Ποιο μοντέλο έχεις μήπως και το έχω ήδη στη συλλογή μου!Φίλε CosmosKGR...έχεις Rolex...???...ή να σου δανείσω το δικό μου..?
Με την ίδια λογική αν πληρώνεις 1 άδεια για Windows να παίρνεις άπειρες!!! Δεν είναι σωστό.
Ποιο μοντέλο έχεις μήπως και το έχω ήδη στη συλλογή μου!
Τι να το κάνεις το δικό μου...????....εγώ άμα είχα συλλογή, θα χρησιμοποιούσα ένα κάθε μέρα της εβδομάδας....έτσι για να υπάρχει ποικιλία ..και για να χορταίνει, ακόμα περισσότερο το μάτι μου.........:a0210:
Να ανοίξουμε κανένα καινούριο thread με τίτλο ´Φάσκελο και ρολόγια'...:Banane0:
Φοράτε ακόμα ρολόγια; :blush:
Α, μόνο ρόλεξ, σα κόσμημα!:Banane0:Φοράτε ακόμα ρολόγια; :blush:
+++Τώρα βέβαια όλα αυτά τα συζητάμε σε ένα κράτος που σου φορολογεί το εισόδημα, μετά τις αγορές που κάνεις με το ήδη φορολογηθέν εισόδημα, και μετά αυτά που αγόρασες τα κάνει τεκμήρια για να ανεβάσει την φορολογία;;; Σωθήκαμε!!!!!!![]()
Αυτό τότε είναι καλό. Μερικές εταιρίες το κάνουν αυτό.Φυσικά και είναι, αν μιλάμε για φυσικά πρόσωπα. Πόσους υπολογιστές να έχει κανείς; 2; 3; 5;
Τα πράγματα αλλάζουν όμως για νομικά πρόσωπα (εταιρίες), που εκεί δεν είναι σωστό...
Εσύ λες να μην χρειάζεται άδεια χρήσης και να είναι δωρεάν. Ο κινηματογράφος γιατί να πληρώνει αφού θα είναι δωρεάν??? Και 2ρον οι σειρές και οι ταινίες που δεν βγαίνουν στον κινηματογράφο πως θα βγάλουν τα λεφτά τους??? Πέρα του ότι πιο πάνω μιλάς για μειώσεις σε μισθούς από ανθρώπους που παράγουν, ώστε να κερδίζουν αυτοί που δεν κάνουν τπτ (ΕΣΥ) και για δωρεάν εμπορική εκμετάλλευση προϊόντων από τρίτους. Δλδ τρελά πράγματα!!!
Τέσπα. Η συζήτηση είναι για τα μπάζα. Όποιος θέλει ας κλέβει. Αλλά μην φωνάζει ότι τον εκμεταλλεύονται και να ζητά να γίνει νόμιμη η κλοπή!!! Έλεος.
Με την ίδια λογική αν πληρώνεις 1 άδεια για Windows να παίρνεις άπειρες!!! Δεν είναι σωστό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.