Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Status
Not open for further replies.
YBA Passion 1000.jpg

Αν το σχέδιο είναι σωστό,
1) Δεν υπάρχει θέμα Balanced εισόδου, είναι προφανές ότι είναι Unbalanced.
2) Με εξαίρεση την υλοποίηση της διαφορικής βαθμίδας εισόδου, η οποία υλοποιείται με
διακριτά υλικά, όλο το υπόλοιπο κύκλωμα δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο απολύτως,
η τοπολογία είναι εντελώς κοινότυπη και τα υλικά βρίσκονται ακόμα και στο εμπόριο.

Συμπέρασμα δικό μου (εξαιρόντας την όποια πιθανή έρευνα πάνω στο σχέδιο), σαν κύκλωμα,
ακόμα και με πολύ καλύτερα υλικά από αυτά που φαίνονται, το κάθε πλήρες κανάλι δεν θα
κόστιζε παραπάνω από 300 σε έναν ιδιώτη γιά κατασκευή, δηλαδή 600 και τα δύο, να
πούμε και άλλα 400 - 500 το τροφοδοτικό, πάμε στα 1000 - 1100 να πούμε και άλλα 300 το
κουτί, μαζί με ψύκτρες κτλ, πάμε στα 1300 - 1400 (γιά ιδιώτη), δηλαδή περίπου 600 γιά
εταιρία ή και λιγότερο! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά γιά αυτά τα τρελά ποσά που ακούγονται,
σαν κατασκευή ο ενισχυτής είναι σκουπίδι (άποψή μου)!!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, μου
ζητήθηκε η κριτική (από μέλος του φόρουμ) και την έκανα, μέχρι εδώ και τίποτα παραπάνω,
γιά να μην μας πούνε ότι δυσφημούμε κιόλας!!!!

Αν το πόστ μου, θεωρείται ότι είναι αβάσιμο ή προσβλητικό, τότε η διαχείριση μπορεί να
το αφαιρέσει!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

συγχωρέστε με αν η παρέμβασή μου είναι το αυτονόητο. Μια προσπάθεια επικοινωνίας με την YBA στις δ/νσεις emails που δίνονται εδώ έγινε/δεν είναι εύκολο να γίνει αν δεν έχει γίνει?

http://www.yba.fr/fcontact.html

Κλίκ...

Μπούμ!

Not Found

The requested URL /fcontact.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

το βλέπω κανονικά το site της εταιρίας
http://www.yba.fr/

και αν πάει κανείς στα contacts βγαίνουν κανονικά οι πλνροφορίες

Εδώ ανοίγει και βλέπω αυτά:

The simplest way to contact YBA is via email

For immediate answers please direct your enquiry to the relevant address

Please note that you will find distributor contact details in the distributor area of this site

General information: [email protected]

International enquiries: [email protected]

Marketing enquiries: [email protected]

Service questions: Contact your local distributor

ε δεν χάνουμε τίποτα αν ο Σάκης στείλει την επιστολή και στις 3 δ/νσεις παραπάνω.

Kάποιος φίλος, φαν της ΥΒΑ, μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες
από τα σωθικά των μηχανημάτων της εταιρείας, λέγοντας μου οτι
ο ενισχυτής που έχει ο Σάκης πρέπει να είναι τουλάχιστον καταχεριασμένος....

"Το Μυστήριο Του Ενισχυτή" πυκνώνει(?)!

View attachment 79039

Τελικός της σειράς 600

View attachment 79040

Ο προ της σειράς 1000

View attachment 79042

View attachment 79041

Kάποιος φίλος, φαν της ΥΒΑ, μου έστειλε κάποιες φωτογραφίες
από τα σωθικά των μηχανημάτων της εταιρείας, λέγοντας μου οτι
ο ενισχυτής που έχει ο Σάκης πρέπει να είναι τουλάχιστον καταχεριασμένος....

"Το Μυστήριο Του Ενισχυτή" πυκνώνει(?)!

Ναι αλλά αυτά είναι άλλα μοντέλα.
Επίσης, αυτός που υποστηρίζει οτι είναι χεριασμένος θα πρέπει να μας πεί που και τί.

ΥΓ. Αρχίζει να έχει πλάκα το θέμα του ενισχυτή ....

Πάντως εταιρία που να δίνει τόσο βάρος στον μετασχηματιστή (αν δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου βλέπω double-c core μετασχηματιστές) και μετά να πετάει πάνω κινέζικους πυκνωτές δεν έχω ξαναδεί.

Μήπως είναι από αυτούς τους κινέζικους που "άμα τους δεις δεν τους ξεχωρίζεις από τους original";
Γιατί αν έδινα 15.000 (λέμε τώρα) για έναν ενισχυτή και τον έβλεπα έτσι θα τον έδινα σε αυτόν που μου τον πούλησε να τον φάει!
Και στην τελική, τόσα περιοδικά έχουν κάνει review στους YBA. Δεν βρέθηκε ένα που να τον ανοίξει;

Ναι αλλά αυτά είναι άλλα μοντέλα.
Επίσης, αυτός που υποστηρίζει οτι είναι χεριασμένος θα πρέπει να μας πεί που και τί.

ΥΓ. Αρχίζει να έχει πλάκα το θέμα του ενισχυτή ....

Ναι βρε Τζιμάκο, άλλα μοντέλα είναι..Μικρότερα!...Δηλαδή όλη την
τσιγγουνιά και την λαμογιά στο κορυφαίο της μοντέλο, έβγαλε?

Αναρωτιέμαι...

ΥΓ: Οντως έχει πλάκα το θέμα..Και σαπένς..Και ίντριγκα!

Απάντηση: Re: Αξιολόγηση Ενισχυτή ( Τεχνικά Και Ουσιαστικά Κριτήρια )

Πάντως εταιρία που να δίνει τόσο βάρος στον μετασχηματιστή (αν δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου βλέπω double-c core μετασχηματιστές) και μετά να πετάει πάνω κινέζικους πυκνωτές δεν έχω ξαναδεί.

Μήπως είναι από αυτούς τους κινέζικους που "άμα τους δεις δεν τους ξεχωρίζεις από τους original";
Γιατί αν έδινα 15.000 (λέμε τώρα) για έναν ενισχυτή και τον έβλεπα έτσι θα τον έδινα σε αυτόν που μου τον πούλησε να τον φάει!
Και στην τελική, τόσα περιοδικά έχουν κάνει review στους YBA. Δεν βρέθηκε ένα που να τον ανοίξει;

Οι Μ/Σ τροφοδοσίας είναι Double C core (δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σου), οι πυκνωτές όμως, μετά βεβαιότητας αποκλύεται
να είναι οι εργοστασιακοί του, Έχει μπει χοντρό χέρι λέμε!!!

Μήπως τελικά το μόνο κοινό που έχει αυτός ο ενισχυτής με τον YBA είναι το... κουτί; :rofl:
Το κουτί του, από φωτογραφίες που βλέπω, με το κιλό να το αγοράσεις το αλουμίνιο και να το περάσεις από CNC θα σκάσεις ένα σωρό λεφτά...
Οι double-c core στα τόσα VA δεν το συζητάμε...
Ε, θα κολήσεις το IEC με.. θερμόκολλα και θα βάλεις κινεζιές;

Σκαραβαίο με μηχανή porche έχω δει... Porche με μηχανή 2CV ποτέ.

Status
Not open for further replies.