Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Ο Σάκης Πετρόπουλος, που φέρνει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο θέμα, φέρει ευθύνη.

Επομένως θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να εξετάσει και τα πλέον απίθανα ενδεχόμενα και οφείλει, έστω για τους τύπους να ζητάει την άποψη του κατασκευαστή.

Πολύ καλά πράττει λοιπόν από την πλευρά του. Είναι ευνόητο, ως εκ τούτου δε βλέπω λόγο μεμψιμοιρίας.

Εμείς, τρίτοι, δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι θέλουμε και να κρίνουμε χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά και εμείς οφείλουμε να αναμείνουμε την εξέλιξη του θέματος...

Δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις του, απλώς όταν σε εμένα απαντάει ότι ο ενισχυτής ήταν "μαμάτος" ενώ στην επιστολή του προς την YBA αναφέρει ότι ο ενισχυτής μπορεί και να τροποποιήθηκε από κάποιον τεχνικό, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον λογική.

Εχω κουραστεί να κάνω διαρκώς παραπομπές και αναφορές, οπότε εγώ τελειώνω εδώ.

Last edited:
Ναι με τα αγγλικά θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε λίγο. Δε χρειάζεται ένταση πάντως, πιστεύω ότι όλοι τελικά κερδίζουμε από μια διευρυμένη συζήτηση.

Και σίγουρα η άποψη του αντιπροσώπου θα ήταν ενδιαφέρουσα.
Καθώς συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει καν τεχνικός που να έχει περάσει έστω ένα σεμινάριο από την εταιρία. Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.
Ενώ και για το κατά πόσο θα βγει άκρη από το serial number δε ξέρω.

μην σας στεναχωρουν τα αγγλικα μου ...ειναι απολυτα τελεια..... ειδικοτερα σε συγκριση με αυτα των Γαλλων που θα το διαβασουν ειναι επιπεδου τουλαχιστον Οξφορδης....

Τωρα οσο για τον εδω αντιπροσωπο η ΥΒΑ εχει φροντισει να κατεβασει απο την ιστοσελιδα της ολα τα λινκ για αντιπροσωπους ( τουλαχιστον χθες που κοιταξα )

Ενδιαφερον θα ηταν να παραθεσω προηγουμενες """φασεις """ με Γαλλικες εταιριες μεσω ...τηλεφωνου ....

sakis : Καλημερα σας .... μιλατε αγγλικα ?
operator: οχι
sakis : μπορει να με συνδεσει καποιος με καποιον που μιλαει αγγλικα ?
operator : οχι
sakis : &**()_*-/**/--*/*//^*^%%$^$#^*)(_) και ορισμενα αλλα καντηλια

τουτ τουτ τουτ τουτ τουτ
: καλημερα σας ο συνηγορος του πολιτη λεγεται ?
sakis : μπλα μπλα μπλα μπλα με την ταδε εατιρια στην Γαλλια

τρεις μερες μετα σε καλει καποιος προφανως με καποια σοβαρη θεση στην εταιρια του οποιυ τα Αγγλικα κεντανε και εχεις την δυνατοτητα να εκθεσεις την αποψη σου και να παρεις μια απαντηση

Η παραπανω πρακτικη εχει λειτουργησει μεχρι τωρα σε τρεις γαλλικες εταιριες και δυο γερμανικες που για διαφορους δικους τους λογους ξεχασαν ...τα αγγλικα τους

internet king μπορουμε να συζηταμε για ωρες για την διατυπωση και τον τροπο που ο καθενας αξιολογει την τοποθετηση μου πανω στην ασσυμετρια αλλα γενικα θεωρω λαθος οτι εχεις "σταθει " σε αυτο το σημειο και δεν καταλαβαινεις οτι περα απο αυτο το οποιο καποιος μπορει να θεωρει αποδεκτο η να το σεβεται σαν μια ειδικη κατασταση , αναφερω αρκετα αλλα θεματα τα οποια ειναι εξισου αξια λογου και μαλιστα σημαντικοτερα οταν εμπλεκουν τον τομεα ασφαλειας ....Συζητησεις τετοιου τυπου δεν θα επρεπε να μενουν στα σημεια ....Η γενικη εικονα χανει απο διαφορα σημεια και τελικα πρεπει να την δεις σαν συνολο .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

ευχαριστω για την πληροφορια θα καλεσω αμμεσα και εχω και νεα να σας πω .

Μιλησα με καποιον στην γαλλια καταστημα λιανικης που πουλαγε τα ΥΒΑ γιατι πλεον απο αυτους που γραφει στον ιστοτοπο ουτε καν οι μισοι δεν πουλανε και δεν υποστιριζοιυν τα προιοντα πλεον και ενημερωθηκα οτι η ΥΒΑ εχει πουληθει στους κινεζους αλλα ο mr YBA μιλαει και απανταει και στο τηλεφωνο και σε καποιο e mail Ο ανθρωπος με απιστευη ευγενεια και με σπαστα αγγλικα υποσχεθηκε να ενημερωσει τον mr ΥΒΑ ο οποιος θα με παρει τηλεφωνο η θα απαντησει το μαιλ .

Οπως σωστα ειχα φανταστει το αρχικο μου εμαιλ στην ΥΒΑ ειναι μαλλον απιθανο να απαντηθει απο ανθρωπους της εταιριας ....επισης τα τηλεφωνα της εταιριας στην Γαλλια πλεον δεν ισχυουν και γενικα η εταιρια εχει μαλλον παψει τις εργασιες της στην Γαλλια ...

Αυτα ...τα ωραια !!!!

@Internet King. Αν και τα αγγλικά του Σάκη δεν είναι τέλεια, είναι σαφώς καλύτερα από τα αγγλικά των περισσότερων γάλλων. Αν δε με πιστεύεις κάνε μιά βόλτα από το γαλλικό ebay. Θα χάσεις το φως σου από τις αγγλικούρες που θα διαβάσεις. Το περιεχόμενο είναι απολύτως κατανοητό και το γεγονός ότι ρωτάει τον κύριο ΥΒΑ αν τυχόν κάποιος έχει πειράξει το μηχάνημα (ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν έχει συμβεί) εγώ θα το χαρακτήριζα απλά "διπλωματικότητα" ή "ευγένεια". Τα περί κλιπαρίσματος ομολογώ ότι δεν τα καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω όμως πολύ καλά τα περί γείωσης και ασφάλειας. Όταν διάβασα τις πρώτες σελίδες του παρόντος νήματος οι λέξεις που μου έρχονταν στο μυαλό ήταν "χάντρες για τους ιθαγενείς", "φύκια για μεταξωτές κορδέλες", "αρπαχτή", "bon pour l' orient" κλπ. Αν η εταιρεία δεν απαντήσει μάλλον θα επιβεβαιωθώ.

νεοτερα ....

Ευγενεστατος ο κυριος Χατζηδημητριου απο την εδω εταιρια που πουλαει ΥΒΑ διαθεσε αρκετο χρονο για να με ακουσει οπου με λιγα λογια του διαβασα την επιστολη που εχει δρομολογηθει για την ΥΒΑ ...η συζητηση εχει καπως ετσι

sakis: .....bla bla bla διαπιστωσα ασσυμετρο κλιπ μειωμενο bandwidth και χαμηλη πολωση
απαντηση: εεεε ο κατασκευαστης ειναι ιδιομορφος ...την πολωση προφανως δεν μπορεις να την μετρησεις ..... ηταν παντα ενα θεμα .... ο τροπος που την μετρανε ειναι ειδικος
sakis : ( ????? )
sakis : Ας θεωρησουμε δεδομενο το ηχητικο κομματι και ας δεχτουμε τις ιδαιτεροτητες του σχεδιαστη για χαρην συντομιας της συζητησης ( στο κατω κατω το ποσο καλα παιζει ειναι το τελευταιο που με απασχολει )
sakis : για τα παξιμαδια στο καπακι και το κενο που δημιουργουν ( ενος ποντου) υπαρχει κατι να συζητησουμε ?
απαντηση: α ναι ...... ησυχια ..... ( εκει καταλαβα οτι τα παξιμαδια αποστατες ειναι στανταρ σε αυτο το μοντελο )
sakis : θεωρω απαραδεκτο οτι το μηχανημα δεν εχει CE και γειωση ....
απαντηση: εεεε ..... ο κατασκευαστης ...ειναι λιγο ιδιομορφος ..... γενικα σε πολλα απο αυτα τα μηχανηματα υπαρχουν τετοια θεματα
sakis : Μα ...την ιδια λογικη ( οχι CE οχι γειωση ) ακουλουθει και το conditioner και τα πολυπριζα της εταιριας που συνοδεουν το μηχανημα ..
απαντηση: εεεε ο κατασκευαστης ειναι λιγο ιδιομορφος ...παντως κυριε Πετροπουλε μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι ποτε κανενα απο αυτα τα μηχανηματα δεν εχει παρει φωτια η ποτε ειχαμε καποια κρουση για ηλεκτρικο θεμα η ηλεκροπληξια .........

Σαφως η συζητηση δεν ειναι διατυπωμενη σωστα στο επακρο με σκοπο να τονιστουν τα "σοβαρα" της σημεια
Σημειωνω οτι ο ανθρωπος ειχε την προθεση να συζητησει και να ακουσει την αποψη μου χειριστηκε την συζητηση με ευγενεια και σοβαροτητα με συμβουλεψε να θεσω τα θεματα μου κατευθειαν στην εταιρια .

εν αναμονη ....τα μεχρι εδω συμεπρασματα δικα σας ....

Πώς γίνεται ρε διάολε όλοι οι φελοί τελικά να είναι από πάνω? Είτε στην πολιτική μας σκηνή, είτε στην καθημερινότητά μας... και να παίζουν με τις ζωές μας και ανενόχλητοι....
Συγχωρέστε με για τον χαρακτηρισμό. Απλά παντού δίπλα μου τελευταία συναντώ όλο αυτό τον στ@@δισμό και κάπου αγανακτώ.

Μπορεί οι διαθέσεις του αντιπροσώπου να ήτο οι καλύτερες και η ευγένειά του χαρακτηριστική, δεν παύει όμως ο κ. Αντιπρόσωπος (σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κ. Πετρόπουλος) να μην ξέρει που του παν τα 4.
Και αν δεν ξέρει ο ίδιος, να βρεί κάποιον από το μαγαζί του που ξέρει από αυτά, για να συνομιλήσει με τον κ. Πετρόπουλο, και όχι συνεχώς να πετάει την πιπίλα περί ιδιόμορφου κατασκευαστή.
Διότι κάπου εκεί έξω, υπάρχουν και "ιδιόμορφοι costumers" που θα του ρίξουν ένα "κοστουμάκι" μούρλια αν γυρίσει το μυαλό...

Συγνώμη αν κούρασα... επιστρέφω στις δουλειές μου και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον...

κοιτα ...ο ανθρωπος ηταν ευγενεστατος και κατα την αποψη μου σωστα τοποθετηθηκε απο σχετικη αποσταση ...Σαφως δηλωσε οτι ο ιδιος δεν ειναι τεχνικος και δεν εχει αποψη ουσιαστικη επανω σε αυτα τα θεματα ..>Αρα η τοποθετηση του ηταν σωστη ακομα αν και αυτο δεν μας αρεσει και δεν μας καλυπτει .Σαφως ο ανθρωπος προσφερθηκε να δει το μηχανημα του τεχνικος της δικης του εταιριας αλλα απο την συζητηση ειναι προφανες οτι η υποθεση δεν αφορα τοπικο σερβις της εδω εταιριας .

Αρα μεχρι εδω και ως εμπορικος αντιπροσωπος νομιζω οτι εγω εχω καλυφθει εχω ακουσει παρα πολυ χειροτερα πραγματα απο αλλους "αντιπροσωπους" οποτε καλα ειναι ..>Μην ξεχναμε οτι οι ανθρωποι αυτοι απλα πουλανε τα μηχανηματα ...δεν τα κατασκευαζουν ....Σαφως πρεπει να εχουν καποια ευθυνη αλλα αυτη ειναι μαλλον νομοθετικα περιορισμενη . Μην ξεχναμε οτι στην τελικη το μηχανημα δεν πουληθηκε απο την εδω αντιπροσωπεια οποτε αυτο τον απαλασσει επισης κατα καποιον τροπο .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εάν ήταν ελληνικό προϊόν και δε συνοδευόταν από CE, θα λέγαμε ‛Ελληνάρες’
Εάν ήταν Κινέζικο θα λέγαμε διάφορα…
...αλλά συμβαίνουν και ‛στις καλύτερες οικογένειες’

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Εχω κουραστεί να κάνω διαρκώς παραπομπές και αναφορές, οπότε εγώ τελειώνω εδώ.

Προσφέρουμε και διακοπές...

Πώς γίνεται ρε διάολε όλοι οι φελοί τελικά να είναι από πάνω? Είτε στην πολιτική μας σκηνή, είτε στην καθημερινότητά μας... και να παίζουν με τις ζωές μας και ανενόχλητοι....
Συγχωρέστε με για τον χαρακτηρισμό. Απλά παντού δίπλα μου τελευταία συναντώ όλο αυτό τον στ@@δισμό και κάπου αγανακτώ.

Μπορεί οι διαθέσεις του αντιπροσώπου να ήτο οι καλύτερες και η ευγένειά του χαρακτηριστική, δεν παύει όμως ο κ. Αντιπρόσωπος (σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κ. Πετρόπουλος) να μην ξέρει που του παν τα 4.
Και αν δεν ξέρει ο ίδιος, να βρεί κάποιον από το μαγαζί του που ξέρει από αυτά, για να συνομιλήσει με τον κ. Πετρόπουλο, και όχι συνεχώς να πετάει την πιπίλα περί ιδιόμορφου κατασκευαστή.
Διότι κάπου εκεί έξω, υπάρχουν και "ιδιόμορφοι costumers" που θα του ρίξουν ένα "κοστουμάκι" μούρλια αν γυρίσει το μυαλό...

Συγνώμη αν κούρασα... επιστρέφω στις δουλειές μου και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον...

Χαλαρααά...

δεν ειναι το μονο ακριβο μηχανακι με τετοια κολπα μεσα εχω βρει αρκετα τετοια

σακη το trio απο ποτε τον εχεις εχω να δω τετοιον απο το τεχνικο λυκειο εψαχνα κατα καιρους για εναν αλλα δεν

κατι τετοια θεματα ειναι καλο να βγαινουν ολοι μας μαθαινουμε κατι

δεν ειναι το μονο ακριβο μηχανακι με τετοια κολπα μεσα εχω βρει αρκετα τετοια

σακη το trio απο ποτε τον εχεις εχω να δω τετοιον απο το τεχνικο λυκειο εψαχνα κατα καιρους για εναν αλλα δεν

κατι τετοια θεματα ειναι καλο να βγαινουν ολοι μας μαθαινουμε κατι

ο trio δεν ειναι και το ακριβεστερο μηχανακι ...ειναι ενας γερολυκος και τον αγαπω πολυ ....εχω αλλους τρεις πιο συχρονους και εναν ψηφιακο .... απλα αυτον τον αγαπω πιο πολυ ειναι κοντα μου τοσα χρονια !!!

Status
Not open for further replies.