .... ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ 100 Κ???????

Μάλλον λάθος θα έκανα. Ισχύει και για τα ακριβά μοντέλα τελικά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Ευχαριστώ το βρήκα.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και στα ακριβά του μοντέλα.

Aδερφε πως;

Η εταιρια που δουλευε πριν φτιαξει την δικη του εχει και πιο ακριβα μηχανηματα... :smash: για αυτο μπερδευτηκε φαινεται ο φίλος ,αν εχω καταλαβει για ποιον προκειται σωστα βεβαια.

Απάντηση: Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ( ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ )

Aλλο ενα παραδειγμα ευκαιριακου κατασκευαστη που θελει να βγαλει πουλωντας ενα κομματι οσα θα εβγαζε πουλωντας δεκα.
Στοιχηματιζω οτι ο εν λογω ενισχυτης θα εχει παρει δυθυραμβικες κριτικες απο τα διαφορα περιοδικα του χωρου.

Και οχι μονο. Ενα απο τα μοντελα του ειναι στο συστημα αναφορας γνωστου περιοδικου.

Κρίμα όμως. Πραγματικός ξεπεσμός για τον κατασκευαστή.
Αγανάκτηση για τον αγοραστή που ξοδευει hard earned money και ανακαλύπτει την απάτη.
Αν είναι να πάρω επώνυμο made in china, και να το πληρώσω σαν ευρωπαϊκό ή ηπα-νικό, καλύτερα εξαρχής κινέζικο.

Αν έχει το σήμα της διπλά μονωμένης συσκευής (class II):

Double-Insulated.jpg

δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (αν όντως πληροί τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε αυτή την περίπτωση).

Το βύσμα δεν αποτελεί πρόβλημα αν η συσκευή ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.
Tο IEC C13 "κουμπώνει" σε IEC C18 χωρίς γείωση ενώ το IEC C17 δεν "κουμπώνει" σε IEC C14 και αυτό συμβαίνει όχι λόγω αβλεψίας της επιτροπής που
θέσπισε τους κανονισμούς και τα πρότυπα αλλά επειδή δε συντρέχει κίνδυνος κατά τον ίδιο τρόπο που δεν υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιηθεί διπολικό
φις σε πρίζα σούκο.

Τα περί τάξης Άλφα χωρίς σχηματικό για να αποκλειστεί κάποιο έξυπνο σύστημα πόλωσης μένουν ασχολίαστα όπως και οι "τεχνολογίες" antivibration (να ναι καλά το τμήμα μάρκετινγκ).

Θα το πείς ή να το σερβίρω εγώ στα παιδιά?:flipout:

Αφού σου το είπα με πμ, ποιός είναι....

υγ:Μην γράφεις με κεφαλαία ωρέ!

Status
Not open for further replies.