Αν το σχέδιο είναι σωστό,
1) Δεν υπάρχει θέμα Balanced εισόδου, είναι προφανές ότι είναι Unbalanced.
2) Με εξαίρεση την υλοποίηση της διαφορικής βαθμίδας εισόδου, η οποία υλοποιείται με
διακριτά υλικά, όλο το υπόλοιπο κύκλωμα δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο απολύτως,
η τοπολογία είναι εντελώς κοινότυπη και τα υλικά βρίσκονται ακόμα και στο εμπόριο.
Συμπέρασμα δικό μου (εξαιρόντας την όποια πιθανή έρευνα πάνω στο σχέδιο), σαν κύκλωμα,
ακόμα και με πολύ καλύτερα υλικά από αυτά που φαίνονται, το κάθε πλήρες κανάλι δεν θα
κόστιζε παραπάνω από 300 σε έναν ιδιώτη γιά κατασκευή, δηλαδή 600 και τα δύο, να
πούμε και άλλα 400 - 500 το τροφοδοτικό, πάμε στα 1000 - 1100 να πούμε και άλλα 300 το
κουτί, μαζί με ψύκτρες κτλ, πάμε στα 1300 - 1400 (γιά ιδιώτη), δηλαδή περίπου 600 γιά
εταιρία ή και λιγότερο! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά γιά αυτά τα τρελά ποσά που ακούγονται,
σαν κατασκευή ο ενισχυτής είναι σκουπίδι (άποψή μου)!!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, μου
ζητήθηκε η κριτική (από μέλος του φόρουμ) και την έκανα, μέχρι εδώ και τίποτα παραπάνω,
γιά να μην μας πούνε ότι δυσφημούμε κιόλας!!!!
Αν το πόστ μου, θεωρείται ότι είναι αβάσιμο ή προσβλητικό, τότε η διαχείριση μπορεί να
το αφαιρέσει!!!