Δημήτρης Δ.
Supreme Member
- 21 June 2006
- 5,454
Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ( ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ )
Θα ήμουν περιέργος πάντως, να το ακούσω.
Θα ήμουν περιέργος πάντως, να το ακούσω.
Εγω που το ακουω αυη την στιγμη μπορω να σου οτι παιζει μια χαρα αλλα οχι καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλαο αντιστοιχο μηχανημα της ιδιας κατηγοριας με πολυ πιο προσγειωμενη τιμη ....
Το θεμα ειναι οτι οσο καλα και να παιζει πχ καλυτερα απο ενα κρελλ τιποτα δεν δικαιολογει ολες αυτες τις """μπαρουφες" που το συνοδευουν εξαλου η συγκριση με εναν krell θα ηταν αδικη εφοσον το μηχανημα που συζηταμε ειναι ταξης ΑΒ
παρτε copy το κειμενο από το manual και googlαρετε λιγο
Ευχαριστώ το βρήκα.παρτε copy το κειμενο από το manual και googlαρετε λιγο
Ευχαριστώ το βρήκα.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και στα ακριβά του μοντέλα.
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΚΟΣΤΙΖΕ 16,000+ ΕΥΡΩ .... ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ 100 Κ???????
Ευχαριστώ το βρήκα.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και στα ακριβά του μοντέλα.
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΚΟΣΤΙΖΕ 16,000+ ΕΥΡΩ .... ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ 100 Κ???????
Aλλο ενα παραδειγμα ευκαιριακου κατασκευαστη που θελει να βγαλει πουλωντας ενα κομματι οσα θα εβγαζε πουλωντας δεκα.
Στοιχηματιζω οτι ο εν λογω ενισχυτης θα εχει παρει δυθυραμβικες κριτικες απο τα διαφορα περιοδικα του χωρου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.